Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino szerencsekerék mára:
Domino Day 100 perc -
csaszi75
senior tag
válasz Dicker #133540 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? A Telekom Multisim erre van kitalálva..
Fő szám: telefonban
Multisim1: órában
Multisim2 tabletban.
Ugyanaz a telefonszám mehet mindhárom eszközbe..
Ha mindegyik eszköz képes hívás fogadására, akkor mindegyik kicsörög..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisimVagy van olyan lehetőség, hogy egy DUAL SIM-es készülékben a SLOT1-ban aktív egy fizikai SIM, a SLOT2-ben pedig egy e-SIM.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom aktiválni az ajándék+2GB adatkeretet?
Azt írja, hogy még lehet, ha rábökök, kiadja a következő oldalt, ott rábökök a Bekapcsolom gombra, kijön az elofizetéseim listája (enyém, páromé, gyereké), megyek az enyémre , de sehol a bekapcsolási lehetőség!
Mi a megoldás?
Amúgy, lehetne ezt több számra is aktiválni?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Tompika777
senior tag
Most szembesültem vele,hogy eddig automatikusan jelzett a rendszer,ha Domino-nál lejárt a Domino Most időtartama,most meg már baromira nem küld SMS-t mint eddig...Azért ez elég bosszantó annak aki nem bújja rendszeresen az applikációt...Bezzeg a hülye ászf változásokról mindig jön az üzenet.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Tompika777 #133566 üzenetére
Vagy csak később jön majd az sms a lejáratról. Bekapcsolás ideje is számít (óra, perc). Ma járt le?
-
Tompika777
senior tag
válasz kovacsmi_74 #133567 üzenetére
Pont azért írtam,mert nagyon nem ma járt le...
Vissznéztem az összes SMS-t az utóbbi időben,és nincs értesítés a Most-ról,pedig legalább két hete lejárt -
félisten
Sziasztok!
A weboldal azt írja, hogy a Telekomnál vásárolt 4G hang képes telefonokkal garantált csak a VoLTE jó működése.
A telóm (Xiaomi Poco F2 PRO) tudja a VoLTE-t, de nincs a listában.
Ez esetben be sem lehet majd kapcsolni a VoLTE-t?(A VoLTE az egyik ok, ami miatt el akarok jönni a Yetteltől.)
Ha már itt vagyok, rákérdezek erre is; vidéki (erdő, mező, kis faluvégi kajálda, vonaton, vidéki autóutakon, stb.) helyeken mennyire vitézkedik a Telekom adatforgalom terén? A Yeti és a Voda nálam gyenge közepesre vizsgázott, már csak a Telekomban bízom.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
csaszi75
senior tag
Az kevés "ok"-nak, hogy VoLTE megléte/nemléte(?) miatt szolgáltatót válts..
Mi a gond a Yettelnél?
Ez a készülék (Xiaomi Poco F2 PRO) már 3-4 éves típus, ki tudja meddig jön rá frissítés és ki tudja, hogy pontosan milyen flag-ek vannak bebillentve a te verziódban..
Ez zsákbamacska.
Kapcsoltasd be a Yettelnél a VoLTE-t a SIM-edre.. és teszteld a készüléket..+ Az hogy melyik szolgáltatónak milyen a lefedettsége az adott helyen, azt csakis teszteléssel tudod ellenőrizni.. Lehet nap közben jó , este meg nem vagy fordítva..
Szerezz Telekomos SIM-et és tesztelj az adott helyen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csaszi75 #133570 üzenetére
Azt mondják, hogy nincs a listájukban, ezért nem kapcsolódik be automatikusan, és nem is lehet bekapcsolni manuálisan.
A másik ok a vidéki térerő. Nem hoz lázba a belvárosi sebességrekord, ha kirándulás közben nem jön meg egy messenger üzenet sem.
Nincs adott hely, sokfelé megyek, és tudom, hogy mindegyiknek vannak vakfoltjai, de jó lenne megtalálni azt, amelyiknek a legkevesebb ilyenje van.
De igazad van, saját tesztelés lesz ebből.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Próbálkozni kell többször, fogsz találni olyan ügyintézőt aki bekapcsolja.
Térerőileg, mobilnetileg azért egetverően nagy különbség nincs a két szolgáltató között. Az egyik helyen az egyik, másik helyen a másik teljesít jobban, de általánosságban szerintem nincs gond. Ha jól emlékszek a statisztikai adatra, akkor a Yettel hálózatán bonyolították a legtöbb mobiladatot. Ha szemmel láthatóan gyengébb lenne mint a másik kettő, aligha ezen a hálón forgalmaztak volna a legtöbbet.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
csaszi75
senior tag
Gondolom úgy csinálják, hogy fut egy script, ami ellenőrzni az IMEI listákat egy adott napra..
Aztán ha SIM-ek egy olyan IMEI-vel jönnek, ami támogatott, akkor automatikusan beállítják rá a VoLTE-t.
Na de ezzel szemben itt írták már többen: nekik azt monda az ügyfélszolgálat, hogy nem támogatott a készüléke, de addig telefonálgattak akármelyik szolgáltatóhoz, amíg a telefonos ügyfélszolgálat bekapcsolta neki a VoLTE-t, s láss csodát jó lett, hiába nem volt támogatott a készülék.
Vagy szerzel pár napra egy támogatott készüléket s akkor beállítják. -
félisten
Köszi a választ mindkettőtöknek, akkor veszek egy telekomos kártyát, és tesztelem.
Hát, próbálgatom majd az ügyfélszolgálatosokat, hátha. Már hárman elutasítottak, de hátha.Kössz!
-
MadMancs
veterán
"Vonat és Faluvégi kis kajálda" Nálam Telekom erősen elvérzett.
Várpalota - Budapest és Budapest -alföld. Az esetek túlnyomó többségében E betű virít. Vagy minimalis 4G Érdekes hogy legjobban Digi teljesít. Utána voda.
Yettellel nincs vonatos tapasztalatom.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Bl.Gyo.
őstag
Pár hónapja én aktiváltam a volte-t a domino simemre, és nem ügyfélszolgálatossal (nem elő emberrel), sms is jött róla hogy aktív. És egy realme gt masterre amin nem is megy, nem támogatott, de ha át rakom a simet egy moto g51-be akkor működik, a vowifi is. Már nem emlékszem hogyan csináltam .
-
zelikocc
senior tag
válasz MadMancs #133575 üzenetére
Neked is mondom, hogy használd a repülő üzemmód gombot a telefonon, vagy az újraindítást.
Nagyon sokszor beakadnak a telefonok 2G-re vagy 3G-re, miközben amúgy simán elérhető a 4G, csak nem vált vissza. Ezt a "beakadást" magát az átlag user nem veszi észre, csak az tűnik fel neki, hogy folyamatosan E betű virít és bosszankodik, hogy milyen szar ez a szolgáltató. Pedig amúgy van 4G lefedettség, de a készüléked nem csatlakozik rá vissza.
Az esetek túlnyomó többségében ez a helyzet. Mindegy melyik szolgáltató.Elég ha csak egy pillanatra szűnik meg a 4G jel, levált a telefonod 2G-re, majd hiába lenne máris újra 4G, nem fog visszamenni nagyon sokáig... mondom: repülő üzemmód be és ki
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz szabonagyur #133583 üzenetére
Igazat szóltál, most megjelent a kis ikon.
Áldassék az Úr![ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Hol lehet még feltölteni 2500ft-tal a domino egyenleget , hogy 366 napig éljen?
-
csaszi75
senior tag
válasz Zoty4 #133585 üzenetére
Talán a banki applikációkban. OTP-nél van 2500 Ft-os feltöltési lehetőség.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/szamlazas-egyenleg-befizetes/egyenlegfeltoltes/egyeb
"2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap." -
Zoty4
őstag
válasz csaszi75 #133586 üzenetére
köszi
én csak ezt találtam ott (3000 a minimum)
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Uj-IBMB-kisokos/Mobilegyenleg-feltoltes[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába ütköztem, hogy a Samsungom leadnám a szervizbe, viszont az eSIM-es. Megvan még (ha minden igaz, azt találtam meg) a fizikai SIM-em. Beletettem a tartalék Mate 10 Pro-mba, de nem tud fellépni a hálózatra. Ilyenkor tudok valamit csinálni? Vagy be kell menni az üzletbe? (A Samsung Yetteles, szóval plusz út a Telekom)
mod: AnonymusX: Remek, akkor még ma oda is. Köszönöm a gyors választ![ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
csaszi75
senior tag
válasz SkiDev #133591 üzenetére
Kérj is rögtön multisim-et. A Telekomnál elég jól működik.
PL:
Fizikai SIM: 1
Multisim-eSim: 2 (Ez tabletes legyen, ez tud normál sebességgel netezni.)
Két külön eszközbe..
Igény esetén még tudsz 3.-at is- eSIM.. (ez alacsony sebességű, pl órába..)
Ugyanazon a számon csörög ki..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/multisim -
efi99
őstag
Üdv.
Van arról valahol lista, hogy roamingban Dominóval mely szolgáltatóknál megy a hívás *101* kezdés nélkül (vagyis domino direkttel) és melyekkel nem? Vagy legalább, hogy Szlovákiában mi a helyzet?Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Soulfly842
addikt
válasz efi99 #133594 üzenetére
T-s kártyán csak egyszer kell bepöttyenteni a *104# -t ussd kódot és utána fixen működik, ha nem kapcsolja ki az ember (bármeddig...) a megfelelő +36-os előhívóval minden (ha nem működne, akkor célszerű ellenőrizni, hogy nem-e régi formátumba lett elmentve a szám 0630/0670/0620/061... stb)
[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
válasz Soulfly842 #133595 üzenetére
Tudom, hogy be kell kapcsolni vele, meg az is evidens, hogy +36, de a T honlapja szerint még mindig van, ahol aztán *101*+36...#-tel kell kezdeményezni. Csak azt nem írják, hogy konkrétan melyik szolgáltatók hálózatán. Pedig nekik tudniuk kell...
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AI növeli majd az ételfutárok bevételeit
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen