Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Észrevettem, hogy az eddig b3-as sávot lecserélték b1-re ugyanazon a helyen. Mellette b20 maradt ca-ban. Lehet, hogy akkor hamarosan jön az 5g dss is erre az állomásra.
-
prozodus
őstag
-
Rodzser Mór
senior tag
Hellló!
Hol vásárolható a legolcsóbb Domino kártya (ami nem neten vásárolt)? És mennyibe kerül?
-
4Grider
nagyúr
válasz Rodzser Mór #133203 üzenetére
Üzletekben kétféle Domino csomag van:
Domino Fix Quick SIM-csomag 990 Ft-ért, 40 perc lebeszélhetőséggel, 500 MB adatforgalommal, továbbá Domino Fix Extra Quick SIM-csomag 1.990 Ft-ért 80 perc lebeszélhetőséggel és 1 GB adatforgalommal. -
n@p@lm
őstag
Az adategyeztetős form már megin egy igazi fostalicska....nem fogadja el se a személyit, se a jogsit.
Gratulálok telekom. -
4Grider
nagyúr
válasz Rodzser Mór #133209 üzenetére
Nem találtam olyan sim-et, amiben ne lenne legalább 500 MB net és 40 perc beszélgetés, az pedig minimum 990 Ft.
-
Oliverda
félisten
Hardveraprón
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
prozodus
őstag
Milyen célból? Csak egy szimpla simet akarsz, h hívható legyél, v használni/feltölteni is akarod?
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz Rodzser Mór #133216 üzenetére
Függő a telefon? És nincs trés ismerős?
-
válasz Rodzser Mór #133216 üzenetére
Nincs telefonod amiből át tudod rakni 10 percre..?
"SIM nélkül nem megy bizonyos funkciók"
Konkrétan? -
-
Bferibörs
addikt
válasz Rodzser Mór #133224 üzenetére
Lejárt sim is jó hozzá nekem a nokia 6310i ilyen.😂 Pont ezt csináltam vele telefonkönyv, hívás lista, sms törlése.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
atirag
őstag
Üdv. Véleményeket szeretnék kérni a telekom szolgáltatásokról. Mivel lejárt a hűségem így gondolkoztam újra szerződésen. Viszont jelenleg azt az infot kaptam,hogy amennyiben újrakötöm akkor csak drágábban tudják adni a jelnelgi csomagot. Mivel ezek nem élnek ebben a formában. Van egy fő szám ami xl csomagban van míg a többi L csomgagban . (6 előfizetés) Mind korlátlan nettel. A fő szám az 11494 míg az L.es csomagok 8574ft-ért vannak.
Ehhez képest van valakinek tapasztalata a másik szolgáltatóknál? Már ha ide érdemes ilyet írni -
Onderon
senior tag
Sziasztok,
Budapest belváros, a Telekom állítólag készen van a házban a hálózat kiépítésével. Állítólag, mert én nem láttam itt senkit, a szomszéd mesélte, valamint semmilyen szórólapot vagy értesítést nem dobtak be, ami nekem kicsit fura. Előfizetni még nem lehet, mert nem az a vállalkozás köti össze a házban kiépített hálózatot, az utcán futó hálózattal, hanem egy másik vállalkozó, amit egy másik tenderen kell elnyernie. Próbáltam információt kérni a Telekomtól telefonon és emailben is de mindkét esetben eléggé PC választ kaptam, annyit mondtak, hogy igen, a két kiépítés között eltelhet akár 6 hónap is. Van valakinek itt a fórumon ebben tapasztalata/rálátása ezekre a dolgokra, ez valóban így van? Lehetséges hogy senki nem tudott semmit a házban a hálózat kiépítéséről és egyszer csak megjelentek itt a Telekom által megbízott vállalkozás emberei és behuzigáltak kábeleket? Vagy azért a közös képviselőnek erről tudnia kellett csak nem szólt senkinek? Vagy nem szólt mindenkinek? (Valaki csak beengedte őket a házba meg a pincébe gondolom).
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day ma
60 perc -
kchris78
veterán
válasz polonic #133230 üzenetére
Ez igy van de a VoLTE azert szamunkra erdektelen olyan tekintetben hogy alapvetoen percdijas es "vonalkapcsolt" dolgot latunk, nem akad mert megkapja a megfelelo prioritast kapacitast.. Az hogy a szolgaltato azt csomag alapon implementalja mar az "az o dolga". A skype stb meg szamunkra es a szolgaltato szamara sima adatforgalmat jelent, ki tudja milyen minosege lesz, mert port/csomagmeret alapjan esetleg kap prioritast de ez sem biztos.
-
w751230
tag
Üdv. Domino Day-t sms-ben melyik kóddal lehet aktiválni nagyinak.
Köszi szépen a válaszokat.
-
prozodus
őstag
-
Onderon
senior tag
válasz Tompika777 #133229 üzenetére
Oh igen, bocsánat! Csak a TELEKOM-ig jutott el az agyam…
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz prozodus #133234 üzenetére
Gondolom erre az oldalra írtad. Mobilon már régóta visszafelé ugrál, mikor görgetnél lefelé.
Az a baj vele, hogy a linkben benne van a végén a "#most".
Ha kitörölnék a végéről, akkor nem ugrálna visszafelé görgetéskor.Az eredeti link: domino-elonyok#most
#most nélkül: domino-elonyok
-
Bondix
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz kovacsmi_74 #133238 üzenetére
És vban!
Mindenesetre itt csak a fiókot említi, mint lehetőséget, sms-t nem.
Viszont ami érdekes, h az előzményekből előszedve, nem volt a végén #most, a böngi anélkül tárolta el.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Már csak ügyfélszolgálaton lehet új eSIM-et generáltatni?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Oliverda #133245 üzenetére
Igen. Pont tegnap voltam bent emiatt, mert nem tudtam a fiókomban váltani se. Chaten se engedik, se telefonon.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Oliverda
félisten
válasz kakuk.tamas #133247 üzenetére
Telefonon engedik. Az imént küldtek újat miután beszéltem velük.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Oliverda #133248 üzenetére
Nekem chaten meg az üzletbe is azt mondták, hogy csak személyesen lehet… De akkor jó tudni.
szerk:
És a legjobb, hogy ha a Telekomnál vetted a mobilt, akkor neten keresztül kiküldik rá a profilt (IMEI alapján). Legalábbis iPhone-nal így volt tegnap, Androidos mobilnál nem tudom lehet-e ilyet csinálni.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Oliverda
félisten
válasz kakuk.tamas #133249 üzenetére
"És a legjobb, hogy ha a Telekomnál vetted a mobilt, akkor neten keresztül kiküldik rá a profilt (IMEI alapján)."
Ezt pontosan hogyan kell elképzelni?"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen