Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
tag
Egyébként a Domino Day valójában nem ajándék, hanem az alkalmazott extra árak mellett szokásos jóváírás, visszatérítés !!!
Ha valamiért a szokásos (elvárható) piaci ár többszörösét fizetjük, úgy gondolom, jogos lenne hasonló színvonalú szolgáltatás elvárása is!
Nem fogok regényt írni a t-és tapasztalataimról
és a hozzáállásukról ...Csak egy adalék a szomorú tényekhez:
A tulajdonos D. Telekom 15-25 Euro bónuszt ad a hordozott számokért, (a viszonteladói esetenként 50 Eurót is!)
nem pedig "a számhordozás díjmentes" lózunggal kábítják a népet.Az említett 25 E jóváírás egyébként fél év, vagy több hónap "ingyen" ** szolgáltatást is jelenthet, pl. hálózaton belüli korlátlan beszélgetéssel és mindezt hűség nélkül, prepaid csomagokban !!!
** Összes költség =
9,95 € a prepaid kártyáért, de az 10 EUR egyenleget tartalmaz!usw.
Valahogy így működik egy igazi piac,
ahol fel sem merül az IKÁE !!
(Az egyébként ott is rekordmértékű infláció ellenére sem!) -
Cs1csó
félisten
válasz domper2015 #138252 üzenetére
A jelenlegi irgalmatlan nagy infláció és államháztartási hiány mellett minden zsére szükségük van, semmi áfa csökkentés sem lesz.
-
vence
tag
válasz domper2015 #138252 üzenetére
De a rekord ÁFA mellett ott vannak még a különadók is!
A kereskedelemben pl. a 4,2 %.
Ez már akkor 31% körül van a vetítési alap függvényében.Kétlem, hogy a termelőnek, aki dolgozott és visel minden kockázatot, ennyi lenne rajta tisztán.
Először ezektől kellene megtisztítani a rendszert, nem pedig előre elkölteni még a bizonytalan bevételeket is.
Az ilyen IKÁ -szerű dolgokkal pedig csak gerjesztik, de min konzerválják az inflációt.
Egyébként is mi indokolja, amikor a Telekomnak rekord nyeresége lett, az áremelés kb tiszta nyereségként jelentkezett.
Kvázi nem emelkedtek a költségei.És ez közben senkinek nem tűnt fel, majd pár év múlva kezdenek beszélgetni róla, hogy vmit elrontottak.
Persze, aki erről dönt, az nem fizet telefonszámlát ...
Mi fizetjük az övéket is! -
nfsu17
veterán
Nekem tetszik ez a DD. maradhatna mindig így.
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #138260 üzenetére
Az a baj, hogy igaza van. Más kérdés, hogy már hozzászokhatott volna, hogy itthon sz$rnyi fizetések mellé drága szolgáltatások járnak. Ez van. Ez orbanisztán.
De nyert a fociválogatott... Valamikor. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ide tartozik a téma, de szeretném a segítségeteket kérni.
Vásárolnék egy iPhone 15 Pro Max készüléket. Az eladó jelezte, hogy egy összegben vásárolta a telekomtól listaáron. Kell félnem attól, hogy valami miatt letiltják később a telefont az egyösszegű vásárlás esetén?Köszönöm szépen!
-
Soulfly842
addikt
válasz smallmer #138262 üzenetére
Számlával tudja igazolni? Hallottam én már sok szépet, ami meg se közelítette a tényeket Ha a számlán van telekom mobil 'folyószámlaszám' szépen feltüntve vagy egyéb feltüntetve (otthoni ügyfélazonosító), vagy két laposnak van feltüntetve a számla, de egy lapos akkor már gyanakodnék (a második lap szokott az esetben lenni a részletfiz. megállapodás),
A telekomtól listaáron, ez egy eladói begyakorolt szakzsargon is szokott lenni, ami arra hivatott, hogy könnyebben megvegyék
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz nfsu17 #138205 üzenetére
Most nyílik az időablak az adategyeztetés fázisa végre sikerült - az online ügyintéző szerint a célegyenesben van a történet...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #138253 üzenetére
Továbbra sem érted, hogy a másik oldalról lenne szó, de akkor ezennel feladtam!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
válasz ledgeri #138267 üzenetére
Nem értem az oldalakat. VAN 10db SIM amihez mindhez tartozik egy telefonszám amit még sosem használtak, ezt tudják hogy a terroristákhoz került ezért FIGYELIK hogy mikor és hol jelentkezik fel egy hálózatra. Ennyi a történet, nem értem hogy ezen mit nem értesz. Mi olyan nehéz ebben.
HIÁBA "cserélgetik" a kártyákat, ha a "szervek" (NSA stb.) már VÁRJÁK hogy azokat a kártyákat használják. Ennyi. Akár hívást indítanak akár hívást fogadnak a figyelt kártyákkal megtudják hol használták, talán bele is hallgathatnak a beszélgetésbe.
A rosszfiúk még persze ettől nem lesznek meg, főleg ha egy zsúfolt helyen csak rövid időre kapcsolja be és indít róla hívást, ha a tetejébe szintén egy "eldobható" mobilt hív és azt is hasonlóan zsúfolt helyen használják és saját kódrendszerük van akkor nyilván ez még édeskevés az elfogásukhoz, de támpontnak jó (pl. hol mozog az aki ezeket a hívásokat fogadja vagy indítja) -
Bogyi007
veterán
Sikeres számhordozás! Végre!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
válasz ledgeri #138270 üzenetére
99%-ban biztos hogy a születési helynél a városnév megadása után a (Magyarország) odaírása...
Mindegy. A lényeg hogy sikerült. 16. délután kezdtem neki és 25.-én estére sikerült, ez azért még jónak számít azért.
-
Landsmann
addikt
válasz Nikaré #138274 üzenetére
Csak ott meg vannak fizetve, hogy kicsit jobban odafigyeljenek és ne hibáktól hemzsegő szoftvert adjanak ki.
Mint a facebookon látott egyik képnél, mikor kérik, rajzolnál egy lovat? Félig elkészült, tényleg realisztikus minőségben. Aztán oda vanb írva, olcsóbban nem lehetne? De lehet. Aztán a ló rajza be van fejezve amolyan óvodás rajzolási technikával.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
vence
tag
válasz Nikaré #138272 üzenetére
Nem igazán lehet hallani, hogy panaszkodnának ...
pedig hordozgatnak rendesen - gondolom főleg fiatalok -
mert nagyon megéri !!!A Telekom (anyának) most fut egy akciója, amiben
25 Euró bónuszt (induló egyenleg) ad,
feltöltősbe hordozott számért is!!!Itt a legkisebb csomag ~5 E
ami már hálózaton belül korlátlan beszélgetést ... + + +
tartalmaz.A kártya 9,95 E (10 E egyenleggel).
Tehát ennyibe kerül a 7 hónap korlátlan,
- a legjobb hálózatban,
- inkl. némi adattal ...és további lehetőségekkel.
PL. Éves prepaid ...@ #138273 4Grider
De a tesztelést, minőségi ellenőrzést már inkább megbízható emberekre bízzák.
Persze már ott sem minden a régi ...[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz vence #138276 üzenetére
Legalább tennéd off-ba. Semmi köze nincs ui. egyik ország frekvenciagazdálkodásához és az adóztatáshoz egy másik ország szolgáltatójának, így logikusan az árképzés is egészen más elvek alapján működik. Érdekes módon nem hivatkoztok olyan országokra, ahol hasonló árképzés van mint nálunk, mert hasonló az adóztatás és a frekvenciagazdálkodás is.
-
félisten
-
vence
tag
válasz 4Grider #138277 üzenetére
Bocs, de egyik hsz. sem off volt, amire reagáltam.
Az általad említett háttér-dolgoktól függetlenül ...
a T. kiemelkedő rekord eredményt produkált tavaly,
tehát bőven lenne mozgástere, szerényebben,
versenyképesebben is kalkulálhatna.Ilyen háttér mellet, mi indokolja, h az 5G drága opció ?!
Amikor a vezérpiacokon más a tendencia.Szerintem ez a hsz is a szolgáltatásokról szól,
de azért legyen off. -
4Grider
nagyúr
válasz vence #138279 üzenetére
Ez a hozzászólásod meg pont ontopik volt. De mindegy, majd belejössz.
A T kiemelkedő adózás utáni eredményéről még nem hallottam, azt hittem, majd csak május végén lesz meg a mérlegük. Ha én ennyire lemaradtam volna a konkurenciától hálózatfejlesztés tekintetében, mint ez a két szolgáltató a yetitől, én is gyűjteném a pénzt. Nem két fillér lecserélni a régi rru-kat ennyi bázisállomáson, a 700 MHz alapú 5G-jük is csak egy farokmutogatás, ami lehet hogy nagy, csak éppen elég petyhüdt... -
veterán
Szerintem fejezd be ezt a más országban mi van dolgot. Itt minden drágább és sz$rabb a fizetés. Ez van, én nem így akarom, de a "2/3-ad" igen.
Kár ide beírogatni, mi van a hanyatló nyugaton, ahol egymást eszik az emberek, miközben megfagynak.
Szóval kérlek én is, hagyjuk mi van máshol. Ez a Magyar Telekom mobilos topic. -
csaszi75
senior tag
Csak egy adalék, a DT group éves árbevételének a Magyar Telekom a *JAV: 1-2%-át adja.
Egy magyarországi szolgáltatónak ugyanannyiért adnak el a szállítók berendezéseket szolgáltatásokat mind bármely más országban.
A 2% bevételből ugyanolyan szolgáltatást kellene adni, mint pl Németországban..
Eleve lehetetlen pénzügyileg fenntartani ugyanazt, abból a kevés pénzből, amit az ügyfelek generálnak.
Mindig is csodálkoztam azon, hogy hogyan tart fenn egy-egy kisebb ország 2-3-4-5 szolgáltatót.. Egyszerűen nem mindegy, hogy 10 millió előfizető vagy 80 millió előfizető finanszíroz 2-4 mobil szolgáltatót...
Azon imádkozhatunk, hogy ne dőljön be egyik sem és ne szűküljön le a szolgáltatók száma kettőre[ Szerkesztve ]
-
vence
tag
válasz 4Grider #138280 üzenetére
Sajnos én is csak későn ...
Tőzsdei cégként, negyedévente publikál "gyorsjelentés"-t.
Ez a kulcsszó, a 3. negyedévire keress rá (4. n-évi még nincs) és biztos lesz pár érdekes értékelő cikk a találatok között ...
Erre az 5G-s trükkre én is rájöttem laikusként is.
Elég csak figyelmesebben nézegetni a lef, térképüket.Szóval akkor mégis tesztelnem kell a Yetit ?
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
Valamikor talán novemberben kaptam egy tájékoztatást, hogy Domino adategyeztetéskor adnak 1GB netet egy hónapra. Ez már nem él vagy volt valaha ilyen?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz tibor23 #138284 üzenetére
Igen november körül volt, mert az egyik kártyámat én is akkoriban egyeztettem, és meg is kaptam. De csak akkor van, ha az app-ban csinálod meg az egyeztetést. Most a másik lenne soron, épp ma jelzett az app. Majd meglátom lesz-e, nem tudom én se, hogy él-e még ez az akció.
szerk.:
Természetesen most nem lehet adategyeztetni, mert valami nem működik. Beírom az sms-ben kapott hitelesítő kódot, és csak pörög a karika az app-ban.[ Szerkesztve ]
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Áthozom a számomat a Vodafone-tól. 31-én este fog megtörténni az átállás elvileg. Esimmel kértem. Kaptam hozzá egy aktiváló qr kódot. Hozzáadhatom már most a telefonhoz, vagy meg kell várni a 31-ét? Elfelejtettem megkérdezni a boltban
-
Kicsirics77
veterán
válasz Norbi27 #138286 üzenetére
Majd akkor amikor kiírja a telefonod,hogy ninvs szolgáltatás, addig teljesen felesleges mert nem fog aktiválódni, álltalában 20-24 óra között van az átállási ablak, nekem az egyek sim már élt 20:10-kor, a másikat meg nemtudom mivel 21:30-kor még nem ment át így kikapcsoltam, reggel meg már az új sim üzemelt.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
tibor23
senior tag
válasz Intruder2k5 #138285 üzenetére
Nálam is ugyanígy csak pörgött az app, pc-ről csináltam az egyeztetést, akkor ezek szerint így semmiképp nem jár a bónusz.
-
-
snooze
veterán
sziasztok!
van valakinek informácioja arrol,ha egy számot átviszek dominora,akkor mennyi idö után vihetem tovább egy másik szolgáltatóhoz? köszönöm!GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem. Szeretnék telefont rendelni, de az oldal mindenáron meg akarja hosszabbítani mind az 5 előfizetésem.
Én csak 1-re szeretnék hűséget vállalni. Már ezer féle képpen próbáltam de sehogy nem jutok el odáig ahol ki tudom választani melyik mobilelőfizetésre vállalnék hűséget. -
the.odzsy
aktív tag
A kollégám gigaerős net előfizetéses kártyája nálam van. Ebben alapból be van kapcsolva az 5G szolgáltatás, vagy aktiváltatni kell?
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz csonkadavid #138294 üzenetére
Sajnos be kell menni személyesen, nekem csak így sikerült.
ThinkPad
-
csonkadavid
tag
válasz Öcsielvtárs #138297 üzenetére
Simán kitalált nekem 70000 Ft előfizetési díjat az eddigi 30 helyett. Milyen jól jártam volna. Ilyen egy elcseszett oldalt.
-
AnonymusX
senior tag
válasz csonkadavid #138294 üzenetére
Szia!
Telefonos ügyfélszolgálat vagy személyes. A weboldal gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óra topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen