- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Lehet, hogy tönkremegy a gép, pont gari után. Lehet, hogy ellopják. Lehet, hogy részegen betöröd a kijelzőt. Lehet, hogy levered a monitorod, és nem lesz min nézni a képeket. Lehet, hogy jövő nyáron elutaznál valahova, hogy fotózz. Lehet, hogy két hónap múlva találkozol álmaid nőjével/pasijával, akit egy gyertyafényes vacsorát követően lehet megdönteni.
Szerintem spórolj, csak úgy. Amelyik bejön, arra költöd.
-
Wa2x_
veterán
Ha teheted 18-105-tel vedd és akkor lesz egy jó utazós, kirándulós zoomod, itt a legjobb az ár most, kihagyhatatlan: [link]
Még én is elgondolkodtam, amikor a rokonomnak nézegettem a Pentax helyett.
Azt ne felejtsd, hogy a D5100-ban nincs magyar nyelv.
Többiek: rá lehet valahogy már tenni a magyar nyelvet?
-
A Zéé
addikt
D5200 + 18-55 ~200k
D3200 + 18-105 ~160kSzerintem ezek után nem kérdés. Abból a 40k-ból vegyél egy vakut, vagy egy fix obit. A D5200 valamivel jobb váz: kicsit fejlettebb AF-el, kevesebb szoftveres korláttal (bracketing, 1/3FÉ ISO léptetés), tekergethető kijelző. Viszont a lényegi dolgokban mégsem különböznek: szenzor, gombok, méret, kereső, státuszkijelző nincs, gyors vakuszinkron ugyanúgy nincs, mikrofon bemenet videózáshoz ugyanúgy van. Talán a cls-t az 5200 már tudja, de ebbe nem vagyok biztos.Ha az obik közti "szokásos" árkülönbözetet nézzük, akkor biztos vagyok benne, hogy nem ér 60k-val többet a D5200 a D3200-nál, ha csak a vázat nézed.szerk: ja, hogy D5100. Én azt venném.
-
A Zéé
addikt
értsd úgy a hozzászólásom, hogy a bármilyen szintű dslr videózás kiegészítők nélkül elég komoly csalódást tud okozni még egy közepes kompakt géphez képest is. Hiába 1080p@60fps. Nem tudom mit szeretnél videózni, de ha gyakran belassítgatsz, akkor gondolom nem statikus többször elpróbálható videók azok.
-
A Zéé
addikt
videózni én továbbra se vennék dslr-t. Illetve attól függ milyen videóhoz. Családihoz nem igazán, kisebb beálított 10-15 másodperces snittekre talán. Az af nem az igazi: lassú is, bizonytalan is, zajos is, meg a 11 fókuszpont nem épp optimális követő fókuszhoz. Zoomolni, fókuszálni meg még magadtól el is tartani a gépet úgy, hogy valamennyire stabilan tartsd eléggé nehéz.
Tudom-tudom dr house, meg videóklippek, meg hasonlók, de ott olyan obikat, meg kiegészítőket használnak, ami többe kerülnek, mint a vázak, amikkel filmeztek. Láttam wtcc-n ilyenekkel rohangászni embereket. Marha látványos a kis mélységélesség, de úgy néz ki a muki, mintha egy kisebb rpg vetőt hurcolna. Válltámasz ellensúllyal, + kijelző, külső mikrofon, follow focus rendszer, zoomoló tekerentyű... -
spanyoll
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest