-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
Gondolom nem akarnak egy rakat pénzt jogászokra költeni egy olyan ÁSZF ponttal kapcsolatban, ami nem szabályoz folyamatot, csak tájékoztatási feladata van. Mondjuk persze megoldhatták volna, hogy egyszerűen kiszedik a törvényi helyet, mert jó eséllyel nem is kötelesek azt feltüntetni.
-
4Grider
félisten
Azt jelenti, hogy feltöltéskor még nem lehet tudni a feltöltött összeg pontos ÁFA tartalmát, mivel azt többféle ÁFA kulcsú szolgáltatásra is fel tudod használni (beszéd 27%, net 5% ÁFA tartalmú).
Egyébként a szolgáltató nem a könyvelőd/adótanácsadód, ezt neked kell tudni mit jelent, ha el akarod részben vagy egészben számolni az ÁFA-t. -
-
-
-
Én is futottam bele sok nekem nem tetsző dologba egyéb szolgáltatónál. Sajnálom, hogy így jártál. Tanácsot adni nem lehet, (nem is várod) mindenki maga dönti el, hogy melyik céget preferálja. Készülék cserém szeptemberben esedékes: Vodafone jóval rosszabb feltételekkel, kevesebb készülék kedvezménnyel adna telefont. Telekomot nem is nézem, mert nálunk internetet csak 30 Mbitest tud szolgáltatni úgy, hogy saját állításuk szerint fejlesztés sem várható az én lakóterületemen, így hanyagolom, pont miattuk kellett otthoni szolgáltatást váltanom kb 1 és 1/2 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest