-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Szevaszam #50744 üzenetére
Én 0 expoval szoktam vásárolni, így van 3 év garanciám.
De ha használtat kellene vennem akkor igazából mindegy. Van még egy D750 itthon, abban 200e felett van az expo (van hozzá új kora óta egy ingyen zárcserém mert visszahívásban érintett), de sosem zavart. Akkor sem amikor 100e volt benne és akkor sem amikor 150e.
Nikon szervíz őszinte tapasztalata alapján ebben a kategóriában ritka a mechanikai gond. De ha hobbyra veszed akkor valahol 50-100e között húznám meg a határt. Egy külső állapottól függővé téve a vételt. Ha az eladó egy pro hátizsákkal érkezik amiben látod hogy minden patika, mindenre vigyáz abban ha 100e expo van akkor is kiszolgál még egy ideig. A másik véglet a Tesco szatyor, dobozt elhagytam kategóriás eladó. No tőle 2e expoval sem venné meg. -
csacsi77
senior tag
válasz
Szevaszam #50722 üzenetére
Ez nem egyértelmű egyenlet.
A Nikon D750-t csak azért írtam, mert elég "olcsón" lehet már kapni jó állapotú, használt példányt és annak nagyon jó az ISO tűrése.
Én használtam Nikon D3400-at és elégedett voltam a magas ISO-s képekkel és a dinamikatartománnyal is.
Most milyen objektíveket használsz? Illetve mit értesz "városi, épület és természetképek" alatt? Tájképeket? Vadfotózást? Gombafotózást? Street artot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest