Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #139199 üzenetére
Nem voltak más adatok, idős emberek, semmijük nem változott tavaly óta.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Littoral #139201 üzenetére
Más névvel gondoltam. Azt írtad sms-t sem tudnak olvasni, ebből gondoltam, hogy esetleg nem az ő nevükre csináltad.
Bár, az sms azonosító kellett így is hozzá.Nálam ilyen esetben szokott eltűnni szám, amikor valamelyik rokonnál más nevére egyeztetnek éppen.
Esetleg a régi személyi száma nem pont úgy lett megadva (nem egyszerű beadni) vagy lakóhelynél zárójelben Mo., vagy éppen anélkül. Más ötletem nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Littoral #139194 üzenetére
Fő kérdést passzolom, de számkezeléshez ajánlom, hogy mondjuk te regelj egy simplelogin fiókot (vagy ha van bármi jobbféle email alias-t generáló dolgod), és mindegyik számhoz telekom fiókot, majd fiókonként a jelszavas belépési prioritást.
Tudom macera, de így nem a semmibe tűnnek a dolgok hozzáférhetetlenül, alapértelmezett (így problémás) SMS-es kóddal, hanem ahhoz a fiókhoz, mindentől függetlenül.
Az adategyeztetés nincs hatással a sim-kártya rendelkezésre állására?
Telekomnál a kettő független egymástól (bármelyik lejárhat hamarabb mint a másik), csak a vodánál toldja mind a kettő (feltöltés vagy adategyeztetés) ugyanazt az változót, mindig egy évvel kijjebb!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gabor9991
őstag
válasz Öcsielvtárs #139203 üzenetére
Erről nem olvastam abban a cikkben amelyik a béremeléssel kapcsolatos hírt közölte, de ha ez így van akkor hurrá, a Mercedes 1 milliós bónusza mellé itt egy másik példa amikor agonosz multi jól kizsákmányolja a dolgozókat
-
legenda
válasz vence #139185 üzenetére
Itt is volt ilyen, anno elírták a Sony Xperia Z árát és a Telekom szépen odaadta a rendelőknek fillérekért, itt a fórumon adott telefon topikjában találsz erről infót.
Megjegyzem, azóta változott a szabályozás és a hozzáállás is, de nem csak hazánkban, ezért a régebbi példákat hiába nézzük...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz szalai112 #139180 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mai Domino Day
500 MB -
Telekom csinál néha érdekes dolgokat.
De ezt már nem újdonság![ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
csaszi75
senior tag
válasz Littoral #139194 üzenetére
Nem írtad le pontosan, hogy milyen tulajdonjogokkal volt az adategyeztetés..
Ha jól értem a te appodban voltak más előfizetőknek a számai.
Egyeztetted a más telefonszámokat és tőled meg eltűntek?Mert ez sztem teljesen rendben van, az adategyeztetés pont az ilyeneket is kiszűri, hogy valaki régebben vette egy feltöltős számot, de azt lepattintotta egy havernak/rokonnak.
De egy év eltelik, s akkor az új tulajdonossal lesz adategyeztetés, a régi pedig törlődik.Ilyenkor ha te is szeretnéd látni a távoli rokonok feltöltős számait az appodban, akkor újra hozzá kell társítanod a te appodhoz.. SMS-t küldenek a te appodba történő társításkor is.. csak neked be kell írnod az SMS-t. Ha a távoli rokon ezt nem tudja bediktálni neked, akkor az nem fog menni.
Úgy jelennek meg a webes Telekom fiókodban a más száma hogy "Általam kezelt egyéb szolgáltatások"
[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
válasz csaszi75 #139212 üzenetére
A dolog onnan indult, hogy amikor bevezették az adategyeztetés nevű szívatást, ezeknek a rokonoknak az egyeztetésénél a telekom rendszere képtelen volt kezelni a a régi, bordó, papír alapú személyi igazolvány sorszámát (ezáltal lakcímkártya hiányát). Az ügyfélszolgálat azt javasolta, hogy "vegyem a nevemre" ezeket a kártyákat, úgy is lett. Azóta az én adataimmal van egyeztetve, amelyek viszont nem változtak.
Plot twist: a saját magam vészkártyáját is egyeztettem tegnapelőtt, az is eltűnt. Most, ha belépek bármelyik felületen, egy újabb családtag nem használt havidíjas adat-előfizetésének adatai vannak csak ott. A webes felületen azzal a számmal kell belépnem, amelyiket egyébként a rendszer nem tartalmazza. Mondjuk ezt könnyebben hozzáadom, mint a távolabb élőkét.
Ez a csűrés-csavarás szerintem inkább riasztja a felhasználót, mint vonzza. Engem pl. most elriasztott, de ezt már megszoktam a telekomtól.
Ja, és hogy miért nem az ügyfélszolgálattal... Azért, mert egy egész gyűjteményem van már a "nem tapasztaltunk hibát" válaszokból. Ide leírom, hogy más is lássa, milyen kiváló rendszer ez.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg Vodafone előfizetésem van, amit munka miatt nem tudok lemondani, viszont szeretném az apple watchomat használni esimmel, ami itt nem lehetséges. Emiatt szeretnék egy második előfizetést a Telekomnál, mi lenne a legolcsóbb megoldás ami erre jó lehetne nekem?"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
4Grider
nagyúr
válasz Tyler Durden #139214 üzenetére
Miért nem lehet vodás esim-et regisztrálni az órádra?
-
addikt
válasz 4Grider #139215 üzenetére
Bocsánat rosszul fogalmaztam. Esimet lehet regelni. de mivel használnám mobilhálózatra csatlakozáshoz, ahhoz már multisim kell, az pedig csak a T-nél elérhető jelenleg.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
4Grider
nagyúr
válasz Tyler Durden #139216 üzenetére
Miért nem müködik az órába regisztrált esim-en a mobilnet?
-
AnonymusX
senior tag
válasz 4Grider #139217 üzenetére
Az Apple oldala szerint a mobilszolgáltatás itthon csak a Magyar Telekom hálózatán támogatott Apple Watchon.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz szabonagyur #139220 üzenetére
nem lehet, hogy csak az a baj, hogy át kell írni az apn-t online-ról net-re?
az ipv6 letiltós apple apn-t is próbáltad?
valahol középen az oldalon írja: Az IPv6 letiltása a mobilhálózat eseténThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
szabonagyur
félisten
válasz donjohnson #139221 üzenetére
Itt AW-rol van szo nem? Az meg itthon csak Telekommal megy.
-
donjohnson
addikt
válasz szabonagyur #139222 üzenetére
igen, arra gondoltam, de megnéztem egy videót az apple watch mobilhálózatos aktiválásáról és valóban nem lehet szerkeszteni semmi APN-t: [link] így már elhiszem, hogy csak a támogatott szolgáltatókkal lehet használni.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #139223 üzenetére
Eszem megáll, hogy ilyet megengedhetnek maguknak. Valószínűleg akkor a szolgáltatókat is lenyúlják, más okot nem látok rá, hogy megakadályozzák az állíthatóságot.
-
addikt
válasz donjohnson #139223 üzenetére
Sajna sose ment mással, nemtudom Yettel ill Voda miért nem száll be ebbe a businessbe szerintem lenne célközönsége. Nem véletlen akarok Telekom előfizut, gyakorlatilag csak az óra miatt lenne, másra nem használnám.
4Grider: gondolom fizetni kell emiatt vmennyit almáéknak, azt sok cég azt mondja, hogy annyit nem ér meg neki. Ha rosszul gondolom, majd kijavítanak.
Az eredeti kérdés még mindig áll, ilyen esetben milyen mobilelőfizut lenne érdemes kötnöm?
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
AnonymusX
senior tag
válasz Tyler Durden #139225 üzenetére
Ez a legolcsóbb csomag, amit nem reklámoznak. Ehhez még hozzájon a multisim ára, ami 990 Ft.
Bízom benne, hogy ehhez a csomaghoz is lehet multisimet kérni, az ÁSZF alapján nem tudom eldönteni.
Ha nem, akkor két legolcsóbb csomag (erre még rájön a multisim 990 Ft-os ára):
Mobil S + 4GB Net 5220 Ft
Mobile XS + 10 GB Net 6010 Ft.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Kaptatok ti is?
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz MaxxDamage #139228 üzenetére
Igen. Kaptam én is. Bár értesítést nem dobott fel róla az app, csak most, hogy írtad megnéztem a szív egyenlegemet. És a tegnapihoz képest 500-al több. Mehh... Ez nem valami nagy kárpótlás. Adhadtak volna inkább 100 mega netet. Még az is többet érne.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
válasz joelke HU #139229 üzenetére
Valahogy úgy...
Net azért jobb lett volna, vagy bármi más!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
RoyBatty
aktív tag
válasz Tyler Durden #139225 üzenetére
Mindenért is tejelni kell az Almának. Amikor bevezették a VoLTE-t és a VoWifi-t súlyos tízezer dollárokat kért az Apple csak a saját tesztelésért (értsd hogy az adott szolgáltató hálózatán ő is kipróbálja, hogy működik-e a cucc). Nem véletlenül nincs Apple Watch támogatás mindenkinél, a szolgáltatónak anyagilag nem éri meg, max. presztízsből.
-
nfsu17
veterán
Én tuti nem kaptam, mert most van 500 szívem.
Ami azt feltételezi, hogy ez előtt nulla volt.
Ami nem létezik. Mondjuk pont nem érdekel ez a dedós szivezés.Amúgy tényleg jól nyomon követhető a felhasznált egyenleg az appban...ja nem.
Reggel 10:16-kor aktiváltam.
17:46 van most
-
Landsmann
addikt
Egyáltalán ezeket a szíveket, pontokat vagy mifenéket mire lehet felhasználni?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Top cat
addikt
Nekem telón látszik az ajándék 500 szívecske, de dob egy hibaüzenetet.
"Ajjaj, valami hiba történt! Nem tudjuk betölteni a Magenta Moments profilod."Eddig be tudtam lépni emulátorról a gépen, az appba. De amióta reszeltek a rendszeren nem megy.
-
nagyúr
válasz Mikrobi1989 #139235 üzenetére
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
válasz nfsu17 #139232 üzenetére
Nálam nem fogy a net, mert 0-24-be WiFi-n vagyok.
-
Landsmann
addikt
válasz Mikrobi1989 #139235 üzenetére
Nálam is, de bő 2 órával ezelőtt még a teljes 500 megát mutatta.
-
Marci112233
őstag
válasz MaxxDamage #139238 üzenetére
Nálam is hasonló a dolog. Amint van wifi azon van a telefon. Ritkán használom a mobilnetet, azt is célirányosan csak pár perc erejéig pár oldal megnézésre. Bizonyítja ezt hogy egy 5GB-os Maraton csomagot kis híján 2 évig használtam el, úgy közte ritkán volt ingyenes plusz net bekapcsolva.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Landsmann
addikt
válasz Marci112233 #139242 üzenetére
Nekem 3 év után, még 3 gb van az 5-ből.
-
válasz Marci112233 #139242 üzenetére
Sajna én csak itthon vagyok jelenleg.
Menni nem tudok, az még odébb van, így marad a WiFi.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
Gyerekek. Feltöltöttem 5000-el, asszongya, választhatok bónuszt. 3 közül. Rámegyek és semmi. Nincs ilyen szolgáltatás... Belépek böngészőben, appban, mindegy. Sms-ben ott a link, rámegyek, asszongya nincs ilyen.kiegészítő szolgáltatásom.
Valamelyik nap ajándékokat írt, de nem kaptam, most ez. Szórakozik a Telekom? Trollkodik? -
veterán
válasz Tompika777 #139246 üzenetére
Kellett fél óra, de megjelent.
-
válasz Landsmann #139248 üzenetére
Sok választás nincs.
-
p2pp
őstag
válasz MaxxDamage #139249 üzenetére
Ennyiért kapok 100perc+100GB a Netfone (Vodafone)
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen