Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Köszi a gondolatmenetet
Nem véletlen álltam meg ott ahol. Pedig kaptam hideget, meleget... apex így meg úgy 8400-8800 stb...
Frászt.
Hazudhatnék, hiszen vannak sikeres képek a lefutott tesztekről.
Igazából csakis saját magam csapnám be..., nem kicsit.
Szememben a RAM OC egy nagyon jó "szórakozás, hobbi", szeretem csinálni. Segítek ha tudok, bár rengeteg dolog van benne amit én sem tudok. Ajánlani, erőltetni sosem fogom.
Bemutatom, hogy ezt meg ezt hoztam ki, kész.
Földön kell járni két lábbal, nem felülni mindennek. Erre sztem rájön mindenki aki nekiáll. Nagyon nem fél óra, de nem is 2 óra, nem is 2 nap, de nem is két hét.
Soha véget nem érő történet ha rákap vki az "ízére"
Topikot olvasom továbbra is, bár sok esetben nem értek egyet. Reagálni meg nem szoktam mostanába, hiszen a veszekedésekre nincs szükségem.
Azért néha "dobok egy szikrát", hogy lángra kapjon
Főleg a vörös vs. kék, vagy politika vonalon. Genyó is vagyok ilyen szempontból....
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest