- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
erika53 #7195 üzenetére
Igen, mert Te hobbifotós vagy. Aki élesben akarja használni a vázát, ahol fontos a gyors reakció, annak meg sem fordul a fejében a D5xxx széria.
Hozzátenném ugyanezt elmondhatná egy D90-et vagy D5100-et vásárló, hogy milyen állatira őrül, hogy nem dobott ki feleslegesen pénzt egy D5200-re, és vehet a megmaradt zséből valami üveget. Ráadásul ez sokkal találóbb lenne, mint a D7xx széria bármelyik tagjához hasonlítani.
(#7201) lyunior:
Jó vétel az. Használtan kicsit olcsóbban kijössz (15-20k), de ennyit bőven megér a 3 év gari. -
Rent
senior tag
válasz
erika53 #6505 üzenetére
Használd egészséggel! Nekem még hátravan a gépvásárlás. Vagy ebben a hónapban, vagy a következő hó elején vesszük. Nekem a Neked linkelt videó tette fel az i-re a pontot. Pont ilyen gépre van szükségünk. 18-105 lesz d5200-al meg egy táska. Memóriakártya már van 1db 16gigás. Fix 50mm 1.8g Nikon meg 1 hónap múlva kb.
Majd írhatnál pár sort mennyire vagy megelégedve a géppel.
-
Rent
senior tag
válasz
erika53 #6370 üzenetére
Nekem is nagy dilemmám hogy 5200, vagy 7000, esetleg gyűjtsek egy 7100-ra. De semmi esetre sem akarok mást, mint dslr. Beírtam keresőbe, hogy d7100 18-105 és elég sok hirdetést kidobott, ami meglepő, hogy sztem ugyanaz az ember rakta fel több oldalra és elég széles skálán mozog az ár. Nekem nagyon gyanús az alak. Amúgy az ár az bitang jó lenne.
[link] Mindet más kerülettel megjelölve hirdeti és az egyik hirdetésnél szerepel, hogy nem klón, eredeti. Eddig fel sem merült bennem, hogy léteznének klón változatok. Más linket most nem keresnék, de gyanús, hogy ugyanez az alak hirdeti több oldalon is, mert ezekkel a fotókkal illusztrálja és hasonló a szöveg is. 208-ért amúgy nagyon megérné még 1 év garival is, amennyiben számlaképes akkor meg pláne.. Viszont erősen az az érzésem, hogy itt átverésről lenne szó.
-
Freddy76
addikt
válasz
erika53 #6364 üzenetére
Ahogy Nesa írta, a dslr felvételétől nem leszel boldog. Ahhoz, hogy dslr-rel igazán jó videót készíts, nagyon tudni kell használni, és kellenek kiegészítők is... Ha neked a videó olyan fontos, mint a fotó, akkor - ahogy írtad - egy olcsóbb dslr és egy kamera a megoldás.
De, ismét ahogy Nesa írta, egy milc lehet a jó választás neked. Szerintem menj át a Micro four thirds topikba, és ott is tedd fel ezt a kérdést.
-
nesa
veterán
válasz
erika53 #6364 üzenetére
Ha a kamera ekkora vesszoparipa miert nem veszel egy kamerat, DSLR be szerintem csalodni fogsz ezugybe, nezegesd am4/3 os gepeket PL lumix GX7 minden foldi jo benne van meg a szenzorstabi is belekerult, es videora sokkal inkabb alkalmas mint barmelyik DSLR.
Kepminosegbe meg FF vazakon kivul majd mindenki csokolomot koszonhet neki.
En ilyen aron neznek masinat tuti ezt vennem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest