Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DIGI Mobil
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
Engem ma az OTP-s dumával hívtak telefonon, hogy gyanúsan nagy összeget emeltek le a számlámról. Persze nincs számlám az OTP-nél, ráadásul a legrosszabbkor hívtak, így rájuk b@sztam a telót, nem volt kedvem szórakozni.
-
Mostvid
újonc
válasz p.t.r #134901 üzenetére
Ezt kellet volna csinálnod velük
https://www.youtube.com/watch?v=gjsYFLxuipk -
prozodus
őstag
válasz p.t.r #134901 üzenetére
Nekem o vagta ram, mikor mondtam, h csalokkal nem allok szoba
Egyebkent ismeros meselte mult heten, h a trenel volt egy hiba az adataiban, es csak a trenel. Mikor megkerestek nem tresek, ott volt a hiba. De mint tudjuk, a tre nem adja el skinek az adataidat... Ja, h de vki onnan megis?...
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #134900 üzenetére
Másik topikba volt téma, pl a Vintid 3000 csoport alakult fb-n mert átvágták őket csalással. (megadták a banki adataikat.)
-
totron
addikt
válasz aprokaroka87 #134900 üzenetére
A gond az, hogy a fb megannyi vidékén a nyelvhasználat pont azon a szinten van ahol a gugli fordítós csalás is, így nem emelkedik ki a többi közül.
-
skroy
senior tag
Telekom T Phone Pro 5G nyereményjáték részvétel egyik feltétele:
"nem szerepel a Telekom adatbázisaiban, mint meglévő ügyfél."
Ez ám az ügyfél megtartó promó.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Sajnos pár napja lejárt az egyenleg felhasználási időm.
Fel lehet még tölteni vagy elveszett a számom és a rajta lévő egyenleg is? -
Top cat
addikt
válasz timelord1987 #134909 üzenetére
" Ha már lejárt a rendelkezésre állási idő a Domino előfizetéseden:
A rendelkezésre állási idő letelte után, a szerződésen megmaradt egyenleged nem veszik el, csak zárolásra kerül. Amennyiben a hívószám-lekötési idő alatt feltöltöd egyenleged, a „zárolt” egyenleg is hozzáadódik az új egyenleghez.A 90 napon belül (az ún. hívószám lekötési idő alatt) elvégzett feltöltések esetén a hívószám, illetve a SIM-kártya továbbra is használható. A hívószám lekötési idő lejárta után a SIM-kártya érvénytelen státuszba kerül, arról hívást indítani, SMS-t küldeni már nem lehetséges. "
Szóval még feltudod tölteni. De le fognak belőle kapni 300 pénzt, az újra aktiválásért.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy jelenleg a forgalmazott mobilkészülékek azon felül, hogy kártyafüggetlenek, Telekomos szoftverrel érkeznek-e vagy már független ROM van rajtuk? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Landsmann
addikt
Az valós lehet, hogy a Cellmapper szerint Győrben van két SA 5G bázisállomás?
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
polonic
félisten
válasz aprokaroka87 #134918 üzenetére
Nem speciális az, csak teszthálózat.
-
csaszi75
senior tag
válasz 4Grider #134915 üzenetére
Nekem volt gondom.. TMH-s teló volt Samsung A52 5G... Voda kártyával nem ment az 5G rajta TMH szoftveren.. aztán ODIN-nak hála, lett 5G a Voda hálózaton is XEH/EUX
Szóval vannak apróbb különbségek.. és nem megy minden.. kisebb apró példákat te is szoktál írni Mint a kijelzés (VoLTE ikon..) stb.. -
warhead
csendes tag
Sziasztok,
Biztos lattatok mar olyat hogy bizonyos hivokat nevvel ir ki a telefon akkor is ha nincs benne a hivott telefon telefonkonyveben, ezt CNAM, CNAP szolgaltatasnak hivjak.
Hogyan tudok ilyet magyarorszagi szolgaltatonal regisztralni es mibe kerul ez ?
-
MadMancs
veterán
válasz warhead #134926 üzenetére
Szolgáltatónál sehogy (tudtommal). Viszont ha Google rendszerében létrehozod a vállalkozásod, hitelesíted a telefonszámod, pár nap múlva már így fog működni a számod (feltéve ha engedélyezve van hívott telefonon pl a smart call/hiya szolgáltatás).
Magánszemély részére (szintén tudtommal) nem érhető el a funkció.Nálam is vállalkozásom nevét írja ki legtöbb telefonon ha hívok valakit. Ingyenes szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Atomantiii
őstag
Telefonátirányítás hogy működik?
Van egy 2 sim kártyás telóm, ebből az egyik sim kártyára át van irányítva egy harmadik telefonszám tehát onnan is fogadom a hívásokat. Most ha tovább irányítom azt a számomat amire ez a harmadik is rá van irányítva akkor az is tovább fog irányítódni vagy csak az én számomra bejövő hívások fognak továbbmenni? Pár napra másnál kellene, hogy csörögjön az én számom meg az a harmadik szám is.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Atomantiii #134931 üzenetére
Nem volna egyszerűbb az első átirányítást átállítani arra az időre? Ha nem, attól még működnie kell a kettős átirányításnak, csak éppen kétszeres percdíja lesz az átirányított hívásnak.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Mennyire bonyolult, vagy könnyű, ha egyáltalán lehetséges új feltöltős számot kérni e-SIM-mel?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Egy kicsit vicces és dühítő is ez a feltöltőkártyás mobil adatcsomag igénylés.
Pont letelt az 5Gb keret. Sebaj megrendelem a Telekom applikációba.
A Telekom applikáció meg nem nyit meg mert már nincs adatkeretem!
Itthon wifinél lehet belépnem. Pedig pont út közbe lett volna szükségem egy információra, címre, mikor lerobbant a kocsi.
Sebaj.Telekom mellé Vodafone vagy Yettel legyen a második Sim, hogy egyáltalán a Telekom applikációba belépés, nehogy fél MB adatot is megelőlegezzen a feltöltőnek?
[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
AnonymusX
senior tag
válasz gyáliSanyi #134935 üzenetére
Szia!
Lehetne nekik jelezni, elképzelhető az is, hogy nem szándékos, hogy az app nem megy mobilnet keret nélkül.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz gyáliSanyi #134935 üzenetére
Pedig működik, a múltkor kipróbáltam.
A térerődnél látom nálad is a kérdőjelet, csatlakozni kell a hálózathoz, lásd a korábbi hozzászólásomat.
De utána is csak nagyon lassan tölt be az app, nem úgy mint normál esetben. -
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Elfogyott a mobilnetem a hónapra, így úgy gondoltam veszek egy net bővítést. Ez meg is történt viszont a +2GB-ot, amit vásároltam nem tudom használni. Próbáltam mindent, roaming ki-be, 4g/5g ki-be, valamiért egyszerűen nincs net, pedig üzit is kaptam, hogy aktiválva van és mostantól 30 napig érvényes.
Ezt vettem: Extra Net 2 GB 30 napra (EU-ban is)1 990 FtVan valami amiről nem tudok? Valami extra lépés ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
300 MB és 30 perc -
AnonymusX
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen