- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piktorka
csendes tag
Köszi, hogy ilyen aranyosan válaszoltatok a kérdésemre, talán nem vagyok szaki, s butaság amit kérdezek, de ez a forum mindenkié.
-
Piktorka
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, egy bizonyos típusú memoria modullal kapcs.Ő az
VR133X64C3/128 Kingston,más adatot nem tudok rola sajnos, ugyanis nem kezeli a gépem, ami egy veterán p3, de nekem totálisan megfelel, mindössze kicsit turbózni szeretném ramilag.Sajnos mikor vettem ezt az Sdramot, nem volt alkalmam lepróbálni, így zsákbamacska, és ráfáztam.Esetleg ha valakinek kéne, szívesen lecserélem egy másik típusú sd-re 128 megásra.Azt már hallottam, hogy ezek a ramok jol működnek p4-es, sdramos alaplapokon, de p3-on nem.Vagy van megoldás arra, hogy rákényszerítsem a lapot a felismerésére???? Köszönöm a segítséget előre is!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest