-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zaskar #51746 üzenetére
Ha nagyon sokallod a megapixeleket "medium" méretben a D5500 is tud kb. 14MP-s képeket lőni croppolás nélkül - próbáld ki, aztán ha elégedett vagy az eredménnyel akkor használd úgy.
Stabinak minőségileg nem lenne szabad beleszólnia az eredménybe, pláne ha nem a legelső generációkról van szó. (Kivéve mondjuk állványos képeknél, ahol mondjuk egy 5-10-30mp záridőnél én már láttam olyat, hogy tévesen "belekorrigált", és a végeredmény emiatt pont, hogy enyhén bemozdult lett. Szóval állványon ki szoktam kapcsolni, egyébként meg marad be.)
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest