Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • INGJOKE

    veterán

    Jó sok szar össze vissza információ hangzott el, de nyilván voltak benne jók is. Összefoglalva: vehetsz nyugodtan kártyás csomagot a telenornál kifizetve egybe a teljes árat, ha nem lenne független a telefon egyből lehet kérni a függetlenítést, hiszen nincs rá hűség és ki van fizetve. Én netről rendelést javasolnám, mert sok üzletben nem tudják hogy lehet venni minden telefont kártyás csomagban is. Nekem utoljára azt mondta a hoka móka, hogy IPhone-t nem lehet venni kártyásan a telenornál. Mikor a másik mondta neki, hogy de lehet akkor azzal jött hogy rakassak rá legalább egy fóliát náluk, mert így nincs semmi hasznuk rajta. Botrány
    Online rendelésnél csak olyan postára kérd, (másik opció a futár, nem is értem üzletbe miért nem lehet?) ahol az informatikai rendszer elég fejlett ahhoz hogy a kártyás vásárlás ne idegen automatás készpénzfelvételnek számítson.
    Iphone 13 széria már független és a pro/pro max modell 25.000-el olcsóbb, mint a lista àr. Jah és azért sem javaslom a boltban megvételt, mert akkor ki kell fizetned a simkártya árát 500 HUF és az első feltöltést 3000 HUF, neten ingyen van a kártya és nem is kell feltöltetned, ha nem kell a SIM, akkor szét lehet vágni és kuka. Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

Új hozzászólás Aktív témák