Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #139039 üzenetére
Sőt, pontosítok: még tovább is használhatod az 5GB maratont mint egy év csak kell újabb feltöltés rá hogy tovább használhasd.
(Tehát ha január 1-jén feltöltötted 5k HUF-al és vettél 4K HUF -ért 5GB-ot és még van belőle a következő év január 1-jén akkor megint kell a telefonra tölteni pénzt akár 1500Ft-ot is lehet és akkor még a maradék netet is le tudod forgalmazni. Persze 1500Ft-ért talán csak fél év elérhetőséget kapsz. -
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139053 üzenetére
Pontosan de ha január 1-jén vásárolt 5GB-ot és alig használja de közben telefonál és a pénz elfogy és újra tölt rá pénzt akkor az 5GB-ot tovább használhatja hiába már akár több mint egy éve vásárolta azt az 5GB-ot. Ahogy írtad a rendelkezésre állás számít.
-
p2pp
őstag
Na ma sem tudtam megnyitni a Lidl appot csak a Netfone kártyámmal.
Több éves probléma, de ... rá nagy ívben.
Felhívni sem tudtak. Csak sms-t kaptam.
Ha kifizetem a maradék készülék maradványt elhúzhatom a csíkot hűség vége előtt máshová? Vagy kénytelen vagyok megvárni a hűség végét?
Felénk akkora nagy xar a Telekom, h az vmi katasztrófa.
Konkrétan használhatatlan. 30.000 kisváros.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
nagyúr
Na elintéztem a számhordozást, ha minden jól megy 19-től már én is magentás leszek...
Thanos was right.
-
Marci112233
őstag
válasz simpley #139065 üzenetére
Már akinek van a közelében hivatalos T üzlet és nem partner. Nekem ilyen legközelebb 60 km-re van csak, és egy két kártyáért ne kelljen már oda vissza 120 km-rt menni egy embernek. Mivel nekem partner üzlet is legközelebb 20 km-re van végül a Tesco-ban vettem két Domino kártyát és itthonról aktiváltam. Korábban a 20 km-re lévő partner is sokkal rendesebb emberekkel voltak ellátva,és nem csak elhajtottak mint most. Igaz 1 éve voltam bent utoljára, de ahhoz képest az összes alkalmazott más ember volt és egy se volt aki akkoriban.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Landsmann
addikt
válasz Narxis #139072 üzenetére
Én azért nem vagyok ebben annyira biztos. Ha a feltöltős és havi díjas káűrtyákat egy rendszerbe akarnák integrálni, ahhoz az ügyfélszolgálat elérhetetlensége szerintem nem lenne szükséges. Nem gondolom, hogy ezt modernizálnák. Nyilván nem befolyásolja őket, hogy pár éve a Vodafone esetén egy ilyen majdnem rutinszerű karbantartásból jószerével 2 év lett és hatalmas káosszal járt, ahogy olvasgatom azért vannak még problémák. DE nyilván többször is alaposan megtnézik leellenőrzik a dolgokat, de még így is csúszhatnak be hibák. Szerintem ehhez a fajta kétkártyás rendszerhez nnem fognak nyúlni amíg égetően fontos nem lesz az egy egységbe ötvözés. Az is lehet ez majd valami átmeneti rendszer lesz, azaz az újabb feltöltőkártyás SIM-.ek már egy egységbebn lesznek a számlásokkal. Addig meg a régiek szépen fogynak, kopnak. Persze elfogyni nem fognak teljesen, de azért nem mindegy, hogy mennyit kell beintegrálni. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy amikor már kezelhető mennyiségűre csökkentek a régi renbdszerben használt kártyák száma, akkor az adott kártyák cseréjével oldják meg. Magyarán az érintett kártyás előfizetőknek kipostázzák az új kártyát. Ez sem egy egyszerű fdolog. No nem a postázás, hanem az üzemebehelyezés, mert főleg az idősek nem biztos hogy meg tudjéák oldani a kártya cseréjét a telefonban. Szóval nem olyan egyszerű ez és szerintem nem is ennyi idő alatt lehetne megejteni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dzf007
senior tag
válasz Marci112233 #139069 üzenetére
Online megrendeled, pár napon belül ingyen kiviszik...
-
veterán
Van valami oldal ahol nyomon követhetőek a Telekom árváltozások?
Régebben volt valami de nem emlékszem, nem találom.
Ajelenlegit meg lehet nézni, de kíváncsi lennék 1-2 készülék korábbi árára.https://tinyurl.com/rasoapro
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz 4Grider #139071 üzenetére
Amikor anno havidíjasról visszaváltottam Dominora, akkor olyan kártyákat hoztak ki, amik csak fóliában voltak, és filccel írták rá mindkettőre a tel. számot.
Ilyen váltásra és számhordozásra, vagy csak sim csere esetére valóban kellene az üzletben kártyákat tartani. Ezeket csak ott lehet intézni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valakinek van tapasztalata mostanában a telekomnál az okosSIM-ekről?
Pár napja ki akartam a 1414-en kapcsoltatni, hogy ne csörögjön, csak a fő SIM, de nem engedték, mondván új ügyfélszolgálatos direktíva.
Azóta más járt már így?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
simpley
őstag
válasz 4Grider #139073 üzenetére
hát.. Én informatikusként általában ki szoktam készíteni a feletteseimet. Én vagyok az egyetlen aki elutasít minden olyan újítást, amiben rizikó lakozik, Én inkább kiállok a régi, de bevált rendszer karbantartásánál. A helyükben maradnék a jelenleginél, - minden hibája ellenére is, - mintsem olyan helyzet álljon elő mint a vodánál..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
totron
addikt
válasz 4Grider #139068 üzenetére
Minden logikus és mindent értsünk meg, de van egy határ. Hadd szóljon belőlem az 1 bites vásárló: épp csak érinteni szeretném a területet, nem előfizetni, nem agyalni a számlazárási napon és kedvezményeken, meg azok hiányán, nem kell az agykuki semmilyen szinten és a kiszolgáltatottság az ügyintézők hibafaktorának, nem akarok belefolyni, éppen ezért választom a Dominót, nem kellenek bónuszként az indiszkrét kérdések, mert sarkon is tudok fordulni és más szolgáltatónál gördülékenyebben lebonyolítani azt, hogy minél hamarabb szabaduljak. Ez a része nem logikus?
Nem tudom hány % téríthető meg húzható be előfizetőnek így, de létezik egy kontraproduktív réteg is. A másik az, hogy ne akarjanak alapértelmezetten és ellentmondást nem tűrően nyúlkálni a telefonomhoz, mert ugyanazt érik el, SIM-vásárlás, SIM-csere, hiba esetén meg egyszerűen nem tudod megúszni ez a része részben érthető, de na. Tököm már az agresszív üzletpolitikába és a tenyérbe-/arcba mászásba. Majd én tudom hogy nyúlok a telefonomhoz, egy másik ember természetszerűleg máshogy fog, de pont úgy, ahogy én pont soha nem tenném. Mintha negédesen megmasszíroznánk egymás lába közét az első találkozás megpecsételéseként, ne.(#139065) simpley, mi hajt téged, miért vagy itt, ha kizárólag és következetesen és nem szűnően csak a szar fröcsög belőled? Kicsit uncsi, elárulod az okot? Mintha a Telekom lenne a szőranyád. Profit és lehúzás kategóriája között van különbség.
-
veterán
Úgy tudom, bizonyos dolgokat lehet részletre kihozni a Telekomtól, olyan néven, hogy "tartozék". És azt mondták, még hűséget sem kell rá kötni.
De mi itt a limit? Fejenként egy? Előfizetésenként egy? Hogy működik ez?https://tinyurl.com/rasoapro
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #139087 üzenetére
Válaszd a dominot, vedd meg a benzinkúton/áruházban, rendelj belőle online.
Hozni akarod a meglévő hívószámod? Akkor muszáj a kérdéseken átesned, mert arra vannak kiképezve az ügyfélszolgálatosok, hogy az előfizetés felé tereljenek. A szolgáltatónak ui. az előre tervezhető, abból lesz tutira kifizetve az infrastruktúrára felvett hitel és a bázisállomás villanyszámlája. -
simpley
őstag
válasz totron #139092 üzenetére
amit idéztél hozzászólás semmi másról nem szólt mint őszinteségről. Partnerüzletben mindig próbálnak rábeszélni olyan dolgokra embereket amire nincs szükségük, még csúnyán is néznek mikor visszautasítod őket, vagy ha Domino-t kérsz azt mondják sajna az nincs. Továbbra sem értem ezzel mi olyat mondtam ami rossz..
signed by simpley.
-
szabonagyur
félisten
válasz simpley #139093 üzenetére
Ahogyan megpróbálnak rád beszélni valamit egy MM, egy Euronics, egy DM vagy bármilyen üzletben.
Ez a kereskedelem, lehet online rendelni mindent.
Legtöbb esetben egy köszönöm nem után vége a beszélgetés ezen részének, megyek dolgomra, a hogy néz meg pont nem zavar.
Ne legyünk már ennyire egyoldalúak, nekik az a munka, hogy eladni a terméket.
Lehet tényleg nincs nekik DOMINO SIM, meg tudod venni bárhonnan ha nem számot hordozol.
-
simpley
őstag
válasz szabonagyur #139094 üzenetére
nyilván, ez kereskedelem sosem állítottam, hogy nem az. Csak egy tanács volt, aki nem akar ilyen-meg olyan ajánlatokban részesülni. Nyilván ha 100-200km-re van az első márkaképviselet nem fog egy ember sem azért utazni, hogy megpróbálja elkerülni inkább végighallgatja és legfeljebb elutasítja.
signed by simpley.
-
Littoral
aktív tag
válasz simpley #139093 üzenetére
Megyeszékhely: évek alatt nem tudtam Dominora hordozni huszasból, mert véletlenül pont' akkor nem volt olyan kártya, amikor bementem ügyintézni. Nehéz elhinni, hogy két év alatt egyszer sem... Az (egy másik) szolgáltatónál elsőre volt nekik, micsoda kivételes szerencse. Úgyhogy a 20-as-->Domino-->otthoni előfizetések helyett lett három előfizetés egy másik szolgáltatónál. Telekom... wazz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen