Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz domper2015 #138047 üzenetére
Drágább, de tudok telefonálni...
Nekem is Digi helyett lett Dominó még tavaly tavasszal...
Veszel rá egy Maraton netet, ami nem időkorlátos, az 4k...
Beregelsz mondjuk a Voipbusterre, beregeled alapnak a számodat, feltöltesz kb 14 eurónyi pénzt, felrakod a telefonra a Mobilvoipot, kiválasztod benne a Voipbustert és kb 7 forint/percért telefonálhatsz, amíg a 10 eurónyi pénzed el nem fogy... Plusz a feltöltéstől számított 4 hónapig vonalast ingyen hívhatsz...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
HellGreg
őstag
válasz 4Grider #138049 üzenetére
Iphone X, Iphone XR, 11Pro max, Galaxy A72, amit találtam itthon. A telekomnál aktiváltam a vowifit, hátha segít valamit.
Természetesen mint 10-ből 9-szer itt is az van, hogy a youtube videón bekapcsolják az A72-n a wifi hívást, én ugyanúgy csinálom, de nekem nincs ott az az opció, ami a videóban ott van[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz gabor9991 #138053 üzenetére
Beléptem, megnéztem a "rates" alatt:
Hungary (Landline) Superdeal! FREE* FREE*
Hungary (Mobile) € 0.015 € 0.019Az első szám a nettó, a második a bruttó ár... értelemszerűen ez a Magyarországra irányuló hívás az ország listából kiválasztva és természetesen magyarországi a hívószámom is természetesen, ami be van regelve...
A 0,019 euró meg 383 huf-fal számolva 7,3 forint/perc...
A landline Free az a 4 hónapig ingyen hívás vonalas irányba, a feltöltéstől számított 4 hónapig... utána az is ugyanannyi, mint a mobil 0,019 euró/perc...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
y300fire
tag
4Grider. Szia.Kell valamit állítani a cellmapper applikáción vagy az alap beállítással kell szkennelni?
Én Telekomos vagyok de sok helyen a yettel hálózatát mutatja, pedig az adott területen full Telekom vagy Vodafone van.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz HellGreg #138043 üzenetére
Ha mind három rossz, akkor opció még a beltéri kültéri-jel erősítő... bár nem tudom mennyibe kerül, milyet kellene nézni, és hasonlók... Bár akkor ott a V-o-wifi is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Landsmann
addikt
válasz y300fire #138060 üzenetére
Azért mutatja a Yettelt, mert gondolom az ország nyugati felén vagy. A Dunától nyugatra a telekomosok a Yettel B20-as sávját használhatják, míg a Dunától keletre a telekomosok B20-át használhatják a Yettelesek. Ez egy egyxezmény a két szolgáltató között. Általában alapértelmezetten jók a beállítások, legfeljebb némi finomhangolás kell az elvárásoknak megfelelően.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
HellGreg
őstag
válasz ledgeri #138062 üzenetére
Próbálgattuk ma a telekomos kártyát vowifivel és anélkül, jobbnak tűnik, persze még fogjuk is. Ami viszont érdekes, hogy a vodafonos simre nem lehet vowifit beállítani, telekomosra be lehet (ugyanabban a beállításban dual simes telefonban a vodafonos kártyára nem dobja fel sem a volte sem a vowifi opciót, míg a telekomos kártyára feldobja).
Néztem én is a jelerősítőt 150K körül, ha minden kötél szakad... de remélem jó lesz telekommal. -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék "SOS" telefont vásárolni és nézegettem az árakat a szolgáltatónál. Elég kedvező áron van most a készülék, amit szeretnék. Pár kérdés viszont felmerült bennem:
- Az online listaár az eltérhet a bolti ártól?
Azt gondolom, hogy online lehet, hogy kedvezőbb az ár, de a vásárlás "SOS" jellege miatt inkább bemennék ma a boltba a készülékért. Tudom, hogy online vásárlást csak szállítással lehet, nem lehet átvenni a készüléket az üzletekben.
- Amennyiben online rendelek, látom, hogy a kiszállítás várható ideje 1-3 munkanap. Mi a realitás és a tapasztalat? Másnapra - Budapesten kívülre - valóban megérkezik a csomagom? (Kis méretű csomag, mobiltelefon.)
Válaszaitokat előre is köszönöm,
Andris.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
válasz Cs1csó #138069 üzenetére
Időközben felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, akik nagyon készségesen segítettek nekem. Végül náluk rendeltem meg a készüléket fix holnapi kiszállítással és még kedvezőbb áron, részletfizetési opcióval. Így kérdésem már tárgytalan.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
vence
tag
válasz Andris837 #138070 üzenetére
Gondolom hűséggel vásároltál ... ??
Szóba került esetleg a várható áremelés ?? !
(törvényen alapuló inflációs árkorrekció)A KSH inflációs adata alapján 15-22% áremelés is lehetséges
március, áprilistól.
És ez nem egyoldalú szerződésmódosítást jelent, tehát nem jogosít felmondásra !!Én is vásárlás előtt állok, de ez így nem OK!
Mennyi engedményt ad az élő üsz?
(esetleg priviben ...)----------------
Tavaly, hogy volt ez ??
Tapasztalatok ... akit érintett.
Köszi! -
Andris837
senior tag
válasz vence #138072 üzenetére
Igen, hűséggel a meglévő otthoni (TV) előfizetésre. Amúgy is terveztem hosszabbítani a hűséget, csak folyamatban van itt az optikai fejlesztésük a településen ahol élek és úgy voltam vele, hogy akkor már megvárom míg az éles lesz. Mondta az ügyintéző, hogy nem fontos megvárnom, hiszen nem minősül szerződésszegésnek, ha arra módosítok majd.
A várható áremelés nem került szóba.
Nekem otthoni előfizetésre ők véleményem szerint a "legjobbak", sok lehetőségem nincs válogatni. Van még más szolgáltató ugyan, olyan is akinek optikája van, de rájuk meg panasz van folyamatosan. Nekem nagyon régóta van Telekom szolgáltatás, akár mobil, akár vezetékes és mindig megbízható volt és - lekopogom - soha nagyobb gondom nem volt vele. Idős anyukám velünk lakik, aki már megszokta és megszerette ezt a csomagot, megvannak a kis csatornái amiket néz, így most ha váltok, akkor megint tanulhatná meg újra a csatornákat, stb... Igazából neki van ez a TV előfizu, nekünk a párommal szerintem max. a sport- és természetcsatornák miatt lenne rá igény.
Engedmény pedig nem számottevő volt, de volt (134 860 Ft listaár helyett 126 968 Ft lett a készülék ára). És nem is gondoltam, hogy a Telekomnál lesz a legolcsóbb ez a készülék. Konkrétan legjobb áron (árukereső alapján) tudtam megvenni a telefont 22 havi kamatmentes részletre - ami nem is volt igény, de ha már lehetőség van rá, akkor miért ne?! (amúgy listaáron vettem volna) -iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
btudos
veterán
válasz vence #138072 üzenetére
Minden szolgáltatónál ÁSZF-ben szerepel, hogy maximum a hivatalos éves infláció mértékével emelhet, teljesen mindegy, hogy mikor melyik szolgáltatóval szerződsz, ebben sajnos érdemi különbség nem lesz, akár tetszik, akár nem. Ha most kötsz szerződést, akkor is emelkedhet a fizetendő havi díj márciustól, ha megvárod, akkor már csak az emelt havi díjon tudsz szerződni, ez alól nincs kibúvó.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
vence
tag
válasz btudos #138075 üzenetére
Köszi a választ!
Én azért reménykedem, h lesznek jobb csomagok,
mert a trend az (legalábbis a főbb piacokon), h minden apró előfizuban már benne van a korlátlan beszéd.
Az inkl. net pedig, csak ősz óta már duplázódott.Szóval a piac nem indokolná az emelést, bőven lenne még tartalék ezekben az árakban. Csak ezt nagyon ügyesen kibulizták maguknak.
Akik pedig ezt megengedik, azok alkalmatlanok ...
Nekik persze biztos nem lesz emelés, de egyébként se éreznék stb.Így persze nincs semmi ösztönző a hatékonyság irányába!
-
-
BBenceTM
csendes tag
Részletek: [link] -
kchris78
veterán
válasz BBenceTM #138079 üzenetére
a problemam nekem ezzel azt hogy sirnak az inflacio miatt de ezzel onmaguk generaljak az inflaciot mert ok is benne vannak jocskan a kosarban mint telko dijak... ha sokan tesznek igy nehezen fog visszaesni, szerintem a folyamatok elemzese utan kellene donteni, ha latszik hogy az alap inflacio generalo folyamatok elmultak, akkor altalanos visszafogottsaggal gyorsabban elulne az utohatas. de ezt nem latom.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Ha telekomnál nem történt meg az adategyeztetés időben, akkor mit kell csinálni? Új SIM-et is kell venni, vagy reaktiválják a régit? Meddig marad meg a szám?
[ Szerkesztve ]
-
Avayasoft
tag
válasz Kbali #138078 üzenetére
Tökéletesen versenyző piac esetén természetesen nem kell beleszólnia az államnak, azonban monopol vagy oligopol piacokon kötelező lenne az árak szabályozása az államnak. Ellenkező esetben nem csak drágán de rosszabb minőségben is szolgáltat, termel. Tankönyvi eset...
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Ha a végső határidőből nem futottál ki, akkor újraaktiválják. Az ősszel hozott hozzám egy néni egy telefont, hogy nem lehet felhívni és ő sem tud hívni. Meg is találtam az SMS-t az egyeztetésről, 3 nappal korábban lejárt a határidő. Neten simán sikerült újra aktívvá tenni. Gyakorlatilag egyeztetés után azonnal újra élt a kártya.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
dzf007
senior tag
TréMobil +15% áremelés március 1.-től...
-
kbela365
tag
válasz kchris78 #138080 üzenetére
Bocsáss meg, nem ők generálják az inflációt, hanem mi fogyasztók. Ha nem tetszik hogy drágul, akkor tessék lemondani a szolgáltatást tömegesen és a csökkenő kereslet előbb-utóbb csökkenő árakat fog eredményezni. Ha növekvő árak mellett nem csökken a kereslet, akkor miért is ne emelne bárki árat? Máshogy megfogalmazva, mondhatni demagóg módon: tessék kicsit rosszabbul élni!
-
-
vence
tag
>>>
kchris78 # 138080
gyuromoj # 138083Ott a pont!
Ez a probléma már a nem a hatékonyságra épülő - központilag eldöntött és túl gyors - fizetésemelésekkel elkezdődik.
A túl gyors "pénzteremtés" keresleti oldalról alapozza meg az inflációt.
Az élelmiszer kereskedelemben ott fordult meg a trend, amikor a fogyasztók a nagyon visszafogott vásárlásaikkal már jelezték, h nagyon elegük van!A távközlésben erre sajnos nem nagyon látok esélyt.
És igen, a gazdasági szereplőknek átgondoltabban és nem kapkodva kellene dönteni!
Az áremelési lehetőség pedig nem azt jelenti, hogy kötelező is meglépni és gazdasági döntéseket nem visszatekintve, hanem előretervező szemlélettel kellene meghozni.
Nem beszélve a kötelező visszafogottságról.(( Akit érdekel a téma, érdemes utánanézni, hogy Svájcban, h kezelik ezeket a problémákat, nagyon meglepő és tanulságos! ))
Ha a piac nem működik, akkor be kellene avatkozni, az infláció elleni
"küzdelmet" pedig a különadók kivezetésével kellene kezdeni.
Különösen most, amikor hirtelen jönnek már az EU-s pénzek.
Nagyon úgy tűnik az idei inflációs cél már most elúszott!Az pedig, h a 3 nagy azonos mértékben emel, versenyjogi szempontból, helyből aggályos ...
és nagyon illene vizsgálatot kezdeni.Egyébként úgy rémlik, hogy lenne valami 60 napos határidő is az emelésre, annak bejelentése után ... ???
Akkor hogy tudnak most márc. elsejével emelni?!
Tavaly is márc. közepétől voltak az emelések!#138092 pourri
Ott a pont nálad is !
Még nem láttam a hsz-edet, amikor fentieket írtam ...
Igen, itt kezdődnek a problémák
és még vissza fognak ezek köszönni mostanában sok más területen is !!![ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ismerős kapott egy szép magenta-kedvezmények így úgy, dejó lesz neked, lépj be: telekomhu.valami.gagyi -féle üzenetet. Csak a link volt gyanús a többi normál szöveg volt.
Csak mint napi, heti "átverések mindig vannak" emlékeztető!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kchris78
veterán
válasz vence #138093 üzenetére
Abszolut igazad van. Ez a folyamat akkor kezdodott 10 eve mikor evrol evre szepen 3-5-? szazalekkal emelkedtek a berek, inflacio gyakorlatilag nem volt. Na akkor szaladt el a lolab, es csucsosodott ki a valasztasi penzzel ( nem minositem nem akarok politikat ).
Tessek kicsit rosszabbul elni: abszolut igaz ez is. Viszont a telko megkerulhetetlen, ez nem annyira opcionalis dolog, mint egy premium kaja vagy ruha etterem stb ami ritkithato - elhagyhato tobbe kevesbe. Ott lehet operalni ezekkel a fogyasztoi modszerekkel.
-
Nikaré
őstag
Még nincs DD !
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz kchris78 #138095 üzenetére
A prémium kaja, ruha 'inflációfüggetlen', mert az a réteg, aki ezt megveszi, ennek a fogalmát sem ismeri.
Máshogy fogalmazva, ennek a rétegnek mindegy, hogy 20 millió az óra, vagy 22, mivel 30-ért is megveszi.
Ez meg vajmi kevés eséllyel csökkenti a 6000 ft-os Casio árát.
Btw nem szerda van?
DD?
Nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra