Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinder93
aktív tag
válasz szabonagyur #134092 üzenetére
Nekem sem működött az SFR-en 5G. Sőt, nagyon rossz volt az SFR roaming, még a 4G is. Párizsban. Helyette Digi kártyával roamingoltam Bouygues hálózaton, sokkal stabilabb volt.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ajándék
400 MB és 20 perc -
AnonymusX
senior tag
válasz csaszi75 #134109 üzenetére
Gyereknapi akció közül nem aktiváltam egyet sem, azok meg sem jelentek nálam. Ezt annak tudtam be, hogy csomagot váltottam publikusról a munkáltatómnál elérhető egyedi csomagra, viszont ez az ajándék 2 GB elérhető maradt a csomagváltás ellenére is, egyik számra pár napja aktiváltam be.
Az a tippem, hogy a május 31-ig való elérhetőség inkább május 30. 23:59 volt... Ha esetleg valaki publikus csomaggal is ezt tapasztalná, az megerősítené ezt.
@blueye: alkalmazásnál az újraindítás és újratelepítés sem segített, ez központilag tűnt el nálam.
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Nálam megvan a 2gb-os.
A gyereknapi akciók Domino-ra vonatkoznak asszem'. -
kchris78
veterán
válasz kinder93 #134105 üzenetére
Olasz TIM is elég szar hivasra. Az egy dolog hogy 2G-re áll vissza de érthetetlen a hang, megszakad folyamatosan akar en hivok akar engem hivnak. Nem emlekszem hogy regen amikor csak gsm volt ennyire rossz lett volna a hivasminoseg.. Praktikusabb messenger vagy mas szolgaltatas, ha van terero akkor jobban mukodik. (voda IT-nek sokszor van terereje amikor Telekomnak nincs viszont)
-
Renwick
őstag
válasz kchris78 #134114 üzenetére
A rossz minőségű hanghívás a VoLTE-roaming hiányának és a 3G-s hálózatok nemzetközi lekapcsolásának, meg a 2G-re biztosított erőforrások folyamatos szűkítésének az együttes következménye. Biztos vagyok benne, hogy ma már a TIM-nél sem akkora spektrumon megy a 2G, mint a GSM-korszak elején, a megmaradt szűk sávot meg szarrá terhelik a butatelefon-felhasználók meg a roamingolók.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Gabesz87
veterán
Valamit nem értek. Munkahelyemen észrevettem hogy a telóm 5G-n van. Gondoltam csinálok egy speed testet. De csak ilyen 7 Mbps körüli értéket mérek. Hogy lehet ez?
Na jó most épp miközben írtam ezt az üzenetet, észrevettem, hogy az 5G felirat feherrel kitöltött teglalapban van, az előbb meg csak szimplán fehér nélküli keretben volt. Most így 35 / 16-ot mutat. Mondjuk 5G-től nagyobb sebességet vártam.
Jó, igaz nincs gigaeros 5G-s net csomagom, csak 10GB.eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
csaszi75
senior tag
válasz Gabesz87 #134118 üzenetére
Ha csak 10 GB-od van, akkor ne speedtestelgess bátran
Tapasztalat, hogy a Speedtest.net APP elég gyorsan el tudja használni a rendelkezésre álló havi adatmennyiséget.
Az hogy az 5G felirat hogyan van, készüléktől függ, már írták itt mások is. Attól is függ, hogy milyen frekvenciát használ/tud használni a mobil 5G-re.
Attól, hogy 5G-t látsz a telódón, attól még nem biztos, hogy 5G-vel jelzett durva magas sebességet érsz el, sőt vidéken általában 5G-n kisebb sebességet érhető el, mint 4G-n.
Budapest Belváros, ott teszteld.. Astoria, Ferenciek tere, nah ott aztán el is érheted az 1000 Mbit/sec-et. -
MadMancs
veterán
válasz kchris78 #134121 üzenetére
Vagy nem.
Telekomnál csak számlázási forduló van elsején. Adatforduló elég változatos elszórva a teljes hónapban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Gabesz87
veterán
Nem aggódom a 10GB miatt, mert amúgy állandó HO-n vagyok, kb.heti 1 nap a munkahelyen, meg hétvégén ha vidékre utazunk megy a Waze. Kb ennyi az adatforgalom használat. 4GB-nál nem igen szokott több lenni.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
-
félisten
-
kchris78
veterán
válasz szabonagyur #134126 üzenetére
5G az olasz TIM-en is rendben volt.
-
félisten
-
Lackooo84
nagyúr
válasz szabonagyur #134128 üzenetére
5G-n megy a Vo4G? Hogy mi?! Annak meg mi értelme?
The Truth is out there...
-
MadMancs
veterán
-
nagyúr
válasz lugosi #134136 üzenetére
Az úgy tényleg érdekes, nekem is feltünt tegnap reggel, hogy valami nem OK, de mivel nincs Maratonom sem, így ez nem tűnt fel. Viszont legalább tegnap láthattam, hogy megy az 5G, ha már erről szól napok óta a topik.
Sokan amúgy tuti nem görgetnek le az EU-s mobilnet részre, így fogalmuk sincs, mennyi fogyott a DD keretből...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MadMancs
veterán
-
dzf007
senior tag
Telekomnál ki lehet valahogy rakni (kóddal) a voLTE a feliratot a térerő mellé vagy itt nem jelenik meg? Samsung A52 4G
-
Lackooo84
nagyúr
válasz dzf007 #134139 üzenetére
Roottal kell belepiszkálni a konfigba, máshogy nem lehet. Egyébként jó nagy nyomik, mert most, hogy roamingol a digi sim, a hosszú operátor név miatt a telefon elrejti mindkettőt, és nem látom, hogy a Telekomos mikor van wifin. Egyedül a záróképernyőn írja ki az operátor neveket a telefon így. Baromi bosszantó. Miért nem lehet nekik is ugyanazokat az ikonokat használni, mint a többinek? Mert ha most ugyanazokat használná, az operátor neveket ugyan nem látnám, de látnám az 1-es VoLTE ikon alatt a 2es VoLTE illetve VoWifi ikont.
Szívem szerint rootolnám a telót ez miatt, de akkor meg lehet nem menne a bank alkalmazás...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán megy már valakinek az 5G, bárhol a városban?? Mert én még mindig nem látom, pedig a térkép szerint kell lennie lefedettségnek.
-
kchris78
veterán
válasz szabonagyur #134128 üzenetére
Mióta? Vasárnapig nekem iPhone 13PM-en nem akarta az biztos. Elég sokat szivtam a G/2G hivasok miatt az előző hónapokban, nem gondoltam volna amikor bejöttek az új codecek az évek során hogy ez ennyire fontos. hát de . De nézem a jó oldalát, legalább ingyen volt, anno ez elképzelhetetlen lett volna..
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
válasz Lackooo84 #134145 üzenetére
Nekem sincs 5G pedig elvileg mától lennie kellene Dominósoknak is. Egy Samu A52s 5G-vel próbálkozok és elvileg lefedett területen vagyok Egerben, de itt is csak 4G jön be max, pedig a hálózati módnál be van kapcsolva az 5G is (5G/LTE/3G/2G állásban van a Telekomos kártyám). Milyen feltételnek kell még teljesülni vajon? Most vettem Maraton 5 GB netbővítőt is.
-
MadMancs
veterán
válasz polonic #134142 üzenetére
Miért is? DSS NSA hálón az életbe nem lesz VoNR mivel 5G core , SA az alapfeltétel.
DSS NSA hálón max VoLTE lesz, mivel a Core is 4G.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen