Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
God of War Ragnarök PC technikai teszt
gp Idén kicsit korábban jött a tél: befutott PC-re Kratos legújabb kalandja, a God of War: Ragnarök, ami garantált lehűlést ígér – még ha nem is a gépünk számára.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adika4444
addikt
válasz PedroPascal #139301 üzenetére
Belső policy, az ügyfélszolgálatosok már nem kapcsolhatják ki a hívások érkeztetését ezekre a SIM-ekre. Vélhetően azért, mert sokan használták a multiSIM-eket adatkártyának.
üdv, adika4444
-
4Grider
nagyúr
válasz adika4444 #139302 üzenetére
Speciel nálunk is itt Dél-Budán esténként már csak 20 Mbps környékén van az 5G letöltési sebessége (felfelé ilyenkor jellemzően gyorsabb). Ezt a terhelést egyértelműen nem a telefonok okozzák. Azt gondolom, hogy sokan inkább lemondták az egyre jobban dráguló vezetékes netjüket és tértek át mobilnetre. Bár ha az ember ezt routerbe teszi, akkor tök mindegy, hogy van-e rajta hívásvégződtetés, a router a hívással úgysem fog foglalkozni.
Meg mondjuk nagyvárosokban nem N28-on kellene az 5G-t tolni... -
PedroPascal
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz PedroPascal #139304 üzenetére
Nem csak tőle hallottam, hogy pofára esés van március eleje óta.
-
Diák66
őstag
válasz adika4444 #139302 üzenetére
MultiSIM:
"Válts Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra melyhez 2 MultiSIM-et adunk, így díjmentesen lehet a tiéd a Tablet/Laptop MultiSIM!"
Laptopon eleve hogyan is akarsz hívást indítani? Nekem az okosórában pont az volt a baj, hogy nem csörgött ki, bekapcsoltak rá mindent, azóta kicsörög még ha az adatforgalom ki is van kapcsolva. Nincs gond azzal, ha a fizikai SIM-et routerbe teszed.
-
azbest
félisten
Nincs valami dns feloldási hiba a telekom mobilnetnél most?
Egyik kolléga panszkodik, hogy mobilnetről nem ér el oldalakat, de vezetékes telekommal megy neki. -
azbest
félisten
válasz martonl #139308 üzenetére
esetleg androidon a ne zavarjanak mód? Ha jól értem nem csak csörgést, de a popupokat is le tudhatja tiltani úgy, hogy nem rejektálja a hívást (tehát másik készüléken még csöröghet) [link]
Vicces módon nekem meg olyan tabletem van, amin van hívás és adatsimmel is próbálkozik
[ Szerkesztve ]
-
PedroPascal
senior tag
Én a 2. SIM-et egy mobilban használom és ott is kicsöngött mikor a fő számom hívták. Okosóra esim-et is használok és kértem a telekomot hogy a 2. Sim-nél ne legyen csak internet mivel elég ha a fő sim + óra csörög ha kell. 3. nekifutásra sikerült beállítattni. Nem értem azóta miért ne lehetne. Megemelt díjak mellett kevesebb szolgáltatás?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
nfsu17
veterán
válasz PedroPascal #139313 üzenetére
Megemelt díjak mellett kevesebb szolgáltatás?
üdv Magyarországon
Köszönj be aDigi4ig topikba -
donjohnson
addikt
válasz azbest #139307 üzenetére
akkor állítsa be a google dns szervert telefonon a beállításokban.
androidon így kell:
beállítások / kapcsolat és megosztás / privát dns / kijelölt privát dns / és oda írd be hogy dns.google vagy 8.8.8.8 amelyiket elfogadja a telefonod. szöveget vagy számokat. mindkettő a google szervere.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
azbest
félisten
válasz donjohnson #139315 üzenetére
Nem az én készülékem, de ha másnál nem volt gond, akkor valsz a kolléga telefonjával volt egyéni gond ezek szerint
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz azbest #139307 üzenetére
Nekem akkor voltak ilyen oldal elérési problémáim Telekom mobilnettel, amikor a céges kártyám egyik percről a másikra, egyszer csak nem kapott IPv4 címet, így tehát az IPv4 only oldalak megszűntek létezni. Mint pl. prohardver.hu. Megoldás az volt, hogy az APN beállításoknál át kellett állítanom IPv4 only-ra. Igaz így meg IPv6 címet nem kap, na de ez jelenleg nem probléma.
-
azbest
félisten
-
martonl
senior tag
Nem azt írtam, hogy egyik sem tudja. Jellemzően csak azt tudják, hogy azonos wifi hálózaton lévő eszköz is tud hívni a "gazda" telefon segítségével. Önállóan a beépített modem csak adatkapcsolatra képes.
Gondolom egy közép-, felső kategóriás tablettől elvárható a teljes, önálló telefon funkcionalitás.
Mivel ugye eddig nem tudtuk, milyen tabletről lenne szó, ezért csak találgatni lehetett.[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz donjohnson #139321 üzenetére
Az nem biztos, hogy gyárilag menni fog. Az elv persze jó. Egyébként érdekes, ha jól emlékszem nekem az S10e-t csak LTE módba rakva magától leesett a VoLTE-ról. De az is (az LTE only) csak valami mókolással ment, ha jól rémlik.
-
-
VanAzAPénz
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata felújított készülékkel kapcsolatban?
Köszi. -
dReFiX
senior tag
Sziasztok szerződés hosszabbítással vásárolt iPhone ok is hálózat függetlenek a Telekomnal? Köszi!
-
adika4444
addikt
válasz Diák66 #139306 üzenetére
Laptopba, routerbe rakva - ahogy 4Grider is írja - nem kezeli a hívásokat, de azt nem tudom, hogy ignorálja-e, vagy esetleg elutasítja, ugyanis akkor a főSIM-en is letevődik legjobb tudomásom szerint.
Ráadásul többektől hallottam, hogy kihoztak két multiSIM-et és odaadták a haveroknak, akik telefonba rakták. Így azért meg tudom érteni a kártyák tulajdonosát, hogy tiltatta a hívást.
Ha valakinek sikerült mostanság (a napokban) levetetni a hívást a multiSIM-ekről, megnyugtathatná a kedélyeket
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
totron
addikt
Hogy is volt vagy van az, hogy ha nincs elég egyenleged hívni, a másiknál hívásértesítést lehet azért hagyni? Létezik ez még?
-
martonl
senior tag
válasz donjohnson #139323 üzenetére
Az az, igen, ezt a szervíz menüt kell előcsalni (ennek egyik módja az, amit írtál), köszi.
-
vence
tag
"Sikertelen betöltés" stb.
"Jelenleg karbantartást végzünk.A munkavégzés ideje alatt az online shop és az önkiszolgáló egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan érhető el."
Ezek szerint nem volt tökéletes a múltkori "Action",
vagy csak állandóan variálnak.
Holnap majd kiderül, ki mit vesz észre ...[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz adika4444 #139327 üzenetére
Nekem laptopban van az egyik MultiSIM; amikor felhívnak, akkor jelez a Fő SIM és a mobilban lévő MultiSIM; a laptopban lévő MultiSIM nem jelez hívást. Ez alapján a laptopban úgy működik a MultiSIM, mint ahogyan működött régen a DuoNet SIM. Régen a DuoNet SIM a laptopomban volt, mert az akkori laptopok képesek voltak mobilinternetezésre; persze a mostani laptopom is képes mobilinternetezésre. 21 éves korom óta használok mobilinternetezésre képes laptopot; szóval már több mint 10 év tapasztalatom van a mobilinternetezés laptoppal dologban.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Előfizetéses csomagot át lehet váltani dominóra?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
ubyegon2
nagyúr
válasz FLD1987 #139333 üzenetére
az akkori laptopok képesek voltak mobilinternetezésre; persze a mostani laptopom is képes mobilinternetezésre. 21 éves korom óta használok mobilinternetezésre képes laptopot; szóval már több mint 10 év tapasztalatom van a mobilinternetezés laptoppal dologban
Ezt olyan szépen elmagyaráztad, hogy ma újra megnézem a Forest Gump-ot!
No de amúgy egy laptopban miért is csörögne egy SIM kártya? Vagy WWAN modul vagy LTE modul van bennük, amibe SIM-et dugva internetes adat használat valósulhat meg, de telefonálni ezek segítségével nem fogsz tudni.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
ubyegon2
nagyúr
'reggelt!
Domino Day! (ma és holnap)
400MB és 20perc
[ Szerkesztve ]
-
-
ubyegon2
nagyúr
válasz mezis #139342 üzenetére
Sőt! Ha hihetünk vence ft érzéseinek, nemsoká minden szerdán a meglévő adatunkból fog levonni a Domino Day...mert ez nem ám a dojcstelekom!
(amúgy éccaka is karbantartásnak álcázva már azt figyelgették, kinek mennyi felesleges adata van, ami alapján megtervezhetik a visszavételt)
-
eshe
tag
válasz donjohnson #139323 üzenetére
Megcsináltam amit írtál,és úgy néz ki hogy működik.Kipróbáltam dual simes telefonnal és ott is jó.Úgy látszik hogy hogy ez lesz a megoldás erre a problémára ha már az ügyfélszolgálat nem segítőkész.
Köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF -RTX 3060 12GB GDDR6 -512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen