- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Pee-Tee #18951 üzenetére
hát szokás kérdése. Valaki kevés nagy karira esküszik, valaki több kisebbre. Nagy kari előnye akkor jön ki, ha sokat videózol, vagy ha gyakran jársz olyan helyeken, ahol napokig nem tudsz képeket lementeni, vagy ha esetleg olyan típus vagy, aki egy egyhetes nyaralásból több ezer képpel megy haza.
Ha több kisebb karid van, és cserélgetve használod őket, akkor viszont ha esetleg valamelyik lehal, akkor nem az összes képed veszik el, csak egy része. -
A Zéé
addikt
válasz
Pee-Tee #18949 üzenetére
Nikon meg a Kingston nincsenek igazán jóban egymással, nincs is benn az ajánlott kártyák közt. Az okát nem tudom, de nekem is halt be 2,5 év után Kingston kari (lehet, hogy a Sandisk is behalt volna, ezt nem tudom), de nem érdemes kockáztatni vele.
Itt vannak az ajánlottak. Én egy Sandisk Extreme-re cseréltem a meghalt Kingstonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest