- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz Intel fan11 #119547 üzenetére
És gondolom kiváló magyarsággal fogalmazott a google translate
-
Winne
nagyúr
Megjött a Jyskes kupon, most vehetek vmi újabb haszontalan dolgot.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
4Grider
nagyúr
válasz Intel fan11 #119554 üzenetére
A mobilszámod pontosan add meg, akkor megkapod a jól megérdemelt jutalmat. Hetente többször is küldik, egyesével néhány száz Ft-ért. Tanulópénznek nem rossz ..
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz Intel fan11 #119554 üzenetére
KAMU a hozzászólások mindegyike.
Nem tudsz mogöttük valódi személyt találni.
Vagy emeltdíjas sms-re mennek, vagy add meg adataidat, akár bankkártya is. Aztán eladják, meg mindenki visszaélhet vele. Mondjuk küldenek a címedre "ajándékot", csak épp jön egy sokezres csekk is mellé, utána meg fenyegetés, hogy fizesd be. Stb... Aljasságnak és kapzsiságnak ugyanúgy nincs határa, mint a hiszékenységnek.[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz Intel fan11 #119561 üzenetére
Nem találsz Magyarországon olyan hatóságot, aki néhány millió Ft-os csalásnak olyan szinten utána menjen, hogy megtalálja az x réteg off-shore cég mögé bújó csalókat.
Itthon csak az amatőrök buknak le, vagy azok, akiknek valamilyen okból nagyon utána kell menni. Utóbbiaknak is sok hibát kell elkövetniük... -
nagyúr
válasz Intel fan11 #119547 üzenetére
Tegnap a Digi oldalára néztem fel, hasonló módon én is nyertem iPhone 12-t. Tényleg olyan hihető volt. Volt valami próbaidőszakos dolog, amit, ha nem tetszik lemondhatsz, de persze bankkártya adatokat megadod és elég sokan elfelejtik lemondani. Ilyenek gyakorta vannak.
Nem kell semmit tenni ilyenkor, vagyis de, pár sec gondolkodás és ha bármennyire is hihetőnek tartasz egy ilyen nyereményt, már írhatod is be a kártyaszámokat!Ja igen, menet közben jön még az is elő talán, hogy akár meg is nyerheted a készüléket. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MasterMark
titán
Üdv, tudom hogy alapból csak boltban lehet előfiztetésről dominóra váltani, de erre nincs most mód mégis hogy távolról el lehessen intézni?
Switch Tax
-
veterán
válasz MasterMark #119566 üzenetére
Nincs, új SIM kártya kell, és nem postázzák ki.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Lackooo84
nagyúr
válasz szabogabor10 #119567 üzenetére
He? Hát én számtalanszor online váltottam, igaz telókat is vettem.
The Truth is out there...
-
veterán
-
MasterMark
titán
Ha átváltok dominóra és később hordozni akarom azt a számot, akkor dominóról is lehet egyébként?
Switch Tax
-
AnonymusX
senior tag
válasz MasterMark #119573 üzenetére
Igen, lehet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MasterMark #119569 üzenetére
Ja de benéztem, de végülis mindegy, mert mind2 sim cserével jár.
The Truth is out there...
-
zselijan
csendes tag
Mennyi időnként frissítik a lefedettségi térképet? Óbudán a Vörösvári úton a telefonom egy hete felmegy 5G-re, de a lefedettségi térképen még nem látszik.
-
allein
addikt
Sziasztok. Próbálom összerakni az előfizetést a telekom oldalon. Alapból így nézek ki, hogyan törlöm és kezdem nulláról? Dominóról-előfizetésre opciót választottam.
Azért van kettő lehetőség: felsőben csak a beszélgetés, az alsóban az internet, jól értelmezem?
Ha a felsőben választok egy L csomagot, alsóban pedig a 4GB, akkor ez havi 9180 ft, hűség nélkül
11.000 ft-ért a telenornál 100GB internet van, korlátlan beszéd belföldön, 11 hónapos hűséggel.
#119579st3v3np3t3r - persze, enged válogatni. De nincs olyan csomag nálunk ami vegyes: telefonás és internet?
#1195804Grider - nem az internet lenne a lényeg egyelőre, hanem a korlátlan beszélgetés. Csak példának hoztam fel a telenort mert a másik számom telenoros.
Ebben az esetben ha csak beszélgetést szeretnék korlátlanul a T-nél, nem is lehet? Muszáj választanom mellé egy internetes csomagot is?
[ Szerkesztve ]
-
-
Zeki
nagyúr
Mi van a rendszerrel??
Asszony két hete? mutatja a telóját, hogy hívom. Mondom ott a telóm, nem hívlak. Kinyomta. Most az ő száma csörgetett engem, telója szintén nyugiba pihen. Felvettem, egyből szakadt a vonal. Nem vagyok benne az ő híváselőzményeiben.
Telekomosok vagyunk.
????[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Butatelefonban vagy más OS alatt is fennáll a jelenség?
Készülék probléma kizárva? Véletlenül nem egymással beszéltetek a fantom hívás előtt utoljára(Viber/Teams stb. is számít, ha a készülékre telepítve van)Nálunk olyan fordult elő szeptember körül, hogy a készülék a német telefonszámos ismerőst mutatta bejövőnek, miközben az illetőt a nagyi hívta. (előtte Telegramon valóban a német telefonszámos ismerőssel beszélt)
Másik készülékben nem csinálta ezt a SIM, az érintett készülékre jött azóta 2-3 frissítés is, valamelyik javította ezt a bugot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Balatonszabadi-fürdő parti sáv (Galérius Fürdő és környéke) néhány órája van már 5G lefedettség. A sebesség még nem az igazi, de gondolom még állítanak rajta. Egyenlőre ilyen 40-60 megabit csak jó térerő mellett, lehet valami 2100 teszt vagy csak a jel elér idáig.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
A 29.035 Ft-os árból pofátlanság még alkudni, amiben 3 mobil korlátlan nettel van, és két L hang, egy XL? Plusz a tv moziklub nélkül, és alap vezetékes.
Így jön ki az ár, de nem tetszik, hogy egy új ügyfél is közel ezt kapja, mint egy 20 éves ügyfél, és már egy éve lejárt a hűségem legalább, senki rám se bagózott, így ez nagyon megindított a szolgáltatóváltásra.
Szerintetek el lehet érni valamit ezzel? Vagy mennyire alkuképesek ezek a dolgok? Mert azért jó lenne megtisztelnék a régi ügyfelet valahogy na.Köszi a tanácsokat!
-
-
Winne
nagyúr
válasz Dicker #119590 üzenetére
Én nem értem, hogy miért számít, hogy ha más kevesebb ideje van a szolgáltatónál és mégis uazt kapja, a lényeg, hogy te mit kapsz. Ha jobbat kapsz máshol, akkor lépsz, ha nem, akkor meg vagy élsz azzal amit ajánlanak, vagy maradsz a mostaninál. Én anno mikor a UPC-nél megkötöttem a netemet, közvetlen utána az új előfizető konkrétan 25%-al kevesebbet fizetett azért, mint amit én előtte kaptam 2-3 héttel előtte, na az volt idegesítő, itt mindenki publikus csomagokkal, kitett árokkal tud variálni és ez így korrekt. Az viszont bicskanyitogató, hogy vezetékes oldalon más összeget kér a Telekom uazért a csomagért, mint a városban, ahol van konkurencia függetlenül attól, hogy régi, vagy új előfizető, ez nagyobb gond, mint hogy miért nem kap vki nagyobb kedvezményt, mert régóta előfizető. Az ami volt régen (platina tagság, vagy mi) annak már nincs utóda semmi? Pontok, olcsóbb tartozékok, ilyesmi?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Dicker
őstag
válasz Winne #119593 üzenetére
Hát ez az, hogy régen volt legalább valami. Emlékszem a platina kártyára. Abból legalább tudta az ember, ha sokat kérnek a szolgáltatásért, akkor legalább megtisztelnek annyival, hogy adnak valami morzsát.
Most még az a fél évi havidíj kedvezmény sincs, ha jól tudom? Talán 1 hónapot adnak?
De most cserébe hozzánk vágják a készülékkedvezményt, a sokszor jócskán felárazott termékekre. Szépen mutat az összeg, de jó ha a fele valós. Persze terméktől függ. PS5-öt pl. bármikor kihoznék, de nincs rá szükségem. Míg egy laptop annyira fel van árazva, hogy nincs értelme.
Azért kérdeztem amúgy, mert láttam, hogy itt többen is vegyes áron kapták ugyanazt a szolgáltatást. De akkor ez csak nagyobb városokra igaz? Illetve van ez az ügyfélmegtartó csoport része is, ami a 1430-on is elérhető, vagy már nem él?
-
BBke
tag
válasz Dicker #119594 üzenetére
Valóban, nem egységes az otthoni szolgáltatások árai, mint a Diginél. Ahol van Digi, ott olcsóbban adja, mint ahol csak UPC (Voda) van. Budapesten, kerületek között is van különbség az árakban. Ebből a szempontból a Digi korrekt, egységesek az árak.
Nálunk van Digi, sokáig Digisek voltunk, de a tévé és a net is Telekomos lett, a vezetékes mellett.
UPC és Digi: Nincs Telekom
Digi és Telekom: Nincs UPC
Telekom és UPC: Nincs Digi
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
Sőt kerületen belül, utcára lebontva is vannak árkülönbségek, és nem is kicsik.
enginev3.0 Vodafone szolgáltat Telekom kábelhálózaton, tehát ahol van T kábel, ott van Voda (UPC) is.
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz enginev3.0 #119598 üzenetére
Igen, ott gondolom még a UPC koax van, biztos van több ilyen körzet is. Nálunk fizikailag csak T hálózat van, kábel és réz. Így automatikusan van Voda is. De a T drágán méri a netet, mert a Digi csak felaggatta 4 éve az optikát a villanyoszlopokra, de egy kb. 80m-es átkötés hiányzik a telepre. Viszont pár utcával odébb már van Digi, és olcsóbb a T is emiatt, meg van T Flip is.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Vezetékes szolgáltatásokhoz van másik topik!
Kérlek Titeket, itt csak a mobil oldalt tárgyaljuk ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Precision 5540 Intel Core i7-9850H, 32 GB DDR4, 1 TB NVMe SSD, Érintőkijelző
- Új, bontatlan PlayStation Portal Remote Player - 30th Anniversary Limited Edition
- Ryzen 7 5800x tray garancias
- AMD Ryzen 7 5800X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Vadi Új Számítógépeinket 3 év garanciával vásárolhatja meg!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest