Hirdetés
Hirdetés
-
NanoApostle teszt
gp Az akciójátékok szinte elengedhetetlen részei a főgonoszok: de mi van akkor, ha szinte csak belőlük áll a játék? Megnéztük, hogy mit tud a NanoApostle, ami pörgős boss rush élménnyel kecsegtetett.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonkadavid
tag
válasz bombibmw #138545 üzenetére
Szia!
Éppen ma sikerült megfejtenem.
Odamész a késtülékekhez, kérdezi hogy előfizuval akarsz-e vásárolni.
Kiválasztod az előfizudat. Természetesen össze vissza fogja bedobálni a díjcsomagokat És csoportos hűséget akar rádsózni.Rámész az előfizetés hozzáadása lehetőségre és azon az oldalon ami utánna bejön lesz egy sor valahol a végén, hogy előfizetéseim visszaállítása. Ezzel visszaállítja az összes előfizut a jelenlegi állapotra. Innen ha csak egyet módosítasz és utánna oda kattintasz, hogy készülékek/telefonok akkor már csak az általad módosított előfizu lesz kiválasztva. Jól eldugták a kis szemetek.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz csonkadavid #138551 üzenetére
Ez megoldás lehet, mert hozzáadja azt, amin nincs hűség és nekem kell a rendeléshez, de hozzáadja így is a két hűséges számot is.
Akkor ezek szerint várnom kell 2 napot, amíg lejár a hűség róluk és be tudom rakni a kívánt számot.
Jól ki van ez találva.
Köszi! -
bombibmw
veterán
válasz Tompika777 #138550 üzenetére
Nekem nem csinálta meg.
-
martonl
senior tag
válasz thomas77 #138515 üzenetére
A hívásértesítő SMS ELVILEG meg fog érkezni akkor is, ha nincs volte roaming. Az USA-ban persze ez kétszer se biztos. Kénytelen leszel telefont venni/kölcsönkérni, ez van sajnos. Viszont Domino-val szerintem nem fog menni a hangroaming ez egyértelműen le van írva a T oldalán. Én a hívásértesítőre nem adnék, bár nekem megjöttek a pandémia előtt, viszont akkor még vígan ment a 2G is a T-Mobile-nál.
Az S10e nagyon jó készülék, de nem tudni, hogy volte roaming képes-e. Sajnos ez csak teszttel derül ki, mert senki nem mer ilyen listát publikálni. De ez lehet szolgáltatófüggő is. Mondjuk az ottani vidéki, 600MHz-es 4G-t szerintem nem tudja, így még a normál lefedettség is foghíjas lehet.
Igazad van, teljesen szétcseszték a rendszert.
-
veterán
válasz martonl #138557 üzenetére
Nem, hidd el. De megpróbálok rákeresni.
Van a családban több S10 is (most már tartalékban ugyan, de vannak) és mindegyikkel ment digis kártyával a volte roaming. Ugye ehhez tudni kell, hogy a digi egy ideje roamingol a voda hálózatán és be is kell kapcsolni hozzá az adatroamingot. Viszont a volte hívás 4g-n csak akkor és azokon a telefonokon működik, amik támogatják a volte roamingot. Ilyen pl a Galaxy A50-S10e-S10-S10+ is. Azokból az időkből. Ezekről biztosan tudom, hogy volte roaming képesek. -
martonl
senior tag
válasz rothfb #138558 üzenetére
Én mindent is elhiszek. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez szolgáltatófüggő is. Ha találsz valamit, ne tartsd magadban. A Digis lista egy nem hivatalos, teszteken alapuló dolog. De egyébként szerintem is sanszos, hogy már tudja a T-Mobile US hálózatán, legfeljebb a kisebb lefedettség lehet majd gond. Ott a Domino miatt nem fog menni, hogy az eredeti kérdésre utaljak.
Nekem egy dzsunka(Ule-)fon elhasalt Ausztriában, kiváncsi lennék, egy Digis kártyával mit kezdene Vodán.
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Telefon elektronikus jótállási papírját/számláját hol lehet megkeresni a telekom oldalán? A profilomban a dokumentumok fülön 2022ig látható 22 db pdf. Előtte vettem, de nem találom sehol... Köszönöm
-
martonl
senior tag
válasz szabonagyur #138516 üzenetére
Akkor a Telekom oldala elavult, hiszen Franciaországot nem is említi a listájuk. Valamint egyértelműen említi a havidíjas előfizetést is, mint követelményt.
Telekom Volte roaming partnerlista[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz domper2015 #138565 üzenetére
Köszi az infót, én is így tudom. Áprilisra ez azért változhatna, mert akkor jelen állás szerint Dominóval megszűnik a hangroaming az USA-ban, mert a 2G-t is lekapcsolják. Ez volt a kiindulási probléma egyik része.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz domper2015 #138567 üzenetére
Igen, az egyelőre elég jó alternatíva. Én majd 4GRider tapasztalatai alapján egy Yettel kártyával fogok próbálkozni, ahhoz viszont kell itteni IP-t is hegeszteni alá.
T vowifi meg felejtős sajnos.Azért ez elég gáz tényleg, hogy ilyenekkel kell mókolni.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
őstag
válasz domper2015 #138565 üzenetére
Jómagam Romániától pár km-re lakok egész pontosan Mérken. A telefonom épp ezért manuális hálózatválasztáson van Dominósként is, bár a családban lévő összes telefon úgy van belőve. Ugyan csak netet használok a Samsung Galaxy A52S 5G-vel amikor a magyar hálón nincs meg a 4G, de elvileg telefon része is mennie kéne ha a Román orange hálózatra átrakom magam manuálisan, csak épp a telefonálásom percdíja ugrana egy jó nagyot. Net az hasít így, és nekem ez volt a fő cél, és nem a telefon. A roaming bekapcsolás egyébként nálam egy másik dominós kártyánál volt a legjobb húzás ahol csak magva net kell és semmi más, és ez asz eszköz egy területmérő GPS. Évekig szívtam vele hogy nem volt hálózat és emiatt nem ment a műszer. Utóbbi másfél évben javult a helyzet mikortól ugye kilőtte a T3G-t mert eszköz fejlesztést végeztünk és az új 4G-s egység már ha egyszer befogta a hálózatot és fix pozíciót akkor azt 10 percig tudta tartani. De roaming bekapcsolásával ott is bejön már a fix pozíció ahol addig a magyar 4G hálózat hiánya miatt ez nem ment.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
martonl
senior tag
válasz Marci112233 #138569 üzenetére
Köszi az infókat, de ha az előzményeket visszaolvasod, a téma a T volte roaming volt.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz csonkadavid #138551 üzenetére
Na sikerült nagy nehezen.
Úgy volt, ahogy írtad, csak miután továbblépsz a hűségidő beállításához, apróbetűkkel fel van téve három kérdés.
Az egyik, hogy "Mely szolgáltatások tartoznak bele", vagy valami ilyesmi.
Arra kattintva lehet kipipálni, hogy melyik előfizuval akarsz rendelni.
Nem kicsit van eldugva és ezt négy darab T-s közül egy nem tudta elmondani. -
veterán
De jó, már lehet Google Payt használni számlabefizetésre
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Dilikutya
félisten
Párom ismerős említett valami hírleveles tablet akciót, 3000Ft-os áron, amit a férje vett a Telekomnál múlt héten. Természetesen ő már kitörölte, én meg nem is láttam ilyet. Van ilyen, vagy a csaj értette félre a férjét?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Marci112233
őstag
Üdvözletem!
Újabb kérdést vetnék fel. Adott megint a traktorba épített robotkormány táblagépe. Ma volt benne egy előfizetéses T-s kártya. na most olyan helyen jártunk vele direkt ahol nem megy a magyar hálózaton a 4G pedig az kell.(Tudjuk hogy ez van és pont ez volt a cél hogy roaming menjen.) na most félsiker volt csak mert ugyan ment is meg nem is a rendszer, de a kis térerő ikon felett ahol a 4G-t is jelzi nem az R betű jelent meg hanem egy G betű. A G betű mit jelentene? Eközben a saját telefonomba lévő T-s dominós kártya szépen ki írta az R-t és ha bekapcsoltam a mobilnetet akkor a 4G+-t is.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Landsmann
addikt
válasz Marci112233 #138575 üzenetére
Gondolom G= GPRS.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Marci112233
őstag
válasz Landsmann #138576 üzenetére
Az lehet, és az magyarázhatja is hogy néha helyreállt egy pillanatra a kapcsolat majd megállt, merr nem volt elég a net sebessége.
-
4Grider
nagyúr
válasz Marci112233 #138577 üzenetére
Nagyon világvégén érdemes kipróbálni egy yeti SIM-et is, főleg ha a Dunától nyugatra szabattok. Ott ui. 700 MHz-en kicsit jobb az a szolgáltató. Már ha tudja az eszköz a B28-at...
-
Marci112233
őstag
válasz 4Grider #138578 üzenetére
Nem nyert! Volt Yettel benne, de az is elhasalt. Sőt a T még jobban tartja magát sajnos. És sajnos másik irányba Szabolcs megyében Mérk-en van a hely ahol nincs meg a 4G illetve Tiborszálláson, de ott szó szerint a Román határ mentén is néha nem megy rendesen.(Bár érdekes mód ott a T 4G-je egész nap stabilan ment az ősszel.)
-
domper2015
senior tag
válasz Marci112233 #138579 üzenetére
Ilyen közel a határhoz miért nem használsz inkább román kártyát[is]?
-
Marci112233
őstag
válasz domper2015 #138580 üzenetére
Jó lenne a magyar is ha a nyamvadt táblagép jól kezelné a roamingot. Telefonnal flottul megy tehát a táblagépnek is mennie kéne elvileg. Másrészt nem csak annyi hogy besteszem RTK GPS robotkormány így van olyan beállítási adat amire ha román kártyát tennék bele nem tudnám mit is írjak több helyre sem, így nem menne vele.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Hívás közben nem tudtam Viber, Messengeren képeket küldeni.
Városban kipróbálva ment. Vidéken nem.
Mi lehet a baj?Iphone 14 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
domper2015
senior tag
válasz Marci112233 #138581 üzenetére
Átszökne a traki Romániába
-
dr9
junior tag
válasz Marci112233 #138579 üzenetére
Ősz óta viszont román hálózatok változtak, elkezdődött a B28, már Szatmár megyében is több helyen, és valószínűleg már van interferrencia. A "G" megtörténhet ha Digi vagy Vodafone-ra mész fel, és az elsőnél ez a szolgáltatás minden 10 perceben megszakad, vagy már nem létezik csak a jel. A román kártyát viszont nem kell aktiválni, és olcsóbb is, ha az ott megy.
Sokszor voltam ott, én is pont ősszel, de nekem ott mindig problémás volt a jel, a román hálók néha Teremig is elkísértek.
[ Szerkesztve ]
cosmoT
-
gyulaszu
senior tag
Ha a telfonban flottul megy, akkor nem lenne opció annak a hotspot-jához csatlakozni a tablettel?
gyulaszu
-
kchris78
veterán
jelerositot betenni a trakiba? ott csak nem nyomozzak ki az nmhhsok..
-
martonl
senior tag
Sosem értettem, hogy az ilyen rendszerekhez miért kell mobil lefedettség, dehát ki vagyok én. Szervizes kollégák is mondták, hogy a motordiagnosztikának már online kell mennie. Tehát vagy vigyenek Starlinket a traktorhoz, vagy húzzák el mobillal lefedett területre.
-
Demokatona
tag
Ma láttam az alkalmazásban.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mai DD
100 perc. -
Cs1csó
félisten
válasz Demokatona #138591 üzenetére
-
gyulaszu
senior tag
válasz Demokatona #138591 üzenetére
Nézted ezt az ajánlatot pontosabban?
Ha az érvényesség: 2024 február 15, akkor hogyan lehet február 29.-ig (például 26.-ra) aktiválni? Épp jó lenne aznap egy kis extra net...gyulaszu
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138596 üzenetére
Dehogynem, én is most aktiváltam, egy fél órája.
Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
-
szabonagyur
félisten
válasz Intruder2k5 #138597 üzenetére
Pedig elvben ez lenne a lényege.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #138598 üzenetére
Szerintem ott mindig azt írja, hogy meddig aktív, ha most aktiválod. Ha holnap nézed meg, akkor már 16.-át fog írni.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51
-
gyulaszu
senior tag
válasz Intruder2k5 #138595 üzenetére
Igen, csak félreérthető az "Érvényesség: február 15"
Közben cseteltem egyet és szintén azt mondták, hogy hibásan/félreérthetően van az appban kiírva.
A weboldalon már helyesen szerepel (február 13-29)gyulaszu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Autós topik
- LEGO klub
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- További aktív témák...
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Samsung Full HD IPS LED Monitor kifogástalan állapot dobozában (S24R352FHU)
- P16s Gen1 27% 16" QHD+ IPS i7-1260P T550 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Precision 7560 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen