Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Trebron09
üzenetére
Lejárt a szerk. Most akkor jó vagy sem?
Blackout kiadás, 18-ért jutottam hozzá újonnan, legalább az ára barátibb. Most egy majd tíz éves vasam van szóval az hogy CL16 vagy 17 nekem ugyan mindegy, ennél biztosan jobb lesz. Ha nem degradálódik majd a lap plusz cpu ettől. Ezzel most behatárolom magam hogy milyen lapot plusz processzort vehetek 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Blackout kiadás, 18-ért jutottam hozzá újonnan, legalább az ára barátibb. Most egy majd tíz éves vasam van szóval az hogy CL16 vagy 17 nekem ugyan mindegy, ennél biztosan jobb lesz. Ha nem degradálódik majd a lap plusz cpu ettől. Ezzel most behatárolom magam hogy milyen lapot plusz processzort vehetek 
fudi2002