Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Hirdetés
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
tag
Nem igazán értem, miért nem alkalmazzák a bankok a legegyszerűbb megoldást a netes vásárlásokhoz ...
amit már rég kitaláltak!Anno a CIB-nél lehetett alszámlát nyitni, ami csakis internetes fizetésre szolgált.
Erre csak vásárlás előtt van a szükséges összeg átvezetve, vagy minimális összeget lehet rajta tartani, akinek kell.
Virtuális kártya is elég lenne hozzá, ill. régen egy vékony műa. kártyát adtak chip nélkül.
Úgy rémlik más banknál is van ilyesmi, de sajnos nem mindenhol, pedig nagyon praktikus és biztonságos lenne. -
yogibear
addikt
válasz vence #138503 üzenetére
Pedig alkalmazzák... a zöld mammutnál már 2005-ben is volt, a Net számlacsomaghoz alapból járt például MC webkártyával együtt, amit ugyanúgy 3 évente cserélnek... a mostan Smarthoz is lehet külön kérni minimális havidíjért (147 huf asszem)...
Átvezetés meg ingyenes...
Csak sokan úgy vannak vele, hogy elég a sima számla és a plasztik azzal is tudnak online vásárolni... csak ha egyszer beleszaladnak a késbe akkor jön a jajveszék...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
thomas77
senior tag
VoLTE raminggal kapcsolatban merült fel bennem kérdés.
Ezen az oldalon azt írják, hogy csak előfizetéseseknek érhető el a szolgáltatás. Ezek szerint Domino-val nem megy?Itt Angliában még sosem sikerült működésre bírnom egyik telefonomon sem a telekomos 4G hanghívást. Persze ez itt nem is akkora probléma. Még mindegyik szolgáltatónak van GSM hálózata (kivéve a Three-nek, de neki meg van 3G-je). A Vodafone és az EE már lekapcsolta Kelet-Angliában a 3G-t. De GSM-en továbbra is megy a hang.
A nagyobb kínom az, hogy április elején megyek napfogyatkozni az USÁ-ba. A T-mobile április 2-án lekapcsolja a maradék GSM hálózatát is. A többi szolgáltatónak már rég nincs se 2G, se 3G szolgáltatása. Ez azt jelent, hogy a normál hanghívás csak 4G-n vagy 5G-n fog menni.
Persze ha Dominósként nem elérhető a szolgáltatás, akkor a hajamra kenhetem az egészet.Meg tudná erősíteni valaki, hogy a Domino VoLTE roamingnak mennie kell vagy sem?
Köszi előre is.
-
donjohnson
addikt
válasz gyulaszu #138506 üzenetére
de, mert ha kikapcsolod a volte opciót a beállításokban, akkor hívás közben lemegy 2g-re a telefonod. próbáld ki. csörgesd meg úgy a 1414-et.
persze mobilneten van facebook messenger meg viber is ha neten akar valaki telefonálni.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz gyulaszu #138511 üzenetére
Az annyira nem érdekes, roaming partnertől is függhet a rövid számok használhatósága. Onnan tehát a + 36 1 265 9210 a tuti.
Találni fogsz domino-val azért olyan roaming partnert, ahol megy a VoLTE roaming. Már ha a telefonod is tudja, hiszen nem minden VoLTE képes telefon tudja a VoLTE roamingot. -
thomas77
senior tag
Köszönöm a sok építő jellegű hozzászólást.
Sajnos az elérhető telefonjaim nem a legmodernebbek. S10e-t használok már több, mint 4 éve. Ez épp csereérett. Van egy amerikai iPhone SE-m is, az első generációból.
Ezek mind olyanok, hogy a honos ország kártyáival tudják a VoLTÉ-t. Persze a roaming az más kérdés.
Venni más magyar kártyát nem tudok. Nem is akarok.
A kimenő hívás nem probléma. Azt megoldom helyi simmel. Jellemzően T-mobile prepaiddel. A bejövő hívás lenne érdekes. Legalább látni, hogy valaki keres. Erre jó lehet a Telekom hívásértesítője. De az elmúlt időben ez Angliában is hol működik, hol nem.
Tervben van iPhone 15 pro vásárlása. De azt meg lehet, hogy az Usában kellene megvenni, mert ott olcsóbb, mint Angliában. Cserébe nincs fizikai sim hely. És már meg is érkeztünk a következő problémához: a magyar Telekomnál nincs esim a dominósnak. Ezt ugye jól tudom?
Persze lehet hordozni, de azt meg csak Magyarországon személyesen lehet intézni. Utána esimre kellene váltani, amit meg nincs mibe berakni...Úgy érzem, ezzel a VoLTE roaming dologgal az egész technológia visszafejlődött a kilencvenes évek végi időszakhoz. Amikor csak 1-2 spéci telefon működött odaát.
-
thomas77
senior tag
válasz szabonagyur #138516 üzenetére
Köszi. Ez nagyon fontos info.
Persze gondolom ez szolgáltató-szolgáltató reláció függvénye is... Bár a fene tudja.
Amúgy milyen kártyával használtad? Domino vagy előfizetéssel? -
bolondember
MODERÁTOR
Nektek megy az RCS?
Nekem úgy tegnap dél óta nem megy egyik számomon sem, "hálózaton kívül" sem (telenorvég irányban próbáltam még).
Mindkét telefon újraindítva (többször is), RCS ki-be kapcs is megvolt (többször, szintén), legfrisebb app (20240123_01_RC03) van fenn - Messages azt mondja csatlakoztatva.
Felhívtam Telekom üszit, ők sem látnak semmit. Netes keresgélés sem dobott semmit, hogy esetleg az RCS lehalt volna.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
4Grider
nagyúr
válasz bolondember #138519 üzenetére
Asszony felé megy, domino-s.
Nekem a két kártyás csúcskategóriás telefonon az alternatív mobilszolgáltató mobilnetjének használata be szokott kavarni és nem egyszer kiüti a másik kártya rcs-ét... -
Landsmann
addikt
Nekem megy.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
polonic
félisten
Megy. Én a samsung saját üzenet appját használom. Az pedig DT RCS szervert.
A messages állítólag gugli félét, lehet ott van valami gond. -
Nikaré
őstag
Épp most jött frissítés, szerintem nézz rá, lehet megoldja a problémát.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Nikaré #138523 üzenetére
Nálam is ma frissült a Messages, de úgy látom mobilneten továbbra is csak csatlakozni próbál. Régóta így van nálam, hogy csak wifin működik. Nem jöttem még rá, hogy mi a gond?
Honor 8X, Domino, a telefonszám megadva, de csak csatlakozni próbál mobilneten. Az sms-ként való újraküldés kikapcsolva, ha ez számít. Nincs másik kártya a készülékben.
Az számít, hogy mobilneten vagy wifin regisztrál valaki a telefonszámmal a szolgáltatásra? Bár ezt is próbáltam. Pár nap, mire megint működött legalább wifin újból. -
thomas77
senior tag
válasz szabonagyur #138518 üzenetére
Most kipróbáltam megint.
Az S10e az EE hálózatán visszaláp 2G-re hívás esetén. A Three hálózatán meg 3G-re.Az iPhone SE-vel az EE hálózatán egyáltalán nem lehet hívást indítani, vagy fogadni. Hibát jelez, bármilyen beállításban. Ezzel csak az a baj, hogy alapértelmezettként az EE hálózatát akarja használni az iPhone.
A Three-nél megy a hívás, de visszalép 3G-re.A Samsungot a Magyar Telekomtól vettem. Gyári, legfrissebb szoftver van rajta.
Az iPhone-on is az elérhető legfrissebb szoftver van.Asszem' ennyit tudok tenni innen. Írok az ügyfélszolgálatnak. Kíváncsi vagyok, hogy foglalkoznak-e egyáltalán a kérdéssel.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Nikaré #138523 üzenetére
legfrissebb van fenn, az előbb ellenőriztem.
Egy Pixel 7 Pro és egy Samu Flip 4, még a SoC sem stimmel, max az app. Telekomos néni küldött egy frissítést a SIM-ekre.
A legrosszabb, hogy az app írja, hogy "Csatlakoztatva" és zöld. Mindkettőnknél.És Google-nál sem találtam semmit, hogy kiesés lenne. Nagyon zavaró és nem értem.
köszi mindenkinek a segítséget!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
4Grider
nagyúr
válasz bolondember #138526 üzenetére
Egy SIM kártya aktív a telefonban?
-
Nikaré
őstag
válasz bolondember #138526 üzenetére
Professzionális Windows tanács.
"Indítsd újra" -
bolondember
MODERÁTOR
válasz 4Grider #138527 üzenetére
mindkettőben csak 1-1, igen.
újraindítás is volt. Többször. Már a google tanácsolta carrier services és messages clear is megvolt.
Legjobban az szexualizálja fel az agyam, hogy az app szerint minden ok - csak éppen nem működik.
mod: utolsó mencsvárként visszavontam a frissítést, nálam megjavult. EZ az igazi WTF.
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
AnonymusX
senior tag
válasz bolondember #138529 üzenetére
RCS ilyen sajnos. Nekem volt párszor, hogy dacára annak, hogy online volt az illető és annak is láttam, az RCS üzenet nem ment át. Küldtem üzeneteket, egy ponton beadta a kulcsot az üzenetküldés. Aztán hagytam a fenébe és másnap reggelre megjavult, minden üzenetet átküldött végül.
Jó lenne ez az RCS, de saját tapasztalatom szerint nem olyan megbízható, mint a jó öreg SMS.
-
vence
tag
Ezért nem értem, hogy a népek miért rajonganak ennyire a frissítésekért.
Én PC-n mindig késleltetve frissítettem.De a T apja is akkor volt a legjobb, amikor feltettem.
És nagyon imádtam, amikor már többször is eljátszották a kényszerfrissítést. WTF -
Landsmann
addikt
válasz vence #138531 üzenetére
Én is rühellem a frissítéseket, mert általában több problémát okoznak mint amennyit megszüntetnek. Jó példa a Maildroid levelező program. Kifogástalanul működött, aztán vagy 2 év múlva eszükbe jutott, hogy frissíteni kellene. Na, onnantól fogva nincs értesítési hang, illetve nem töltötte le automatikusan a megadott időközönként a leveleket. Aztán egy hónapon belül gyorsan kiadtak még két frissítést, ezzel megoldották az automatikus letöltés problémáját, de értesítés azóta sincs. De újabb frissítés sem. De ugyanilyen gáz volt a windows frissítés. A hangkártya driverét frissítette. Na, onnantól fogva hol volt hangja a gépnek, hol nem. Leszedtem a frissítést és mindjárt helyre állt a béke. Ha valami nem úgy működik ahogy elvárható, akkor oké, legyen a frissítés, hátha megoldja a problémát. De ami jó, azt nem kellene bántani. Az OTP appal is az a bajom, hogy nem tudom a telefonszámlát fizetni. Látszólag minden oké, jóvá is hagyom a tranzakciót, csak éppen nem küldi el a számla értékét. Az meg nem megoldás, hogy minden hónapban leszedem és újra telepítem, újra konfigurálom.Ezt már megtettem, akkor a következő számlafizetésig jó volt, aztán megint nem. Egyszer legyen egy működőképes verzió, hogy azt utána nem engedem frissülni, az tuti.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom törölni magam a nyilvános telefonkönyből? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz kovacsmi_74 #138524 üzenetére
Sikerült!
Pontosabban ma a Carrier Services (Szolgáltatói szolgáltatások) frissült. Eddig csak a Messages-nél kutakodtam, de most bevillant, hogy ránézek erre is. Tudtommal ez (is?) kell az RCS-hez. Ennél nem volt engedélyezve a mobiladat használata.
Várhattam volna, mikor tud csatlakozni. -
ledgeri
nagyúr
válasz user112 #138537 üzenetére
A chat a chat megkezdésekor nem tudja, hogy te XYZ, a módosítandó fiókhoz tartozó egyén vagy!
Csak kérdem, hogy miért most kéred a törlést? (Pontosabban: mi juttatott erre az álláspontra most?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
user112
senior tag
válasz ledgeri #138540 üzenetére
Csodálkoztam, hogyan hivtak erről a számról, amit csak a net miatt vettem és senkinek nem adtam meg. Azt látta az üi, hogy be vagyok jelentkezve, hisz akkor kérte hogy lépjek be. Nem értem, miért kellene még ezen kívül beazonosítani magam és azt se, hogy miért nem tudom a telefonköny megjeleniést én állitani. Egyébként se kértem, alapból állitották be. Ez nem egy bankszámla, amit ennyire kell védeni. Az oldalukon rengeteg minden van, csak épp az nincs, amire szükség lenne. Szoval hiába app, web meg (semmit tudo) vanda, majd bemegyek ezért is személyesen.
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Multisim átvitelt Domino-ba csinált már valaki? Chat-en elhajtottak, hogy nem lehetséges. A fő előfizetésemet szeretném áthordozni másik szolgáltatóhoz, viszont a hozzá tartozó Multisim most egy riasztórendszernek ad netet, így szeretném ha az a sim továbbra is tudna netet biztosítani csak nyilván nem multisimként, hanem domino-ban. Chat-en elhajtottak, hogy ilyet nem lehet, az a sim nem fog tovább működni semmiképpen. A baj az, hogy ezesetben mindenképp sim csere kéne a risztóban, aminek a szervizeshez van eszköze hogy beállítsa, kiszállási+munkadíj ellenében. Van esetleg erre megoldás, és csak a chat-en tájékoztattak félre, vagy esélytelen, hogy azt a sim kártyát feltöltősként tovább lehessen használni, ha lemondom a fő előfizetésem?
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Tompika777
senior tag
válasz tuto558 #138542 üzenetére
Mivel a multisim a fő simhez van rendelve, ha a fő sim előfizetése megszűnik, úgy egyértelmű, hogy a multisim is.
A multisimhez tartozó szám nem hordozható, hiszen alapvetően a multisim száma a fő sim számával megegyezik(technikai száma ugyan van a multisimnek, de az nem hordozható).
Szóval ha elviszed a fő számot, akkor új kártyát kell telepítened a riasztóba.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megpróbálom itt, mert ahol jártam kirendeltségen és a chaten, ahol két emberrel is beszéltem, nem nagyon vannak képben.
Szóval adott egy Magenta 1 csomag, benne 4 darab mobil és 3 darab otthoni előfizetéssel.
Szeretnék venni egy telefont részletfizetéssel.
2 mobilon van még 2 napnyi hűség, a többin nincs.
Egy darab számot szeretnék hosszabbítani hűséggel(ezen nincs hűség)és erre venni a telefont, viszont online nem enged számot választani, csak azt a kettőt dobja be állandóan, amin még hűség van.
Hogyan tudnám kiválasztani csak azt az egy számot, amire szeretnék vásárolni?
Vagy létezhet az, hogy meg kell várnom, amíg a két másik mobilelőfizu lejár és csak utána lehet?
Mindenképpen online venném a telót.
Köszi a választ! -
szalai112
senior tag
válasz bombibmw #138545 üzenetére
Szia
Ahány előfizetés annyi db készülék , amin nincs hűség arra is vehetsz készüléket.
Régen ki lehetett választani mire akarok hűséges kötni.
1414-en vagy chaten, hát akkor nem mindegyik van topon az ügyfélszolgálaton.Félévente lehet hosszabbítani de max 12 csoport hűség.
De ha személyesen vesszel akkor nincs elállási jog.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz szalai112 #138546 üzenetére
A chateseknek fogalmuk sincs semmiről, de úgy kb. egyiknek se.
Két emberrel beszéltem chaten, egyel a 1414-en és személyesen is voltam az Árkádban, ahol a nő már majdnem elhajtott, olyan volt, mintha sietne valahova, gondolom sza.ni, vagy nem tudom.
Tiszta vicc, hogy egy ekkora cégnél ez megengedhető.
Mindegyik vakon van.
Amúgy nem tudok, csak egy számot kiválasztani, random dobálja be az összeset, csak azt nem, amelyiket kéne.
Holnap még bemegyek a Pólusba, aztán ha ott is ez lesz, hagyom a francba és veszek egyösszegben telefont.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz szalai112 #138548 üzenetére
Igen türelmes voltam pedig nem az erősségem.
Nem szeretem, ha hülyének néznek és ezek mindent úgy csinálnak, hogy annak legyél nézve.
A kiscsajt az Árkádban majdnem elküldtem de aztán hagytam, mert volt más dolgom is.
A Pólusról eddig jobb véleménnyel vagyok, de majd meglátjuk.
Köszi a választ! -
Tompika777
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- iPad topik
- Dead Rising Deluxe Remaster teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Xbox Series X|S
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tűnik, hogy jön a Horizon Zero Dawn Remastered
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen