- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Deadpapa #20508 üzenetére
Pentax mauál obikat kb el is felejtheted, azokkal nem fogsz tudni értelmes minőségben fotózni. Lencsés adapter kell, vagy komolyabb obi átalakítás. Az első lehetőség a képminőséget rombolja, a második meg komolyabb pénzmennyiség, ha egyáltalán lehetséges. C verzió a lencse nélküli adapter, amivel rövidlátó lesz a felszerelt obid, gyutávtól függően maximum pár méterre tudsz fókuszálni vele.
Ha olyan obik ezek a manuális obik, amikkel érdemes komolyan foglalkozni, vegyél inkább egy Pentax K5-öt, mint Nikont. -
aleister
veterán
válasz
Deadpapa #20498 üzenetére
Ja, csak pl D7k-val nem fogsz ekv 50-es gyutávot jobb minőségben kihozni 40k-ból, mert össze-vissza tévesztget a 35-tel. Kénytelen leszel beruházni egy Tamronra, vagy marad egy optikailag azért gyengébb 18.105. Szóval lehet, hogy a 3 váz egy árban van, de nem mindegy, hogy mellette 40 vagy 100k-t kell még pluszban elköltened.
A D7k szavaznék én is. A d5200 újabb, így biztos jobb minimálisan a szenzora, de egyrészt ez elhanyagolható, másrészt minden egyéb tekintetben jobb a D7k.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Deadpapa #20500 üzenetére
Én is kb. ugyanarra a dolgokra használtam mint amire te szeretnéd. Kivéve mondjuk a party fotózás
brrrr
Ez a back meg front fokusz az én váz + obi kombómat nem érintette nagyon (Nikon 24-120 /f4) persze volt olyan hogy mellé lőtt de háth vissza kell nézni oszt csók
Tulajdonképp nekem az AF-el se volt bajom. Pedig izzasztottam rendesen koncikon, szélsékkel is jó találati arányban dolgozott. Ha meg lementem a bányába, középső fókusz pont oszt pittyent és klattyant a váz
D5300 at biztos hogy kihagynám. A 7100 nagyon csecse kis cucc, mindenféle szempontból. Vedd meg a D7K-t és ha nem tetszik kis bukóval vagy nulszadóval kiszálsz és beleugrassz egy D7100 ba oszt viszonhallásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest