Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Németországban csak nem működik a VoLTE roaming a DT hálózaton.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
1 GBVegyétek, vigyétek!
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
2 hete váltottam erre Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra. Ehhez adtak 2db multisimet. HBO max nem érte volna meg nekem, mert külön olcsóbb, ha 1 évre előfizetem.
Kérdésem az, hogy Multisimet bele lehet dobni mobilba is? Nekem azt mondták u.a telszáma van, így két teló csörögne egyszerre... Ez ciki lenne...
Beléptem telekomba, és ott viszont techikai telszámokként mást írt weboldal.
Van egy régi telóm amit ilyen Wifi-Hotspotként használnék 4G-n. Megoldható? Használja így valaki? Nem szól érte szolgálató?
Vagy csak Tabletbe okosórába lehet bele rakni ezt simet?Választ köszi előre is.
-
sellerBP
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
barnibooo
tag
Sziasztok!
Tévé, internet előfizető vagyok valamint van egy dominos feltöltőkártyám.
Ez is magenta 1-nek számít? Csak azért kérdezem, mert most töltöttem fel egyenleget és a hozzá tartozó 500Mb Magenta 1-es név alatt megduplázták.
Viszont a helyhez kötött Internethez Magenta 1-es ként igénybe lehet venni a 25%-os kedvezmény, de az appon belül nem látom. (iOS)
-
snooze
veterán
sziasztok!
adott egy feltöltökártyás elöfizu..hivni lehet róla,de öt hivni nem!ledobja,se csengés,se foglalt jelzés..kétkártyás telo,a másik kártyát ami vodás lehet hivni..mi lehet a gond? köszönöm..GO Gunners!!!
-
czegee
csendes tag
Sziasztok, van itt olyan hozzáértő aki esetleg tudna segíteni, a környékünkön vállalhatatlan lett pár éve a térerő, szakadozik telefonálás közben a hang, többször is volt hibára jelentve mindig pár órán belül jött a válasz automatán hogy nincs hiba. Konkrétan a község egy utcájáról van szó, és senkinek sem jó a térerő. De szerintük nincs baj. Az utcában lévő cég emiatt váltott szolgáltatót. Nem lehet valahogy kiharcolni hogy csináljanak valamit? Jelerősítőt vagy antennát vagy valamit feltenni? Válaszotokat előre is köszi
-
snooze
veterán
válasz Salamander #134830 üzenetére
központi hiba van..javitják....egyes dominokat nem lehet hivni..nyilván a számhordozattakat..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
totron
addikt
válasz czegee #134828 üzenetére
Ha mozdítottak a sugárzó irányszögén vagy bármilyen más, számotokra előnytelen módosítást hajtottak végre a tornyon akár fizikailag, akár szoftveresen, akkor a gyenge/nem létező/hibajavításától megfosztott jelet hiába is erősítenéd. Ha egy egész utcáról van szó, akkor össze kell fogni - vagy az már mehvolt és az sem elég?
-
czegee
csendes tag
válasz totron #134840 üzenetére
Még csak egy emberként próbáltam érdeklődni hogy ha egy egész utca össze fogna akkor ennek menete hogy lenne, illetve mennyire lehet rá esély hogy pozitív kimentele legyen. Tudnék egy egész utcányi aláírást gyűjteni hozzá az tuti. De eddig minden hiba bejelentésre annyi volt a válasz hogy nincs hiba.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz South Velen #134843 üzenetére
Nem ismerem azt a részt de nem árnyékolja valami? Kisebb domb, stb. Lehet a felhajtó és a torony között van valami domb, épület ami kitakar.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz South Velen #134845 üzenetére
Az ügyfélszolgálat mit mondott?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
p.t.r
aktív tag
Domino day megszűnt? Nem találom
-
p.t.r
aktív tag
válasz szabonagyur #134849 üzenetére
7:30-kor már általában ott figyel
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- HP notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Xbox One
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 8V 118Le 2009 évj.
- Új!Beelink GTi12 Ultra Mini PC+ eGPU Dock
- ASUS ROG G513RW-HF096W / RTX 3070Ti / Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 4800 / 1TB NVMe SSD gamer laptop
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi TWS Earphones 2S(Újszerű, garanciális)
- 859 Eladó Dell Latitude 5420 - 14" FullHD Touch, Core i5-1145G7, 16GB, RAM 512GB SSD 7 hónap Garival
- Opel hűtőventilátor - Topran 208167
- Chronotech Prism quartz,vadiúj karóra
- A Keresztapa trilógia - (felújított, szinkronizált változat) (5 DVD) - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen