Hirdetés
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz dzf007 #138906 üzenetére
Annyi, hogy a Vodafone hálóját használja. Ezt kell letesztelni, hogy ahol főleg használva lenne ott milyen, ha jó akkor papíron hiába jobb a Yettel és a Telekom hálója (azt olvastam, hogy az utóbbi idők fejlesztései miatt a Yettel sokat fejlődött, + ugye a Voda hálóra engedték rá a korábbi Digiseket.)
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Üdv!
Immár én is Telekomos lettem!
Az első méréseim egyike:
signed by simpley.
-
aktív tag
válasz dzf007 #138902 üzenetére
Számodra nem érdekes, ezt elfogadom, viszont nem csak te létezel, ezért próbáld meg elfogadni, hogy mások számára viszont érdekesek az ajánlatok.
Hab a tortán, hogy egy havidíjas ajánlatot vetettél össze egy Domino ajándékkal (ami ugye feltöltős csomag). Közük nincs egymáshoz… -
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #138912 üzenetére
Az igen , persze, egy céges kártya az tud ilyen csodás lenni.
-
Kbali
nagyúr
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy mobilneten van-e valamilyen korlátozás a sebességre vonatkozóan. Olyan problémám van, hogy ha FTP-ről töltök az 20-25 megabit fölé nem megy soha. Ha elindítok egy speedtestet, az a többszörösét mutatja. Most is Speedtesten 110/100-at mérek. Otthoni gépemről szoktam FTP-n letölteni. Otthon 2000/1000 Mb-es netem van. A munkahelyemen VDSL net van, kb 70-80 Mb a max letöltés. Ha arra töltök az otthoniról, akkor folyamatosan tartja a 70-80 Mb-et. Mobilról viszont nagyon llassú. Korlátlan net, 5G, iPhone 13 pro max. Mi lehet a gond?
-
simpley
őstag
válasz Norbi27 #138917 üzenetére
először is fontos lenne tisztázni, hogy az a 70-80 érték az mbps-e vagy mb/s. Ha utóbbi, az az én megítélésem szerint nem rossz. én kb 950-980Mbps letöltést mérek 1000es netnél ami mb/s-ben kb 120MB/s.
Nem hiszem, hogy bármilyen korlátozás lenne a mobilneten, ez a Telekomra nem jellemző tudomásom szerint. Bár, ha 5G-n méred kétséges, sok helyen amúgy lassabb is mint a 4G. Nem próbálod meg 4G-n mérni egyet esetleg?
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
a felhasználható mobilnet nem frissül az appban azonnal? Használom folyamatosan de nem fogy.
signed by simpley.
-
ledgeri
nagyúr
válasz simpley #138919 üzenetére
A Mbps és a Mb/s ugyanaz, mert a p a "pert", azaz a /-t jelöli... A MB/s és a MBps jelentené szintén ugyanazt megabyte-ot... nem a kiírási formátum számit, hanem az hogy kis vagy bagy betű.
A MPH sem lesz kevesebb vagy több mint a M/h de ha már m/h, akkor már nem mérföld, hanem méter, vagy a kmph sem lesz más attól hogy km/h. Ha csak a shift lemaradt, megértem, de ha az a "felszólítás", hogy tisztázzunk valamit, akkor maradjunk az SI-nél amennyire csak lehet!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
Helló!
A telekomnál meddig nyűglődnek, ha azért megyek be, hogy visszaadják a maradék egyenlegemet miután elhordoztattam a számomat? Gondolom kp-ban nem adják vissza?
-
simpley
őstag
kövezzetek meg, de létezik, hogy ha gyorsabb a hálózat akkor több adatot is használok el ugyan azon oldal betöltésére mint ha lassabb lenne a hálózat?
[szerk]
a telóm folyamat "elveszti" az iMessage aktivációt. Mi lehet ennek az oka?[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
legenda
válasz simpley #138934 üzenetére
Azonos weboldal betöltése gyorsabb lehet, de több adatforgalmat nem jelenthet elvileg. (Hacsak nem annyira szélsőségesen lassabb más esetben a kapcsolat, hogy bizonyos tartalmak nem mennek át...)
Az iMessage telefonszámra vagy e-mail címre van aktiválva?
Nekem két előfizetés telefonszáma (Telekomos mind a kettő) is aktiválva van és sosem dobta még el.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
simpley
őstag
válasz HoaryFox #138939 üzenetére
érdekes dolog, de itt Debrecenben többnyire B3, ill. B1 párossal találkoztam. Itthon nem valami jól muzsikál a mobilnet, 3-20, max 30 mbps a letöltés 40-es ping-el de itthon úgyis van wifi, meg nem is nagyon érdekel a sebesség. Az a dolog viszont, hogy az app késve mutatja csak a felhasználható adatot az eléggé frusztrál. Szoknom kell még az új appot is... Amúgy az ügyfelesek érezhetően jobbak, mint a vodánál szóvál már ez is egy plusz pont.
signed by simpley.
-
Richárd70
csendes tag
ESIM quick transfer tökéletes működik két Iphone között
Oda-vissza próbáltam.
Lényeg, hogy mind két telefonon legyen Telekom alkalmazás. -
aktív tag
válasz Richárd70 #138941 üzenetére
Ez valóban jó hír a Telekom/Apple felhasználók részére. Elég gyorsan sikerült elhozni hazánkba, ősszel még azt a felugró ablakot kaptam az iPhone13-iPhone 15 költözés során, hogy ez a szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el (ugye, ott alapvető szükséggé vált, mivel már nincsen fizikai SIM-foglalat az aktuális iPhone család tagjaiban).
-
fausto
addikt
Üdv,
Anyósom meghalt januárban, most kaptuk meg a HAK-ot. Szeretnénk lemondani az előfizetését. Úgy sejtem hűsége van és még készülék részlet is van hátra.
Mire lehet számítani? Gondolom a szerződést szó nélkül bontják, de ki kell fizetni a hátralévő részleteket a telefonra? -
martonl
senior tag
Dominónál a havi ingyen 50MB lejárati idejét lehet valahol látni, vagy meg kell jegyezni az aktiválás idejét?
Szerk.: Weben látom, elnézést.[ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz martonl #138946 üzenetére
Elméletileg, ha még nem használtad el, az áttekintésnél rákattintva, minden net-nél mutatja a lejáratot!
Ha elfogyott, akkor már csak a visszaigazoló SMS-ből tudhatod, hogy mikor jár le. Illetve amikor eltűnik az "aktív szolgáltatások" közül
a "semmi".Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
És net nélkül nem igazán működik a T app se, tehát nagy valószínűséggel, nem áll, hogy nem fogyasztja a keretet.
Ha más nem, a rengeteg kikapcsolhatatlan reklám kb. ezt okozhatja.Ilyen problémába már sok évvel ezelőtt is belefutottam, akkor se tudták megoldani a forgalom szűrését, ill. aktív keret nélkül nem működtek az elméletileg ingyen elérhető webhelyek.
Szerintem ezen okokból nem mutatják a pontos forgalmi adatokat se, mert egyébként gyorsan kiderülnének ezek a dolgok.
-
Richárd70
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen