- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
F4ther #32363 üzenetére
Üdv..
Én semmi képen nem ajánlóm ahogy írták mások is rendesen meg volt már hajtva az hogy cseréltek zárat az jó de abba szerintem más kopó alkatrész van..
nekem is D750-em van én normál használat mellett 8 hónap alatt kb. 6500 expo van benne gondolj bele mennyire kellett használni napi vagy havi szinten a 850000 expohoz..!
a bizonytalankodóknak..
Nekem előtte Milcem volt soha előtte tükrös gépem de nagyon jó választás volt nagyon nem bántam meg -
válasz
F4ther #32365 üzenetére
Ja, látom le vagyok maradva egy körrel... D750-nél szériahibaként csak a fekete pöttyös alsó fényszivárgásról tudtam.
De ha már volt rekeszhiba is, akkor - Nikont ismerve - szeptemberi Photokina-n jön a D760 (magyarul: "beleraktunk pár fícsört, és ez már tuti nem lesz bugos, becsszó!" edisön), aztán hirtelen lesz nagyobb piaca a használt D750-eknek, árverseny, miegymás.
Te tudod, mennyire sürgős... szerintem még korai a használt hétötveneseknek.
-
válasz
F4ther #32363 üzenetére
A D750 még nagyon friss. Ha ennyi idő alatt belerakott 85 kilót, az messze nem átlagos felhasználásra utal - szerintem ez egy igásló volt, munkaeszköz. Hogy 85 kiló alatt egyszer már behalt a zár, az is erősen ebbe az irányba mutat... oké, azt kicserélték, de mi egyebet nem...?
Én nem kísérteném vele a sorsot, főleg nem ennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest