Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuci04
tag
WoLTE,WoWIFI eltünt,régota nem volt semmi gond vele.Lehet ,hogy a fejlesztések miatt? Másnak jó?Dél Pest.
-
Gyuree91
tag
Pozitívum:
- Végre érezhető 5G lefedettség
- Tiszántúl nincs lemaradvaNegatívum:
- Sebességben, válaszidőben kuka eddig.
- Környező területek, települések szépen lefedve, míg a megyeszékhely (Békéscsaba) belvárosa, keleti része kimarad a “jóból”…Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Bl.Gyo. #133909 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Oliverda
félisten
válasz MolTol #133896 üzenetére
Igen, az ügyfelek mindössze negyedének van kompatibilis készüléke, és ebben nem a 100%-ával fog automatikus működni az 5G. Egyszóval még szó sincs arról, hogy hirtelen elárasztanák majd a hálózatot.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Bl.Gyo.
őstag
nem tudom írta e valaki, mert össze vissza 5G téma van most itt...
de domino-n is van már 5G.
motorola telómon meg jelent az 5G ikon, realme Gt masteren meg nem. van rá esély hogy ezen is menni fog?[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Baján is megjelent már az 5G, lehet már korábban is volt, de én ma vettem észre.
-
bolic
őstag
Nekem még mindig 4G.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Régen vettem már telefont szolgáltatótól. Emlékeim szerint úgy van, hogy nem kötik a készüléket a szolgáltatók, függetlenek?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
legenda
-
4Grider
nagyúr
Igen nagy eséllyel DSS, azaz a sávokat mind a két generáció használja. Ott van nagy különbség a két generáció között, ahol az 5G olyan sávot használ, amit a 4G nem. Ilyen egyelőre csak egy van, az N78 (3600 MHz). Az viszont nagyon pontszerű, épületekben a bázistól 1-200 méterig működik.
-
mihaczitomi
junior tag
Nem tudom ,valaki Tudna e segíteni ???
Felmondható -e hűségidő alatt a mobilszolgáltatás ???Ha igen ,akkor hogy tudom tovább fizetni a készülékrészletet ???
Köszönöm ,ha valaki tud segíteni ......
06 30 962 8221
-
AnonymusX
senior tag
válasz mihaczitomi #133931 üzenetére
Felmondhatod, de ha felmondod a szolgáltatást, amihez a készüléket vásároltad, akkor ki kell fizetni a készüléket és a büntit is (azaz például a kedvezményt is, amit kaptál a készülékre). Szóval onnantól nincs tovább részletfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Cs1csó #133923 üzenetére
Nem tudom hova tenni ezt a finnyáskodást. Minden ügyfél nyerhet abból, ha bővül a hálózat. Na meg nem mintha, 50-100 megabit/s nem lenne bőven elég a mobilnetes felhasználási esetek 98%-ban. Kár, hogy ennek sok helyen még a töredéke sincs meg...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
adam1400
tag
8.ker mennyire lesz 5g?
-
válasz Garada #133930 üzenetére
Érdekes, hogy Kelet-Magyarország sokkal lefedettebb mint a Dunántúl.
-
válasz Garada #133930 üzenetére
Nyugat/Dél (Dunántúl) nem igazán lefedett 5G-vel...
Ma tapasztaltam, hogy nem 4G van, hanem 5G (ami elérhető Dominósként)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ja tényleg. Anno a '90-es évek végén, 2000-es évek elején tapasztaltam a Mátrában ... ott manapság sincs normális sem vezetékes, sem mobilinternet. 1999-ben Vodaone-os volt, ami a Westel illetve a Pannon hálózatát használta. Galyatetőn a Vasas utcában Pannon volt, a "Szot - szállónál Westel, a kettő között félúton semmi ... De az adott helyszínen is kültéri volt a lefedettség, ablakban kellett telefonálni, meg erkélyen Az ismerősünk CB rádión kommunikált a gyöngyösiekkel, ami hát nem mondható valami nagyon privát megoldásnak.
Pár hónapja, rákerestem, hogy milyen Internet szolgáltatás érhető el, Telekom, Vodafone, DIGI terén, hát semmilyen. Viszont TV-ből volt akkor Parabola ... még nem a havidíjas, hanem ingyenes verzió. Tehát magyar adók nem igen ... azok csak földfelszíni a maximum az RTL volt
-
Cs1csó
félisten
válasz Oliverda #133933 üzenetére
Ezekből az összehasonlító értékekből SEMMI előny nem látható nem kisebb ping a sávszél nem szélesebb.
De mint írtam a fő előnye zsúfolt cella esetén domborodik ki.
Ami gond:
- 5G-s telefonok felárasak
- túltolt marketing már akkor árulták a telefonokat amikor még fasorban sem volt sőt most is a "jelentéktelen" " lesajnált" dominósokat csak teszt jelleggel engedik fel, mint ha ez a technológia valami " prémium" cucc lenne pedig nem ha a jól tudom kb. 10 éves 4G után pont itt az idő a szintlépésnek.De visszakanyarodva: zsúfolt cella esetén fog kidomborodni ennek a technológiának az előnye amiből a felhasználó lehet nem is fog észrevenni semmit max annyit hogy nem túl gyors a net (de 4G-n lehet netkapcsolata sem lenne vagy akadozna, megszakadna, vagy még lassabb lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
"zsúfolt cella esetén fog kidomborodni ennek a technológiának az előnye"
Ebben egyetértünk.
"5G-s telefonok felárasak"
Ezt nem látom, hogy valóban így lenne.
"a "jelentéktelen" " lesajnált" dominósokat csak teszt jelleggel engedik fel, mint ha ez a technológia valami " prémium" cucc lenne"
Érdekes, hogy mennyire eltérően érzékeljük ugyanazt a dolgot. Te csupa negatívumot sorolsz, szerintem pedig jó dolog, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek is kipróbálhatják. Nem láétok se lesajnáltságot, se jelentéktelenséget őket illetően. emellé érdemes figyelembe venni, hogy a nem-korlátlan csomagos havidíjasok (köztük én is) vélhetően csak a teszt idejére érik el az 5G hálózatot.
Nem látom olyan borúsnak a helyzetet, mint ahogy lefestetted.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz slice14 #133945 üzenetére
Akkor is tele voltak a fórumok az "én maradok 3G-n, minek az" felhasználókkal, a 6G-nél meg tele lesznek "én maradok 5G-n, minek az" felhasználókkal.
Valószínű, amikor eleink megalkották a gőzmozdonyt, sokan voltak, akik maradtak a postakocsinál, mert minek az. Mindig van ilyen. -
Oliverda
félisten
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
Ezek az összehasonlító mérések nem sokat érnek ebben a formában. Egy-egy ilyen teszt finoman szólva sem reprezentatív.
A dominósok meg mindig is másodrendű ügyfelek voltak és lesznek. Bő fél évig használtam főszámnak dominót, januárban tettem vissza postpaidre, és, hát mindenhol akadnak különbségek, a nyilvánvalón (pl. eSIM) túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujifilm X-T3 nagyon szép állapotban, hibátlan működéssel eladó
- Eladó Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5500H, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 2050 4GB,
- HGST Z7K500-500 2,5" HDD 0%-os, még működik
- Cooler Master ATX számítógép ház
- Átvehető! / XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 7800 XT 16G GDDR6! - Új & Bontatlan! / 3 év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen