Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Hirdetés
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
Felmondtam az egyik előfizetésemet pár napja. A kötbért mikor számlázzák ki? Azt hittem azt egyből fizetni kell. Lesz még egy tört havi számla, majd azzal együtt elsején?
-
vence
tag
válasz zzola #138642 üzenetére
Egyik kutya, másik eb!
Ez az ország problémája és sajnos napi tapasztalat szinte mindenhol!
Ha nem rutin ügyet intéz az ember, akkor ez van.
Nem tudják, nem néznek utána, simán félrevezetik az embert stb.Nagyon rossz az ügyintézők felkészítése, de sokszor túl is vannak bonyolítva a dolgok.
Ilyen környezetben pedig sok szolgáltató visszaél a helyzettel, van ahol már az ÁSZF-ben is benne van, hogy a maradék összegek nem járnak vissza ...
Mert nekik így kényelmesebb és sok kicsi sokra megy, avagy nem rossz a semmiért kapni, megtartani valamit!A díjak, feltöltések persze tudatosan úgy vannak alakítva, hogy mindig maradjon vmi! (Ezt a T-nél is sokszor tapasztaltam.)
Hogy ez a dolog polgári jogi szempontból több, mint aggályos, az nem igazán zavar senkit, főleg nem az illetékes hatóságokat és felügyeleti szerveket.
Az egészben egyébként a legszomorúbb az emberek hozzáállása ...
-
4Grider
nagyúr
válasz vence #138656 üzenetére
Mivel törvényi hely van most már a hordozás esetén bennmaradt egyenleg visszafizetésére, így az ÁSZF-ekben maximum az lehet benne, hogy ezzel kapcsolatban x% vagy y Ft az egyszeri adminisztrációs díj. Mivel ilyen egyelőre nincs még a szolgáltatók ÁSZF-jeiben, így tök felesleges volt a hozzászólásod (megint), az egyenleg visszakérhető hordozást követően 30 napon belül.
Az viszont szomorú, hogy erről a munkatársak nem tudnak, vagy annyira kicsi az összeg, hogy nem foglalkoznak vele. Ha utóbbi eset áll fenn, a szolgáltatók be fogják írni az ÁSZF-be az ezzel kapcsolatos díjaikat (nyilván sem az utalás, sem az ezzel foglalkozó kolléga nincs ingyen a szolgáltatónak). -
yogibear
addikt
válasz vence #138656 üzenetére
Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv. Nem tudom hova írjak evvel, itt megpróbálom:
Elvileg mennie kéne az RCS chatnek dual simmel, úgy hogy mind a kettő aktív (csatlakozva) legyen. Voda mellett van Telekomom is, de a messages appban csak a sim1-et mutatja (Vodát), pedig mind a 2 sim aktív (lásd térerő).
A lényeg hogy a Voda simemet akarom használni RCS-re amikor netre meg a Telekom van állítva, de sehogy sem jön össze, át kapcsolja az RCS-t telekomra, a Vodárol meg le csatlakozik, pedig ezt már tudnia kéne.
Realme GT master a teló.Ezt neten találtam, elvileg ilyennek kéne lennie:
[ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz 4Grider #138657 üzenetére
Jó lenne, ha megpróbálnád kerülni a személyeskedést ...
ha pedig nem értesz v.mit, kérdezni sokszor célszerűbb.Elnézést, ha félreérthető voltam, de nem véletlenül volt off-ba téve a hsz. azon része, szóval itt nem a tel-szolgáltatókra gondoltam !!!
(Más területen is létezik ÁSZF, vagy lényegtelen, h h nevezik.)Más szolgáltatások is vannak a neten, ahol feltöltéses, ill. egyenleg rendszer üzemel és szerintem nem véletlenül olyan feltételekkel, amit vázoltam.
Amit írtam, tapasztalatból írtam.Az pedig most is kiderült az előző hozzászólásokból, hogy a szolgáltatók csak a számukra kedvező törvényi rendelkezéseket szeretik betartani, lássd IKÁ!
A költségoldali érvelés pedig pontosan ebben az esetben nagyon nem illő, mivel a szolgáltatók rövidebb-hosszabb ideig ingyen használják, rendelkeznek az ügyfelek pénze felett, így kamatoztathatják, más célokra használhatják stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Landsmann #138663 üzenetére
Kösz. Kicsit fura mert neten sok helyen van hogy végre támogatja X verzió számtól a messages, amitől nekem újabb van már rég, de még semmi. Akkor gondolom ország függő mikor hol teszik elérhetővé/aktiválják az appban, ahogy szokása a googlenak. Miért kell ezen ennyit ülni...
-
Landsmann
addikt
válasz Bl.Gyo. #138664 üzenetére
Valószínűleg régiófüggő is a dolog. Ilyen szempontból nem gondolom, hogy szerencsések vagyunk Európával. Európai régiós szoftverekből sok minden ki van hagyva, mert jajj a GDPR meg hasonló hülyeségek. (pl hívásrögzítés hiánya, lekorlátozott hangerő stb)
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
Sziasztok. Hol tudnék 3500-zal feltölteni dominót?
köszönöm a választ -
Nikaré
őstag
válasz #37698048 #138669 üzenetére
Hol találom a partnereket?
Benzinkutak: Országszerte a MOL, Shell, OMV, illetve Lukoil benzinkútnál is lehetőséged van feltölteni.Posták:Bármely postán és mobilpostán elérhető a postai bankkártyás (POS) terminálokon az egyenlegfeltöltési szolgáltatás.Lottózók: A Szerencsejáték Zrt. saját és egyes terminállal rendelkező partnerei közel 2500 értékesítőhelyén is feltöltheted egyenleged.Újságosok: Az ország számos pontján megtalálható újságosoknál (pl. Inmedio, Relay) is feltölthetsz.
Nézd meg, hogy hol van a hozzád legközelebbi feltöltési pont.Áruházak, kisebb üzletek: Az ország számos pontján megtalálható Tesco, Spar, Interspar és további áruházakban is feltölthetsz.
Nézd meg, hogy hol van a hozzád legközelebbi feltöltési pont.Bankok: Egyenleged feltöltheted internetbankon keresztül, a CIB és OTP bank telefonos ügyfélszolgálatán és bankautomatánál is. További információk a bankon keresztüli feltöltésről.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB -
Cs1csó
félisten
válasz #37698048 #138669 üzenetére
A saját ATM lehet jobb. (Nem tudom van e valami külön költség, ennek is érdemes utánakérdezni)
Lehet postán is fel tudják tölteni ennyivel.Az Inmedio újságosnál nekem nem engedték bankkártyával, már akartam ezt boltot (fel)jelenteni, hogy séremezem ezt a módszert.
(Lehet csak ez a bolt ilyen "egyénieskedő" passz)[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz Cs1csó #138673 üzenetére
Minden olyan boltban, bármilyen kicsi is, ahol kint látod a Fizetési Pont logót vagy zászlót, bankkártyával tölthető egyenleg mindhárom szolgáltatóhoz. Fontos tudni, hogy ezeken a helyeken csak bankkártyával lehet tölteni, készpénzzel nem.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
polonic
félisten
válasz Intruder2k5 #138679 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Figyelmetlen voltam.
-
vence
tag
válasz #37698048 #138676 üzenetére
Mert rájöttek, hogy nekik sokkal jobb így,
azaz hogy maradjon szabad egyenleg ... amit ők használhatnak.Sok kicsi sokra megy, tudod ...
Sajnos, nem kevés ilyen "okos" megoldással találkozik az ember mostanában,
pl, a 150 grammos felvágott bliszterében is már csak 130 van,
(a méret még a régi és csak lötyög benne!)[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Ma feladtam egy rendelést, amelyet elutasított a rendszer: sikertelen megrendelés.
Az alkalmazásban elhelyezett support viszont az oldalon biztosított kedvezményt nem tudta számomra jóváírni, így eltekintettem az ügyintézéstől.
Email-ben kapott tájékoztatás alapján foglalkoznak az ügyemmel, megkeresés részükről azóta sem történt.
A support szerint nincs aktív rendelésem, a fiókokban sem látszik.Próbálkozzam újra vagy várjak?
Csak megjegyzésként: amikor a cset élőre váltott, nekem úgy tűnt, hogy még mindig egy bot ül a vonal másik végén, vagy egy autista.
-
igergo19
tag
Sziasztok! A Telekom online felületén szeretnék Dominoról havidíjasra váltani, de a személyes adatok megadása után ez a hibaüzenet fogad. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
SIM kártya cseréjét - megtartva a rajta lévő hangi- és netcsomagot lehet kérni a szerződés megléte nélkül?
-
4Grider
nagyúr
-
totron
addikt
válasz 4Grider #138691 üzenetére
Azon van. Köszi. Mekkora összegről van szó?
(#138692) Zsolt,72, lehet, hogy megmosolyogtató ez az aggály, de láttam én már karón varjút, meg kéretlen áttevést a "jobba", a jelenkori netcsomagok kedvezőbbek a szolgáltató számára, ami a SIM-en van meg nekem kedvezőbb. Csak úgy legyen a gyakorlatban is, hogy nincs hatással.
-
bostone
addikt
válasz szabonagyur #138687 üzenetére
Talán nem is akarták online megoldani vagy egy sorozat ötlet alapjait rögzítjük éppen.
-
aktív tag
válasz totron #138693 üzenetére
Nem gondoltam “megmosolyogtatónak” a kérdést, pont, hogy nagyon is illik a topik témájába és ha nem vagy benne biztos, akkor itt jó helyen jársz vele, ezért is van a topik. A hangulatjel nem ellened szólt.
Van mögöttem néhány SIM-csere, ezek során nem került szóba, hogy kívánok-e módosítani a hozzá tartozó szolgáltatáson. Ez két külön ügy (lenne).
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz szabonagyur #138696 üzenetére
Rendben, akkor nem osztozom veled a forgatókönyvért járó jogdíjakért.
-
vence
tag
Másnak is ott van az App-ban az első előfizu után a részlettörlesztős reklám?
Ráadásul kilőni sem lehet ...
Udvariatlanság, nem oda figyelés stb.Mondani sem kell, h az app ezzel a "frissítéssel" is csak lassult!
és egyre zsúfoltabb a felesleges dolgokkal.
---------
És hogy engedheti meg magának a T. hogy még mindig nem elérhetőek a kb. 1 hét múlva érvényes árai?![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Miracast (SmartView), Chromecast (Cast, Google Cast), Airplay (Airplay2)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen