Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Újra van opció a Telekom fiókban az eSIM-re váltáshoz, továbbá az új kód kéréséhez.
Mikor tették vissza? Nem nézem túl sűrűn, most tűnt csak fel.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Fecó88
tag
Sziasztok az elmúlt bő két hét alatt teszteltem a Telekom 5g és meglepő dolgokat vettem észre kíváncsi vagyok mások tapasztalatátára. Amit legelőször észre vettem az hogy sürün vissza vált 4g re b28 ra és ha le vált akkor csak nehézkesen akar vissza menni 5g re repülő üzemodal lehet rá venni hogy vissza álljon. A másik amit észrevettem az hogy reggel majdnem fulos térerő van 5g én délután este érdekes módon 2 max 3 csík de ezt a yettel nél is észrevettem egyedül a voda nem csinál ilyen térerő ingadozást. De mindent félre téve a gyenge sebesség ellenére stabilabb lett az 5g nek nevezett valami. Nem volt ojan sok a akadás mint régebben 4g én a Telekom ón. 1440p ig elég kevés akadás volt 2160p nél már több akadás elő fordult.
Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6
-
domper2015
senior tag
A VoLTE roaming működik valakinél? Samsung A52 5g telefonnal nem ment a Magenta AT illetve az Orange RO hálózaton.
-
csaszi75
senior tag
válasz domper2015 #134506 üzenetére
Jah, jó kérdés, hogy épp ott ment volna vagy nem.. Elmletileg új a készülék, tudnia kellene..
Próbáltál többször feljelentkezni és kapcsolgatni a hálózatot? 5G kapcsoló hogyan állt a telódon? Azt lehetne, hogy only 2-3-4G módba kapcsolni.. s úgy tesztelni.https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/4g/volte
[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
Mától új nyári Domino promóciók:
Bevezetésre kerülnek a Korlátlan net 7 napra és a 200
perc 7 napra elnevezésű promóciók.[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz kovacsmi_74 #134508 üzenetére
Holnap megyek haza Mo-ra. Pont jó lesz 2x7 nap korlátlan net, amíg otthon vagyok. Ráadásul tesztelhetem a nagyszerű 5G hálózatot Domino kártyával.
Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz 4Grider #134510 üzenetére
Köszi, nagyjából képben vagyok. Errefelé a kert végében az angol O2 5G-n simán hozza a 3-7 Mbitet. Budapesten ettől csak jobb lesz.
Karácsonykor voltam otthon utoljára. Akkoriban a Telekom 130-170 Mbit körül ment a lakásban 4G-n. Ha az 5G nem válik be, a 4G-vel is beérem. -
vacs
veterán
Helló
Samsung A34 telefont tervez venni a ismerősöm.
Az elmúlt években leesés miatt 2x kellett kijelzőt cseréltetni a telefonjában, pedig tok és üvegfólia volt rajta (enélkül kb havonta törte volna össze).
A Telekom oldalán olvasom a készülékbiztosítást, ha jól értelmezem, akkor listaáron 128K a telefon, ennek 1650 Ft lenne a havidíja, de magenta miatt - 30%, tehát 1155 Ft (18 000 Ft önrésszel).
Leesés miatti törés esetén valóban megjavítják?(^)(>.<)(^)
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam szolgáltatást otthoni voda internet+tv és yettel mobilokról
beléptünk magenta 1-be.Szerdán jönnek az itthoni tv+internetet bekötni remélhetőleg azokkal
nem lesz gond bár ahogy olvasgatom elég vegyesek a tapasztalatok.Remélem rendben fog működni az 1000-es net és a tv is.Soha nem voltunk még telekomosok,itt volt az ideje,hogy kipróbáljuk.
Én azt nem értem,hogy mielött előfizetésesek lettünk volna vettem egy domino sim kártyát,hogy teszteljem a sebességet és a térerőt.
Ami furcsa számomra (gigaerős korlátlan mobilnet-re fizettünk elő),hogy amíg a dominó itthon(4.ker kápmegyer)kb 20Mbit/s addig az előfizetéses gigaerős mobilnet jó ha 10Mbit/s-t eléri.Csak 4G-t használunk régi mobiljaink vannak iphone 8 nem tudják az 5G-t de szerintem a 4G is bőven elég nekünk.
Kint több helyszinen is néztem dunakeszi,zugló stb 1 vagy két alkalommal volt,hogy sikerült 100Mbit/s-t elérnem.Ezek az eredmények köszönő viszonyba sincsenek a hirdetett átlagos 300Mbit/s-el.Amúgy itt kápmegyeren nem valami jó a térerő 1-2 esetleg 3-as a térerő mutatója.
Remélhetőleg nem lőttem nagyon mellé a váltásoknak...[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
4Grider
nagyúr
válasz punisher1 #134517 üzenetére
Az 1000/1000-res optikai net a hazai legjobb. Tudom, végigzongoráztam pár szolgáltatót.
Fos telefonokkal 1-2 frekvenciát fogsz össze. Nagyon nem mindegy, hogy mi az az 1-2 frekvencia éppen, amikor mérsz. 700/800/1800/2100/2600 MHz-en is tolhatják ugyanonnan a 4G-t. Ha épp B7-et használsz, simán lehet 150-200 Mbps még egy gagyi telefonnal is. Egy okosabbal ugyanott 300 Mbps. Vagy épp egy egy sávot tudóval 10-20 Mbps, attól függően, hogy B28-at vagy épp B20-at lát. Ha esetleg B3-at, akkor máris 50 Mbps lesz belőle. És így tovább... -
neo-geo
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hűség nélküli Telekom-os mobil előfizetés, ezt kellene feltöltősre módosítani a 90 éves
Nagyinak, meglehet ezt telefonon is oldani, vagy mindenféleképpen csak üzletben lehet ezt véghez vinni?PSN-ID:Putyesz-HUN
-
punisher1
aktív tag
válasz 4Grider #134518 üzenetére
Szia!
Megnyugattál az otthoni nettel kapcsolatban,remélhetőleg a tv-vel se lesz gond.Amit írsz B7,B3 fogalmam sincs mi az, ennek utánaolvasok iphone 8 plus telefonunk van nem mai darabok 2017-es ha jól emléxem.Ezeket tudja:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
UMTS 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 MHz
LTE 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 MHz[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
4Grider
nagyúr
válasz punisher1 #134522 üzenetére
4G: 700 MHz B28, 800 MHz B20, 900 MHz B8, 1800 MHz B3, 2100 MHz B1, 2600 MHz B7
Bizony, ennyi frekvencián is nyomhatja a szolgáltató. Persze simán előfordul, hogy olyan helyen vagy, ahol ezekből csak egy-két frekvenciát kapsz, meg olyan is, hogy ötöt. És minél csicsásabb telefonod van, annál többet foghat ezek közül össze. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz 4Grider #134518 üzenetére
A pontosság kedvéért van 2000/1000-es ajánlat is.
A cím egy Gy-M-S vármegyei faluban van, rokonok címe, bár ők másik szolgáltatónál vannak. Pár éve volt egy fejlesztés a környéken. -
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #134528 üzenetére
Persze nagyon nem mindegy, hogy B28-at vagy B20-at fog be a másik kettő mellé. Már ha befogja és nincs túl messze a bázistól, így egyszer csak B28-at, másszor meg csak B20-at használ.
-
punisher1
aktív tag
válasz szabonagyur #134528 üzenetére
Értem,köszönöm!Akkor a hellyel van csak a gond...
-
Rise17
tag
Sziasztok! Mobil S 2020 + Gigaerős Net 2021 előfizetéssel rendelkezem. OLyan kérdésem lenne hogy a mobilban Esim-et használok, és van 1 fizikai simem 1 androidos fejegységben az autoban. Meg lehet valahogy oldani,hogy a kettő egyszerre működjön,hogy ne kelljen mindig megosztani a netet? köszi
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
válasz Rise17 #134531 üzenetére
Nekem egyszerre van mobilnet mindkét eszközömön ugyanezzel az előfizetéssel, annyi különbséggel, hogy nekem mindkettő fizikai SIM (az egyik telóban, másik 4G routerben)
A fizikai SIM az Laptop/Tablet MultiSIM?[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
donmackó
őstag
Meddig várható hogy állítgatják a hálózatot? Konkrétan otthon (családi ház, vidék) már nincs a házban térerő. Visszatérünk 2005 környékére hogy az ablakban kell tartani a telefont? Jó, tudom ott a vowifi.
Release the cable hounds!
-
donmackó
őstag
válasz Zsolt,72 #134534 üzenetére
Érdekes hogy amég nem kezdték el ezt az 5g-s mizériát, addig szinte mindig fullon volt a térerő benn a házban. Most meg 4g-n és 5g-n is csak az ablak mellett van térerő, máshol meg vált vowifire. Evvel csak az a baj hogy a céges kártyámra nem tudom bekapcsolni a vowifit, így azon elérhetetlen lettem.
Release the cable hounds!
-
legenda
válasz donmackó #134535 üzenetére
Milyen telefon?
A nagy frekvenciaváltogatásban (már a 3G kilövése okán is) az is előfordulhat, hogy bizonyos készülékek, amik nem kezelnek minden szükséges sávot, hátrányt szenvedhetnek a korábbi állapothoz képest.
Persze ha megfelelő a készülék, akkor más az ok, szolgáltató oldali.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Arra jutottam, hogy amíg a "széleskörű" 5G teszt megy, kikapcsolom a telómon az 5G-t (Samsung Galaxy S21 FE), mert egyszerűen zabálja az akksit.
Azt vettem észre, hogy bár Budapesten belül mozgok, egyszerűen annyira megtelik az adott torony, hogy a telefon fel-le kapcsol 4G+ és 5G között, akár egy percen belül többször is. Beltérben ugyanez megy.
Másnak is van ilyen tapasztalata? Vagy placebo?
-
aktív tag
válasz Criminal017 #134540 üzenetére
Szia!
Én Csongrád, Bács-Kiskun és Pest vármegyékben járok a legtöbbet, de nem tapasztaltam jelentős mértékű fogyasztás növekedést.
Ilyen beállítással használom: [kép] -
totron
addikt
Ha van 5G-tudás a készülékében nem hiszem, hogy lemaradott lenne. Egyébként én is ebbe estem bele, állítás-fejlesztés után lecsökkent térerő, fos jelminőség, jóval gyorsabban amortizálódó akksi, ki nem csengések, gurgulázó hanghívások, bizonytalan net. Előtte 13 évig hibátlan volt mindez.
-
legenda
válasz totron #134542 üzenetére
Nem a lemaradottságról van szó, de ha nem ebbe a régióba szánták, előfordul, hogy bár 4G vagy 5G képes egy telefon, azokon belül nem kezel bizonyos frekvenciákat, csatornákat, amik itt használva vannak és ez okozhat gondot.
Sokan már a 3G lelövésekor szembesültek ezzel, mert nem tud a telefon bizonyos 4G frekvenciákat és ami eddig 3G-n ment hívás vagy adat, az már 2G-re megy le, mivel 4G-re nem tud adott telefonon.
Több olyan frekvencia bekerült a 4G és 5G sávra, amiket nem minden telefon kezel, mit eredetleg nem ide szántak és valaki külföldről rendelte, de ezt nem vette figyelembe, vagy olyan helyen vásárolt itthon, ahol külföldről szerezték be.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
félisten
Helló!
A feltöltőkártyás telómnak lemerült az akkuja, a pin kódra nem emlékszem (csak webáruházakhoz használom a számot), a csomag amivel küldték valahol kering a házban. Ki lehet deríteni valahogy a pin kódját, vagy kuka?
-
legenda
válasz Lauda #134544 üzenetére
Szia!
Ha fel van csatolva a Telekom fiókba, akkor megnézheted a PUK kódot, aztán háromszor beírsz nem megfelelő PIN-t és a PUK kód megadását követően, beírhatsz új PIN-t.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen