-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Mahatma89 #36451 üzenetére
én a Lowepro mini trekker aw-vel szemezek egy ideje, mivel a Lowepro adventura 170 válltáskám kezd kicsi lenni
...nem túl drága ebay-en ...dehogy eredeti-e az kétséges
, de aki vett innen meg van vele elégedve
-
válasz
Lowepro Flipside 300/400AW. Kisebb-nagyobb.
Nekem mindkettő van. A 400-as egy egész napos túrára is elég, úgy hogy 2,5 liter italt is viszek benne.
A belső felükön van a cipzár, így akár hóba-sárba is le lehet rakni, majd hátra visszavenni.(#36453) Roachy : én is próbálkoztam olyanokkal, eladás lett a vége.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Én ezt vettem, most hétvégén össz. 11 km-en keresztül húzta a vállam, de valójában nem húzta.
YouTube-on van róla videó, hosszabb túrázáshoz is kiváló!
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Mahatma89 #36444 üzenetére
Hat, a leirt dologhoz a 18-55 nem igazan nyero. Nem fogo allandoan cserelgetni televel.
18-105 inkabb. Azzal jobban ra tudsz kozeliteni valamilyen esemenyre csaladnal is. Egy egy arc, arckifejezes, ajandek vagy valami kaja, vagy eppen a kutyak ha kunyiznak, vagy hulye fejuk van. Ha kertben vagytok, vagy csaladdal csavarogtok, turaztok megint a 105-os a jobb. Sokkal jobb. De igazabol lakason belul sem olyan sok az az 105mm.
Van 18-55mm es 18-105-om is. Elobbit csak egy dologra hasznalok, elotetlencsevel makrozok vele ha kell. Azt is azert, mert fokusztava kevesebb mint a 105-os tarsanak.
Fix obikat mint a 35mm-es ha konkret celod van vele akkor erdemes csak megvenni szerintem. Helyette indulonak vennek egy telet a 105-os melle. Pl. 55-200mm vagy amit irtal.
-
gergo5991
őstag
válasz
én is az elsőt javaslom 18-55,+70-300 hozzá, és később személy szerint én a 50mm f1.8g-t választanám a 35mm helyett, mert a 50essel már lehet portrézni stb, míg a 35mm ha tájképre is kell oda kell rekeszelni és arra már a 18-55 is képes, bár minőségben egy fix obi jobb lesz mint egy zoom, de ahogy elnézem a 18-55ös kitobit eléggé dícsérik ár/minőségéhez képest.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Én az első opciót választottam és ahol vettem a 18-55 szinte ingyen volt, ha azt nézzük mennyi lenne külön-külön a kitt.
Nekem is kell egy 18-105 mellé, bár hogy most próbálgattam, a korábbi aggodalmam (55-70 közötti rés) egyáltalán nem vészes, lehet soha nem lesz szükségem rá.
A 300-as vég viszont nem jön rosszul!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.