Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaszajanos
tag
válasz Gyuree91 #133450 üzenetére
Végre már, valami értékelhető fejlesztés errefelé is. A nyári turistaszezonra, és az azzal érkező, őrültem túlterhelődő 4G-vel is kezdhetnének már valamit a srácok Gyulán.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Diák66
őstag
válasz Landsmann #133449 üzenetére
Úgy tudod feltenni, hogy szerencsétlen telefon nem tér észhez időben. Annyiszor láttam már a telefonomon, hogy 5G-s területről, ha indulok és háttérben fut a cellmappper, akkor az 5G ikon is kintmarad végig, miközben elhagyod a lefedett területet. Aztán mikor előveszed a telefont, még mindig ott figyel az 5G ikon. Gondolom ezt nézi be a cellmapper, ha a háttérben fut a zsebretett telefonon.
-
rin33
senior tag
válasz akaszajanos #133451 üzenetére
Szegeden is megszaporodtak az új, B28, B1 cellák, a belvárosban haladva ugrál B28 és B3 között.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma:
600 MB 60 perc -
Dr.NX
addikt
Sziasztok!
Használt Telekomos telefont veszek, az eladó szerint ha valaki nem fizeti a részletet, már nem telefont tiltanak, hanem a bankszámláról a pénzt.
Meg tudjátok erősíteni, ez tényleg így van?Elfogadom a sütiket.
-
Gubu0101
veterán
válasz Dr.NX #133457 üzenetére
Az hulyeseg,nem fognak teged keresgelni vagy mast a banknal.Amugy sincsennek kapcsolatban.Ha banki tartozasod van,ugyan ugy vehetsz reszletre telefont vagy forditva.Ha mas mobilszolgaltatonal van tartozasod,akkor viszont egyiknelsem(ezt csak ugy infokent).Ugyan ugy van a mobilszolgaltatoknak “KHR”listajuk.Ha nincs fizetve megy a tiltas a telefonra.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Dr.NX #133460 üzenetére
Jo kerdes.Nem volt meg ilyen esethez szerencsem,de szerintem elhajtanak nem foglalkoznak vele.Milyen idos a keszulek?Mondjuk az a baj,ha keszuleket ki is fizeti,akkor is tilthato asszem,mivel alairt az elofizetesnel a husegidonek.Es ha nem fizeti az elofizetest,akkor is tiltjak a mobilt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz polonic #133461 üzenetére
Hat ne tud meg,hogy en mennyi olyan keszuleket adtam el amit meg fizettem vagy epp utanna vegtorlesztettem.Az mas kerdes,hogy en tisztessegesen fizettem/fizetek mindent.Ki akarna sajat maga alatt fatvagni
Mondjuk ha 1 eves keszulekrol van szo,akkor szerintem nem olyan rizikos mint a zsir uj bontatlan,ott mar nagyobb az eselye az atveresnek.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz 4Grider #133465 üzenetére
Hat mondjuk ilyet mondana nekem valaki,hogy vegyen meg a telefont,mert ha gond van,akkor ugy is a banknal tiltjak le,biztos kirohognem Mar ez buzlik
En most 1 honapja adtam el a samsung watch 5 pro-m.En meg is mondtam a vevonek,hogy reszletre vettem es meg torlesztem.Nem is ketelkedett,hogy barmi baj lenne,meg is vette azonnal.Mondjuk ora az nem tilthato kb mint a tabletek,de ez nem sokan tudjak.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Mindig mindenki azt hajtogatta,hogy csak mobilt tiltanak tabletet nem,de ha igy van,akkor ok Akkor ennyi erovel akar celles orat is tilthatnak.
-
kchris78
veterán
válasz Gubu0101 #133466 üzenetére
igen, en is vettem igy telot, tabletet. Kockazat nelkul nincs nyereseg . De ki akarna veszni hagyni egy bejaratott sok eves MA / HA accountot, illetve ehhez direkt a sajat itthoni Telekom elofizeteset is veszni hagyja, ott meg mar mehet a behajtas szerintem. Persze a telefont nem fogjak behajtani de az adossagot szerintem tuti atadjak behajto cegeknek. Azokeg nem lesznek tul kedvesek. Szoval hacsak nem kerul tenyleg a megelhetese veszelybe vagy direkt nem egy csoves neven can eleve az elofizu szerintem nincs gond. (foleg ha otthoni vezetekes elofizu is kapcsolodik hozza!)
-
Gubu0101
veterán
válasz kchris78 #133470 üzenetére
Mondjuk ilyen kutyuket inkabb ujan veszek.Ha meg veszek mas valami hasznalt muszaki cuccot,akkor elotte leelenorzom az elado ertekeleseit.Ezert szoktam csak HA-on vagy jofogason venni ezt azt.
En se kockaztatnek,eleve nem erne meg a masik meg magentaban ossze van nekem is vonva minden mobil elofizetesem + az otthoni.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kchris78
veterán
válasz Gubu0101 #133471 üzenetére
Igen én is 1-2 hónaposan vettem dolgokat, teljesen életszerű dolog ha valakinek nem jön be egy készülék és el akarja adni (nyilván más ha száz és száz tranzakció van a HA listáján) amit már nem tud visszaküldeni. Az én értékrendem szerint a HA-ról kipucolnám azokat akik ott pénzt keresnek... De nyilván ők fizetnek a kiemelt hirdetésekért a HA-nak ami meg kihozza a fenntartási költség egy részét, szóval nem egyszerű ez a kérdés. (de ugyanez a jelenség van pl az oszkar.com-on, nem is használom mert a kisbuszosok az én desztinációmat letarolták teljesen velük meg nem tudok versenyre kelni árban se nagyon meg ők indulnak óránként stb)
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Doky586 #133473 üzenetére
Hude sokan vannak.Mint most is mikor az S23 ultrat diakkedvezmenyel stb kihoztak aztan relativ kis haszonnal meg tovabb adtak.Nekem van par elofizetesem,mindegyiken ketyeg valami reszletfizetes.Igy jobb meg kenyelmesebb barmit is megvenni.Bankokkal nem foglalkozok.Telefonon kivul meg talan ora az amit tovabb adok 1-2 even belul,minden mas marad a csaladban pl. tv,tablet stb.
-
-
kchris78
veterán
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Doky586 #133478 üzenetére
Igaz nem nekem cimezted de bele vau
Inkabb bontott kent aruljak az ilyet.Van minden online vasarlasra,csak lehet van aki inkabb eladja,gondolom azert,mert penz nem szamit van Vagy mert igy egyszerubb,mint vissza kuldozgetni.
Mindenben van kockazat,abban is mikor kilepsz az utcara.Azert kell megvalogatni kitol mit vesz az ember,meg szemelyesen ha megoldhato.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
dokee78
félisten
-
Soulfly842
addikt
válasz Dr.NX #133460 üzenetére
Ekkora tudastos bullshit kamuduma és mellébeszélés után inkább egy dolgot javaslok, menekülj.
Bocsi, de ha nem tudod, vagy sejtésed sincs róla, akkor felesleges belemenni a találgatásba.
Ha adós listán vagy, akkor tudják, az meg h. a KHR meg tizenéves, ha nem több...
Igen, sokat érsz vele, jó érzetet ad, loboghatod, de elsősorban természetadta késztetés után tudod hasznosítani... Egy sok éves pereskedésbe talán érhet valamit, de inkább nem. A per ktg. meg nem érné meg.
Jaa... hogy a szolgáltatónak ér-e valamit? Naiv állom, s egy kézszéttárás. Többet nem.
A törlesztés végtörlesztése is irreveláns adat, ha közel dominós áron veszi az ember, de előfizetéssel, s az előfizetést nem fizeti a két év alatt, akkor is uganúgy letilthatják.
-
Gubu0101
veterán
válasz Soulfly842 #133483 üzenetére
Tisztaba vagyok a krh val.Azt magyaraztam,hogy bankos tartozas nem ugyan az mint a mobilos.A ket rendszer nincs osszekottetesben.A bank kulon a mobilceg megint kulon listan van.De nezz utana.
Ugyan ezt irtam szerintem,hogy atol meg,hogy ki van fizetve a telefon a husegido ugyan ugy ketyeg es ugyan ugy letiltjak, ha nem fizeti az elofizetest.Vagy csak ezt gondoltam de nem ezt irtam Mind1 rizikos az a lenyeg…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Soulfly842
addikt
-
Dr.NX
addikt
válasz Soulfly842 #133483 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végül - természetesen - nem mentem bele a dologba.
Elfogadom a sütiket.
-
kchris78
veterán
válasz Dr.NX #133486 üzenetére
hát igen ha valaki jó szándékú nem ilyen dumával fogja promotálni a T-komos telefonját... Amikor én vettem nekem nem löktek ilyet...
Amúgy meg kockázat tényleg mindenben van. Volt itt is egy sztori többszázas-ezres itteni kereskedő jó sok telefonját tiltották a közelmúltban mert nem tudott róla de flottásak voltak, tiltották őket na azok mind mentek a lecsóba.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha van egy szám feltöltős és tulajváltás lenne. Akkor annak van díja?
-
Soulfly842
addikt
válasz #01110937 #133488 üzenetére
Már nem írják át direkt módon.
Csináljatok az új névre online adategyeztetést. Így értelemszerűen díja sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #133489 üzenetére
Ez hogy zajlik?
Vodánál nekem csak akkor fogadta el, ha bemásoltam a rendszerben lévő adatokat. Más névvel el sem fogadta volna.
-
MolTol
tag
válasz Soulfly842 #133485 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért... nem férnek hozzá a szolgáltatók a KHR-hez. A KHR lekérdezésről ráadásul külön tájékoztatniuk kellene az ügyfelet még a lekérdezés előtt, mert adatkezelési szempontból az egy külön story.
-
MolTol
tag
válasz Soulfly842 #133493 üzenetére
A KHR-ben az is szerepel akinek nincs tartozása, mert a nem mulasztásos szerződések adatai is bekerülnek. Tehát önmagában a listán szereplés semmi, sőt akár pozitív adat is lehetne több mulasztás nélkül lezárt szerződés.
Ha az átkerül a szolgáltatóhoz, hogy valakinek van mulasztásos szerződése azt nem hinném, hogy ne lehetne releváns adatnak nevezni, hiszen elég érzékeny személyes pénzügyi információ és ahogy említettem is, önmagában a lekérdezés tényéről is előre kellene tájékoztatni az ügyfelet.Amit jelenleg a szolgáltatók használnak:
- saját feketelista (az adott szolgáltatói és nem a közös) és számlázási adatbázis
- szolgáltatói közös feketelista
- BM nyilvántartás, hogy az ügyfél által megadott adatok valósak-e (új ügyfélnél vagy pl. prepaid adategyeztetésnél.)
- a GDPR óta egy csomó korábbi tartozással kapcsolatos adatot anonimizálni kellett, így ezek elég jelentős része már nincs is kezelve (figyelembe véve) -
polonic
félisten
RCS működik nektek?
Samsung saját app, nem gugli messages. -
rushty
senior tag
Karbantartás
Revolut meghívó pü-ben
-
prozodus
őstag
válasz pdr755 #133060 üzenetére
Én meg ezt... Csak nekem gyanús, h el sem olvasták a kérdést rendesen, h a dominóról van szó?... Eddig még alig fordult elő, h írásban arra válaszoltak volna, amit kérdeztem, hanem csak benyomtak vmi sablonszöveget, ami hasonlított kissé a kérdésre... Aztán ha visszakérdezek, megismétlik a sablont... Na, ezért telefonálok a végén mindig...
Köszönjük, hogy levelével Társaságunkhoz fordult!
A 2023. március 1-jétől hatályos inflációkövető díjkorrekcióhoz kapcsolódóan az előfizetőket felmondási jog nem illeti meg. Ügyfeleink a 2022. július hónap folyamán küldött számlamellékletükből már értesültek az Általános Szerződési Feltételek árkorrekciós klauzulával történő kiegészítéséről, ezzel összefüggésben a határozott idejű szerződéssel rendelkező ügyfeleink (hűségben lévők) számára a számla kézhezvételét követően 45 napon belüli felmondási lehetőség nyílt meg. Mivel ez az időszak már letelt, ügyfeleink az inflációkövető árkiigazításra hivatkozva most már nem tudják anélkül felmondani a szerződésüket, hogy ne kelljen megfizetniük a szolgáltatásuk díjából kapott kedvezményeket.
2023. március 1-jétől 14,5%-os inflációkövető díjkorrekciót hajt végre a Telekom, a Központi Statisztikai Hivatal által 2022. évre vonatkozóan megállapított és közzétett éves fogyasztói árindex változással megegyezően.
Az inflációs nyomás, energiaárak és beszállítói költségek erőteljes növekedése miatt hajt végre a Telekom inflációkövető díjkorrekciót 2023. március 1-től, amelynek mértéke 14,5 %.
A Telekom ügyfelei a 2022. júliusában kiküldött számlamellékletükből értesültek a várható díjkorrekcióról, amely rendelkezés 2022. szeptember 1-jei hatálybalépéssel került be az Általános Szerződési Feltételek közé, amely alapján a havi előfizetési díjak a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett, megelőző üzleti év éves átlagos fogyasztói árindex mértékével egyezően változnak.
A Magyar Telekom a KSH éves átlagos fogyasztói árindex mértékét tartalmazó közleményének hivatalos közzétételét követő 90 napon belül hajtja végre az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben szereplő szolgáltatások és díjcsomagok havidíjainak díjkorrekcióját, ugyanakkor a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak. Az inflációkövető díjkorrekció mértékéről a Magyar Telekom a 2023. februárjában kiküldésre kerülő számlamellékletben tájékoztatja az ügyfeleket. Az első emelt összegű számlát az üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek márciusban, a lakossági vezetékes, lakossági mobil- és üzleti mobil-előfizetők pedig áprilisban kapják meg.
A díjkorrekció pontos összege ügyfelenként eltérő és a kapott kedvezményektől is függ. Így teljes pontossággal március 1. után a weboldalunkon vagy a Telekom alkalmazásba belépve látható majd a Telekom fiókodban.
Azok az új ügyfeleink, akik 2023. február 1. és 2023. március 1. között kötnek hűségszerződést, az értékesítés során előálló ajánlati lapon feltüntetett tájékoztatóból, illetve a honlapunkon juthatnak információhoz az inflációkövető díjkorrekcióról.
Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségére lehettünk és a jövőben is bizalommal fordul hozzánk!A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
polonic
félisten
Még mindig nincs RCS a Telekom szervereken. Nálatok is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen