- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_balázs_
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám amire valamilyen magyarázatot szeretnék kapni.Történt ,hogy tegnap terhelés közben(játék
) a gép kék képernyőt kezdett dobálni
uhh gondoltam ennek fele se tréfa ,öreg vasam földi pályafutása alatt(már majdnem 3 év
) eddig összesen produkált annyi kék képernyőt mint most egy nap alatt
.Játék indít, egy ideig tolom aztán bumm egy kék, aztán újraindul,hmmm gyorsan kikapcsoltam az autómatikus újraindítás ,hogy megnézzem mi a hiba ,de nem írt semmit.
Érdekes, na mindegy megnézem a naplóban;'System error 1033' ,gyorsan gúgli, megnézek egy-két fórumot , széles a skála;alaplap,táp,vga,cpu ,memória....először felraktam egy másik vga drivert ,semmi változás.
Késő volt már nem volt kedvem a gépet szétszedni, a vgara gyanakodtam öreg is már lehet haldoklik vagy poros a hűtő...gondoltam majd holnap...már gondolkodtam kitől kérjek kölcsön tápot,vgat,memóriát
Aztán magam sem tudom milyen megfontolásból-a memóriát 200-ról 166-ra vettem.Csodák-csodája nincs kék, megy minden mintha mi sem történt volna, ha erre valaki valamilyen magyarázatot tudna adni annak nagyon örülnék
évekig ment 200(eff 400)-on a gép most vajon mi történt???Ki fogom próbálni külön-külön a memóriákat ha lesz időm,de hátha volt már valakinek hasonló gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- G.Skill Trident Z5 48GB Kit DDR5-8000 CL40 F5-8000J4048F24GX2-TZ5RK
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest