Hirdetés
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Beállítás kérdése. Alapból ki re
Simán megy 5G energiatakarékos módban is. S20+ és S21 Ultra.polonic, értem. Elnézést a tudatlanságomért. Amit írtam innen onnan cikkekben olvastam.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
totron
addikt
Banális eset: nemrég panaszkodtam, hogy routerbe téve a Telekom-SIM-et internetelérésileg szakadozás, nyögvenyelés, köhögős-bosszantós működés van. Egy mellette lévő set top box egyébként nem gyengén szóró tápja volt a ludas. Ettől még a hanghívások 1 éve szarok, térerő kisebb, a napokban nem is voltam elérhető a hívó fél szerint, pedig volt térerőm, használtam is a mobilt. Továbbá akksijóváírást a kárvallottaknak! Sokkal jobban szívja így.
-
kchris78
veterán
Van valaki itt a "tűzhöz közel" aki tud valami statisztikát írni hogy hogy alakul a forgalom - mennyi tevődik át 5G-re / hogy módosul a 4G túlterheltsége?
-
Oliverda
félisten
válasz aprokaroka87 #134208 üzenetére
Mivel közös?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
törölt tag
Orbán Viktor a Deutsche Telekom vezérigazgatójával tárgyalt [link]
amikor a vodafone vezérigazgatóval, Nick Read-del tárgyalt a Karmelitában….nos akkor voda exit lett belőle.
-
kchris78
veterán
válasz #61981184 #134214 üzenetére
ha nem akarok semmi rosszabbra gondolni akkor azt mondanám hogy azt mondták a DT - Telekomnak hogy ideje lenne egy kicsit jobban fejleszteni mert dádá lesz.. (ugye itt is tapasztaljuk hetek-hónapok óta hogy mennyire hagyták lerohadni a hálózatot, alig van sávszél sok B20-as területen ami már egy következmény... amit a 700MHzes DSS 5G max enyhiteni tud. De igazaból bőviteni kellene a nagyobb frekijű állomások számát )
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz kchris78 #134215 üzenetére
Szerintem csak natúr a jövőbeni gyümölcsöző kapcsolatokról beszélgettek, hogy állam bácsinak mi lenne a jó, persze a veszteségesen biztosított állami telefonflotta - változatlanul alacsony előfizetési díjakkal történő - fenntartása mellett. Meg hogy le van zsírozva a két másikkal, hogy ők sem próbálnak versenyezni, nehogy az ÁFA bevételek csökkenjenek.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Ha Telekomosként kiutazom Erdélybe, akkor ott melyik szolgátatóhoz, szolgáltatókhoz fog csatlakozni a telefon?
Ennek/ezeknek a lefedettségét hol tudnám megnézni?
(konkrétan az érdekel, hogy hol lesz mobil netem 4G/5G)Köszönöm szépen
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
domper2015
AnonymusX
Köszönöm szépen!
Konrétan előfizető vagyok és fogok extra netet vásárolni arra az időre.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-
kchris78
veterán
válasz Doky586 #134223 üzenetére
Nem az eredeti szolgáltató állapít meg egy prioritást? Olaszországban pl TIM (Telekom) áll be, átválthatsz másra is de pl az EU roaming bevezetése után már nem mindegyik működik ugyanúgy, pl Telekomosként az ottani Voda hálón nem kapsz adatot csak hivást indithatsz (az is valami szükség esetén..). Addig működött minden, hiszen fizettél az adatért (vagy csomagod volt).
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Doky586 #134223 üzenetére
Nem gondolod, hogy akkor mindegyik országban agyon lennének terhelve a legkisebb MNC-vel rendelkező operátorok?
Amit írsz, az igaz is volt a 2G korszakban. Azóta azonban változott ez a készülékeknek hála, s mellesleg ott van a roaming steering is..
Nah meg létezik olyan, hogy a modem oldalán állítanak fel prioritási listát.
Nah meg olyan is létezik, hogy a SIM kártyára eleve bent van égetve pár eu-s ország preferált szolgáltatója.
Más minden ok[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz kchris78 #134224 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/nemzetkozi-roaming/roaming/dijak?country=Olaszorszag
Ha ezt megnézed, a Wind-en és a Telecom-on ugyanaozok a szolgáltatások érhetőek el.
A Vodafone Olaszországnál nincs elérhető 4G,5G és Domino.
Ez egyszerűen csak a nagyobb nyereség miatt van, hogy ne adják oda a sok pénzt a konkurens cégeknek.
**S 2-3G adatozás ott is van[ Szerkesztve ]
-
válasz csaszi75 #134225 üzenetére
Nem gondolom. Ugyanis az emberek meg szokták nézni mi a legkedvezőbb nekik, mind lefedettségnem mind szolgáltatásokban, mind árban... Ezt egy szoftver nem tudja helyetted eldönteni. Itthon is döntened kell melyik szolgáltatót választod előfizetéskor.
De valóban ezt még ~20 éve jegyeztem meg. Te szerinted hogy választ a soha nem látott hálózatok közül? -
-
kchris78
veterán
válasz Doky586 #134230 üzenetére
Ki tudja, nincs reprezentativ mérési eredményem, de szerintem kevesen értenek hozzá ennyire. Az talán eljut hogy az EUn belül annyi mint itthon de az adat lehet kevesebb. Illetve a roaming hálók úgy vannak priorizálva hogy a legtöbb szolgáltatást adó hálóra lépjen fel a telefon. Pl Telekomosként minden országban a Telekomra fog fellépni a telefonom, vagy partner hálóra, nem "ellenséges" hálóra . Ott meg van 4-5G, VoLTE is ha már elindult.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz domper2015 #134227 üzenetére
Köszönöm szépen, de csak 5 napról van szó.
Veszek egy 10 napos korlátlan netet, nem gond. Csak arra voltam kíváncsi, hogy számíthatok e lefedettségre, egész napos Spotify-hoz, vagy sem?! Mert ha nem, akkor töltök le zenét előre.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
prozodus
őstag
Ezt vajon miert kaptam ma??? Smi nem tortent a dominoval, plane nem mostanaban...
Tisztelt Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy a ... MT azonosìtòhoz kapcsolòdò dokumentumait (szerzödés, szàmla stb.) honlapunkon (telekom.hu) az online ügyintézésbe történö belépést követöen a Dokumentumok menüpontban olvashatja el vagy töltheti le. Amennyiben még nem tette, akkor vàltson elektronikus szàmlàra és kezelje havi szàmlàit kényelmesen, biztonsàgosan és egyszerüen! Üdvözlettel, Telekom
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
-Maci-
addikt
válasz domper2015 #134238 üzenetére
Köszönöm szépen
-
onetwo
tag
-
Oliverda
félisten
-
-Maci-
addikt
válasz szabonagyur #134245 üzenetére
Nem kell rendelni semmit.
Aug 31.-ig bárki ingyen eldöntheti, hogy jobb e ez neki, vagy sem.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Fecó88 #134243 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű!
A lefedettségi térképet is figyelembe venni! Ott mérd a különbségeket, ahová mind a 3 szolgáltató ugyanazt ígéri.
Az 5G-t is ott méregesd, ahol van vele rendes térerő. Ne ott, ahol 0-1 "pálcika".[ Szerkesztve ]
-
victorhun7
tag
válasz szabonagyur #134248 üzenetére
Ezért kell chatelni a Vandának hogy adjon 3 nap ingyen netet
-
blueye
veterán
válasz victorhun7 #134249 üzenetére
És ad?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen