Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Kena: Bridge of Spirits teszt
gp Némi késéssel, de végre Xboxra is befutott a Kena, egy animációs stúdió első, és ennek megfelelően igen látványos videojátéka – szellemekkel, fagólemekkel és durva főellenfelekkel.
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Kihívót kapott a legolcsóbb Redmi
ma A Tecno Spark 30C még ránézésre is a Redmi 14C ellenfelének készült, de a hardver is igen hasonló.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbl
aktív tag
Telekom üzleti mobil XXL nem fizetés után mik a lépések?
Mennyi idő után tiltanak?
kimenő hívás tiltás: ?
bejövő hívás tiltás: ? -
thomas77
senior tag
Roaming helyzetben is működhet a frissen bekapcsolt 5G? Domino kártyával tesztelnék...
-
csaszi75
senior tag
-
jbl
aktív tag
Köszönöm
-
rin33
senior tag
Ma megjelent az 5G Orosházán is. 20-90 mbit között van a sebesség. Legtöbbször 30 körül. Ez csak N28 sztem. A 4G sokkal gyorsabb.
-
MadMancs
veterán
-
skroy
senior tag
Vásárosnaményban is megjelent az 5g. 2 sim van a telóban, az egyik régebbi csomaggal, azon nem elérhető. A másik az új csomagok közül a legkisebb, azon elérhető.
-
bociusz
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #133966 üzenetére
Az állapotsorban lévő 5G sajnos egyáltalán nem jelenti azt, hogy valóban van 5G kapcsolat. Nálam egy, csak 4G képes toronyra történő handovernél is még jó fél percig kint marad az 5G ikon.
A gyakorlatban így az ikon csak annyit jelent, hogy az elmúlt fél percben voltál olyan toronyhoz csatlakozva, ami tud 5G-t.De a Netmonster se szentírás, ha megnézed 1800+2100+700+800-at ír, pedig Telekomos kártyával biztosan nincs 800 MHz CA-ban a Dunántúlon. Alatta a BW-nél már jól írja, hogy 3 sáv van csak valójában használatban.
[ Szerkesztve ]
-
kl122
tag
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
"zsúfolt cella esetén fog kidomborodni ennek a technológiának az előnye amiből a felhasználó lehet nem is fog észrevenni semmit max annyit hogy nem túl gyors a net "
Aha...
Bedugult a 4G, ezért lehalt az 5G is
Állítólag majd 5G SA esetén lesz ez amit írsz. -
rushty
senior tag
Valamit dolgoznak
Revolut meghívó pü-ben
-
bolic
őstag
Ma reggel megpillantottam, hogy végre 5G lett a Deutsche Telekom Tphone Pro mobiltelefonomon az Örs vezér téren!
UI.: Habár nagyon erősen ingadozik az 5G térerő.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
"túltolt marketing már akkor árulták a telefonokat amikor még fasorban sem volt"
+
#133946lugosi "Akkor is tele voltak a fórumok az "én maradok 3G-n, minek az" felhasználókkal, a 6G-nél meg tele lesznek "én maradok 5G-n, minek az" felhasználókkal."Az egyik első fecske a Xiaomi 11 5G volt 2021 tavaszán, az 5G NE meg 2021 őszén jött.
Akkor vettem, mert úgy tolták az 5G reklámot, mintha már a napokban rá lehetne menni bárkinek. 2 év telt el mire igen.
Régen, amikor csak 2G volt, meg 3G, remekül működhetett az a stratégia, hogy megvette az ember a 3G-s telefont és sok évig használhatta minden további biztonsági probléma nélkül a 4G elterjedéséig, mert nem okostelefon volt.
Maximum a garancia járt le.Most ezzel szemben, megvetették sokakkal az 5G-s telefont - nem volt kötelező, de eléggé megvezető volt a marketing, mert azt nem mondták, hogy vegyétek meg aztán majd 2023 közepén majdnem már használhatjátok is - és pl a garancia az már vagy lejárt, vagy lejáróban van, de lassan ezeknek a készülékeknek a terméktámogatásának több mint a fele leketyegett. Ma nem igazán lehet kihúzni az 5G támogatás teljes ciklusára, mert nemcsak biztonsági frissítések nem lesznek addig, hanem majd a mobilapplikációs elkezdenek megfogyatkozni, amikor már nem lesz elég az Android 13 nekik.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
legenda
Azt tapasztalom több helyen is, hogy mióta elérhető lett az 5G, jobb lett a 4G térereje, de főként a sebessége.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Na, ezzel spekulálok én is, hogy így legyen
A Note 9 8GB RAM 512GB tárhelyes telómtól nem akarok megszabadulni. Kitartok mellette amég lehet!: Utoljára anno a Note 2-esemhez ragaszkodtam ennyire Meg talán az LG G2-höz (talán az volt az utolsó korszakalkotóan jól sikerült LG telefon a piacon. Optimizáltságban jócskán felülmúlta az átlagot anno)
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Valaki használ itt még realme készüléket? Még mindig nincs 5G az enyémen. Igen tudom június 1.én van az időpont az 5Gre, de szinte már mindenkinek él, csak nálam nem. Még a Motorola készülékemen is elsők között megjelent.
Vagy telefonszám szerint megy? A realme-ben egy kb. 2020 környékén bevezett telefonszám van 30 017..., Szóval lehet ezért az utolsók között lesz aktiválva rajta, sorba mennek. 🤔[ Szerkesztve ]
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Másnál sem működik az telekom alkamazás? Azaz megy, csak a számok napok óta ugyanazt mutatják..<-ajánlom magamat->
-
akaszajanos
tag
Gyulán egyelőre – egy iPhone 13 Minivel méregetve – nem túl acélos az 5G. A térerő, lefedettség egész jó már, de még mindig sokszor mérek 1-2-3 megabitet rajta, max térerővel is. Bizakodom azért, hogy ez javul majd idővel, elvégre hivatalosan június 1-jétől lesz majd éles a dolog. Meg hát, gondolom, később tovább tuningolják majd új sávokkal.
Túl a számokon, amit észleltem, hogy már sokkal gördülékenyebb a lossless streaming, a zenék lapozásakor (nincs lementve semmi a telefonra) nem telnek el másodpercek a városban, hanem szinte azonnal megtörténik minden. Tehát jobb, még ha a mérések nem is ezt mutatják. Bár érdekes módon a ping sem javult a Speedtest szerint, ugyanazt hozza, mint a 4G.
Egyelőre itt, ahol már van, a Yettel sokkal jobb 5G-ben: 500 megabit környéki a letöltési sebesség, de az LTE-t is kipofozták, azzal 150-180 megabit jön most le.
Kíváncsi leszek, hogy alakul, hétköznapi felhasználó – aki nincs rágyógyulva a Speedtestre – már érezheti a pozitív változást most is.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Soulfly842
addikt
válasz akaszajanos #133983 üzenetére
Az is lehet egyébként, hogy direkt futattják kezdetben tesztüzem/alacsonyabb teszt sebességgel és fokról fokra engedik rá csak a terheléses tesztet.
-
snooze
veterán
5G-vel lefedett területen miért csak 4G+-t ir ki a telefon?poco x4 pro 5G..
GO Gunners!!!
-
bolic
őstag
Amióta 5G térerő van, azóta alig látom a madarakat az Örs vezér téren, valóban megtizedelték a térerő miatt. Kb. 30-50 darab szarka helyett alig egy darab szarka madárt láttam, szemetes zsák szaggató szürkésfekete varjú sehol.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz enginev3.0 #133988 üzenetére
köszi
-
válasz bolic #133989 üzenetére
Háttérhatalom 😅
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
bolic
őstag
-
válasz Bl.Gyo. #133909 üzenetére
-
Mi a MT mobilnet IPv4 tartománya?
Egy vezetékes routeren szeretnék portforwardot beállítani, de nem akarom hogy a bárki a világon bejuthasson. Szűrni akarom hogy csak a MT mobilnet hálózatára legyen érvényes. Tehát az a cím (tartomány) kell amit a mobilnetet használó telefonja mutat a whatismyipaddress.com címet felkeresve.
-
-
prozodus
őstag
válasz GoodSpeed #133974 üzenetére
Na, latod... Mennyivel jobban jartam pl en, h nem vettem 5gest, mert nem akarok meghalni 🤣 (Fraszt, csak nem surgos annyiert.) Mindegy, azt akartam mondani, h igen, azt sugalltak, h mar mukodik, aztan innen meg olvastam a valosagot is.
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Óra topik
- Elden Ring
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)
- DDR5 4800Mhz 2x8gb SO-DIMM Laptop memória, RAM
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6/i5-G4/8GB/128SSD/Dedikált/Magyar)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen