- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
Most láttam a tévében, eddig nem is hallottam erről. [link]
Milyen előhívószámuk van?[ Szerkesztve ]
-
-
BBke
tag
Köszönöm mindenkinek
-
Cranberries
aktív tag
Azt szertném megtudni, hogy van-e arra mód, hogy a két lejárt hűségidejű előfizetéseimet meghosszabítsam - online - úgy, hogy a kapott kedvezményeket összevonja a rendszer és egy termék vásárlásához felhasználhassam? A legjobb az lenne, ha az otthoni előfizetéseimet is hozzárakhatnám, de tudom ezt nem lehet csak személyesen. Ebben az esetben alig kapnék nagyobb kedvezményt, mint egy előfizetés hosszabbításáert járó online kedvezmény a kettőért együtt meg már jóval több járna.
-
Kaba
veterán
válasz Cranberries #119656 üzenetére
Hívd a 1414-et,ők megoldják a hosszabítást és összevonást.Személyes ügyintézést üzletben nem javaslom,mivel eszközvásárlás esetén az online kedvezményt nem kapod meg az eszközre.
-
Dicker
őstag
Telekomos kolléga tudna segíteni, vagy információt adni, hogy várható e készülékeknél mostanában valami frissítés? Kerülhet e be új készülék még idén? Valami értelmes? Esetleg új gyártó mobiljai?
Úgy kötném meg akkor, mert jelenleg értelmeset nem tudnék kihozni a számomra. Vagy eladásra hozzak ki? S20FE 128 Gb, vagy MI10T Pro 256 Gb az eladhatóbb, ha ezt tanácsoljátok, és ne a várakozást? (Ezek lennének ingyen)
Nem szoktam nagyon ott vásárolni készüléket, főleg hogy most a Huawei már nem jó opció, Apple, és Samsung meg főleg nem.
OnePlus, esetleg nagyobb Xiaomi modellek nem várhatóak? (8 Pro, Mi10Pro, stb.)Egyébként PS5-re is le lehet adni így az előrendelést? Mert mintha hallottam volna olyat, hogy fel tudják venni e-mailben, és kapok, ha van készlet?
Arra mi a kedvezmény? Gondolom nem adják oda ingyen, hiába van "200.000" kedvezmény, és hiába kerül ott is csak 185-be.Köszi a segítséget!
-
Winne
nagyúr
válasz Putyin90 #119646 üzenetére
Ha ezt a verziót csinálod, akkor legyen összesen 3 db hangcsomagos előfizetésed legalább és akkor féláron vannak a korlátlan neteid magentában.
#119654 st3v3np3t3r az nem a UPC volt?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Cranberries
aktív tag
válasz #40993792 #119658 üzenetére
Csak, hogy jól értem-e. A 1414-en meg tudják csinálni nekem azt, hogy a két mobil előfizetésemre vállalt hűség esetén mind a kettő után járó online + készülékkedvezményt összevonják ( 2 Mobil M + 2 Gigaerős Net esetén 30800 Ft + 30800 Ft) és egy készülék árából levonják?
-
-
Winne
nagyúr
válasz Cranberries #119662 üzenetére
Üzletben biztos, a 1414 értékesítése meg nem sokban különbözik, szal valszeg, csak annyi különbséggel, hogy ha több előfizetést teszel bele, akkor lehet, hogy még többet is kapsz kedvezményt, mint a csomagok kedvezményei összeadva.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Kaba
veterán
válasz Cranberries #119668 üzenetére
Meg szerintem kényelmesebb is online rendelni,ezenkívül van online eszközkedvezmény és élhetsz a 14 napos elállással is.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz #40993792 #119665 üzenetére
Biztos, hogy ez így történt? A "Készülékek" menüpont alján mást írnak.
A készülékajánlatok egy előfizetéshez kizárólag egyszer vehetők igénybe, kizárólag lakossági előfizetők részére, továbbá más készülékkedvezménnyel nem összevonhatók.
Az ajánlatok kizárólag online vásárlás esetén érvényesek, amennyiben a készülékvásárlás 2 éves határozott időtartamú havi díjas előfizetésre történő szerződés megkötéshez, vagy új hűségidő vállalásához kapcsolódik.
A készülékkedvezmény Magenta1 extra készülékkedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.
A webes Magenta1 kalkulátor is csak a csomagok és a költési szint után járó kedvezményt írja, semmilyen extra online kedvezmény nem adódik hozzá.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
válasz m1lan #119670 üzenetére
Igaz amit Zsolt_72 írt. Egyedi kedvezményként össze tudják vonni több előfizetés kedvezményét. Az iPhone 11-et én is így hoztam ki, Magenta1ben lévő 3otthoni+2mobil-t hosszabbítattam meg, az 5csomag után járó kedvezményt vonták le az i11 árából.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
m1lan
őstag
válasz st3v3np3t3r #119671 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, adtam is el így készülékeket március végéig , egyedül az online kedvezmény a kérdéses nekem, hogy az telefonon ténylegesen jár-e.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
ssgt1981
senior tag
Azokon a területeken, ahol van 5g lefedettség ott külön díj nélkül lehet használni a rendszert vagy ehhez külön előfizetés kell?
-
atosan
veterán
-
vasi89
addikt
Visszaolvasva a csoportban akkor mostmár ez a módi a telekomnál? Vállaljak egyszerre mindenre hűséget, hogy normális kedvezményt adjanak? Októberig még majd 80 ezer járt volna a csomagomra, aztán jött a cyber november ahol már csak 37e de az online 44el ugyan ott voltam, most meg maradt a 37e. kérdéseket megelőzve, azért nem újítottam eddig hűséget mert mindig lekéstem az xboxot
[ Szerkesztve ]
-
-
-
anadroid
senior tag
válasz btudos #119682 üzenetére
Van Samsung Pay, fél éve használom. Sideload+Curve.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
anadroid
senior tag
válasz st3v3np3t3r #119686 üzenetére
+Curve, odaírtam. Alatta bármi, amit a Curve elfogad, pl. Erste virtuális VISA.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
válasz anadroid #119687 üzenetére
UK BIN-es Curve kártyával működik, de Magyar BIN-es(Ha a kártyaszám ezzel a számsorral kezdődik) akkor nem, Samsung Pay-be nem lehet regisztrálni! Vissza fogja dobni! Olvass utána!
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
vasi89
addikt
válasz lugosi #119684 üzenetére
volt igen de nem ez a lényeg hanem hogy a cyber november miatt a csomagokhoz járó kedvezményeket szinte a felére csökkentették de kiegészítették azzal a 44 ezres kedvezménnyel, mostmeg maradtak a csökkentett kedvezmények az online extra kedvezmény nélkül. ez így bárki szerint teljesen korrekt?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz st3v3np3t3r #119690 üzenetére
Nekem eddig csak 53759000-es kártyát sikerült szereznem (barátoknak és a családnak is).
-
m1lan
őstag
válasz vasi89 #119691 üzenetére
Ez tavaly is így volt. A Cyber November után van egy kis uborkaszezon, amíg nem indul a karácsonyi akció. 7-én indul a kalendárium a Telekom alkalmazásban, gondolom akkortól lesznek újra online kedvezmények, mert most még az alap 11.000 forint sem jár, ahogy nézem.
-
vasi89
addikt
válasz m1lan #119693 üzenetére
ez világos de ilyenre nem emlékszem hogy az alap kedvezményt felére csökkentenek. Most ha kiszámolod, hogy jelenleg egy kb. havi 10-11e ft-os csomaghoz adnak 37e ft kedvezményt 2 év hűséggel, az több mint mókás. úgy, hogy egész évben ennek a duplája volt egészen novemberig, és még erre jöttek rá az extra online kedvezmények. MAxos csomagban simán lehetett 130-140e ft kedvezményt kapni, most ott is 80 körül van a max.
-
vasi89
addikt
október óta a felére csökkent a csomagok ára? nem vettem észre továbbá 10 e feletti havidíj mellett, úgy hogy a mobil árak az egekben, valljuk be erősen nevetséges a 37e ft mikor ettől mindig jóval többet adtak. De tudom minden szolgáltató ezt csinálja, a telekomnak is a magenta a nagy előnye de, hogy telefont nem éri meg náluk sem venni az is biztos. mondjuk nem is akarok
[ Szerkesztve ]
-
-
m1lan
őstag
válasz vasi89 #119695 üzenetére
Extra online kedvezmény nélkül már jó ideje nincsen 100.000 forint feletti kedvezmény. Utoljára a 2017-es Mobil XXL + Net Korlátlan csomagra járt 110.000 forint, viszont az a jelenlegi Mobil L + Gigaerős Net csomagnak felelt meg tartalmilag, de drágább volt, mint most a Mobil XL + Gigaerős Net+. 3 évvel később olcsóbban kapsz korlátlan EU alapdíjas hívást is (a Mobil XXL-ben az még percdíjas volt), több roaming adatot (+10 GB), két korlátlan MultiSIM-et és az 5G-t, mint "exkluzív" opciót. 2017-ben még minden csomagra egységesen 30% kedvezmény járt Magentában, most meg az egyébként is olcsóbb korlátlan netre 50% kedvezményt kaphatsz, ha legalább 3 előfizetésed van bevonva.
Régen drágább volt a csomag, de nagyobb volt a kedvezmény, most meg kevesebb kedvezmény jár, de arányaiban véve annyival olcsóbb a csomag is (jobb esetben). Az ünnepek után szerintem visszaáll a régi rend, valószínűleg emiatt a 6 nap miatt már nem akartak variálni. Így egyébként is jobban érződik majd a karácsonyi akció, a Cyber November alatt rendelők meg örülhetnek, mert most minden drágább, mint múlt hónapban volt.
-
ledgeri
nagyúr
Csak gyors kérdés, mert nem vagyok benne biztos, hogy értem:
Jól gondolom, hogy a Marathon opció, az mezei Dominós csomag fölé kérhető kiegészítő? Szóval nem külön "csak netes SIM", vagy valami hasonló (minden alap funkció működik rajta sms, hívás, hasonlók)?
Ha a simkártya egyenlegétől külön tartandó számon akkor úgy értsétek a továbbiakat:
ASZF-ben keresgélve nem láttam a leírását, de tényleg teljesen korlátlan a felhasználási ideje az összegnek vagy csak valahol említi a kisbetű, hogy max egy év vagy valami: gondolok itt arra az esetre, hogy feltöltöm a simem, megveszem a csomagot (ha jól írom), majd rá 360 napra még van egyenleg, és rendelkezésre állás is, így emiatt újfent feltöltöm a sim-et... Hogyan van az átfedése ha akad az első megvételből is még rendelkezésre álló adat keret, de én "rátöltenék" a marathon egyenlegre... vagy ez úgysem menne? Ha "megvettem" akkor már "örökre" marathonos vagyok, vagy csak az egyenlegig, szóval ha esetleg kivezetnék akkor "le kéne használni a simes összeget", vagy csak többet nem vehetnék maraton csomagot, és normál dominós maradnék (mint ahogy voltam is)?Nagyon szépen köszi!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest