Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fgordon

    senior tag

    válasz maxrad1580 #21011 üzenetére

    "A kingmax jobb mint a geil ultra?"

    Geil jobban bírja ELVILEG a tuningot, ha ügyes vagy, kemény 5%-ot átlagban gyorsabb lehet a géped jóval több áramfogyasztás árán, a memória árban meg 30-80% különbség is lehet. Megéri neked a kb max 5% a jóval drágább memóriát? Persze lehet, csak a tesztekben lesz kimutathatóan gyorsabb...

    Én kizárólag 1 esetben vennék nem Kingmax-ot: ha extrém tuning-ot akarnék csinálni, és élvezném, ha a gép alkatrészei 1-2 éven belül tuti tönkre mennek a tuning miatt.

    Tény, a Kingmax-nak nem a létező legjobb időzítései vannak, de az a minimális lassulás, vagy sok esetben 1%-ot sem elérő lassulás átlagban akár 200-300%-kal olcsóbb árat jelent a legjobb ramokhoz képest... szerintem kevés embernek éri meg... a NEM Kingmax.

    De mondom, én örülök, hogy sokan húzzák a gépüket és több feszültséget adnak a ram-nak, procinak, mert szükség van arra, hogy az informatikára sok pénzt költsenek az emberek, ettől fejlődik az iparág.

    Aki inkább tuning-ra költ folyamatosan, minthogy mondjuk elmenne +1 hétre nyaralni külföldre az 1-2 év alatt ráköltött pénz különbözetből, én nem minősítem, elfogadom, hogy van akinek fontosabb, hogy pár százalékkal gyorsabb legyen a gépe, mint a szomszédnak... :K

    ▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Új hozzászólás Aktív témák