- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Serius1974 #42088 üzenetére
Köszönöm!
-
need
addikt
válasz
Serius1974 #41161 üzenetére
ha hiszed ha nem ezt még nem vettem ki soha a gépből alapból kettő van benne de még nem szedtem ki egyiket se soha..!
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Serius1974 #41096 üzenetére
Köszi a tanácsodat! Ha egyszer cserélve lett a zár, akkor utána már nem kellene hogy előjöjjön ez az olajos probléma, igaz? A kompromisszumos megoldásokra nyitott vagyok. Az egyik gondolom a dx obi fx-szen? Bár akkor a d600 a jobb választás, mert ott a 24mp-ről vált dx-re, ami vagy 16 vagy 12 mp.
Volt szerencséje valakinek használni őket?
-
randras_83
addikt
válasz
Serius1974 #38483 üzenetére
Én szeretném ha lenne, jó kis üveg
-
Roachy
senior tag
válasz
Serius1974 #38385 üzenetére
Csak az a kérdés mennyire gondolja komolyan a vadfotózást, ha nagyon is, akkor D500. Ha kompromisszumos, akkor D750.
-
Throme
veterán
válasz
Serius1974 #37295 üzenetére
Nekem volt kellemetlen tapasztalatom velük, viszont most elképzelhető, hogy csak nem szedték le a teljes felesleget. Jelezni kell feéjük és valószínűleg megint bekérik.
Szerintem a nikon szarik a magyar szervizre. Nincs itt piac. pár elégedettlen magyar ki a faxot érdekel. Szóval azt csinálnak amit akarnak.
Másfelől ezekről a problémákról nem értesül a felügyeleti szervük, ha van ilyen.... -
r.levente75
addikt
válasz
Serius1974 #37295 üzenetére
Nikon felé ilyen cipőben még nem jártam, le is kopogom. Gariztatnom nem kellett soha. Ez picit off, de pl az xbox-nál lévő gariztatási rendszernél, fel sem merül ilyesmi.
-
r.levente75
addikt
válasz
Serius1974 #37293 üzenetére
Mai világban sajnos minden elképzelhető.
-
Roachy
senior tag
válasz
Serius1974 #34850 üzenetére
Nem elképzelhetetlen, de azért meglepő lenne. A magyar Nikon szervíz, nem az a rugalmas fajta...
-
törölt tag
válasz
Serius1974 #34853 üzenetére
Szürke import, mert nem a hazai hivatalos képviseleten keresztül vetted. Ráadásul ha mondjuk nem EU-n belülről vetted, akkor ugye jönne rá a vám és az ÁFA is.
-
aleister
veterán
válasz
Kérdezd meg tőlük. :
Az biztos, hogy gari időn túl is cserélik (ezzel kvázi elismerték a szériahibát), de hogy a szürke importos dolgokkal foglalkoznak-e.... -
randras_83
addikt
válasz
Pénzért bizotsan
-
*Ropi*
félisten
válasz
Serius1974 #31780 üzenetére
Tokina üveget csak garanciálisan szabad venni, ugyanis Magyarországon nincsen hivatalos szervizük - így sem vázhoz kalibráltatni, sem a (rendezvényfotózás közben fokozott igénybevételnek kitett) relatíve sűrűbben szakadó szalagkábeleiket cseréltetni nem egyszerű - a legközelebbi szervizközpontjuk (ami egyben az EU-s is) Hollandiában van. Az RMA postázási díját (kb. 12.000 Ft) odafelé a küldő fizeti, visszafelé már a cég.
-
energomatt
őstag
válasz
Serius1974 #31780 üzenetére
Na látod! Erre írtam, hogy akkor nem szóltam. Elnézést.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Serius1974 #31772 üzenetére
Igazad van. 2012 óta van fent ez az eladó, azóta valami csak kibukott volna ha nem tartják a szavukat. Nekem külön jól jönne ez a világ garancia, mert utaznék nem EU-ba. Talán túl szép, hogy igaz legyen.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Serius1974 #29353 üzenetére
a 7DmarkII meg a D500 is egy darálógép brutális fókuszrendszerrel és sorozattal. A 7xxx széria meg nem éppen ezekről a dolgokról híres.
-
törölt tag
válasz
Serius1974 #26839 üzenetére
Ha hajón jön az alkatrész, akkor az simán tellhet akár két hónapba is, hogy ideérjen.
-
Throme
veterán
válasz
Serius1974 #26839 üzenetére
Szerintem nincs kontroll, esetleg európai szervizközpont felé egy reklamációt lehet küldeni. arról nincs infóm, hogy itt valaki ilyet tett volna.
Még lehet elsüti a "nyári szabadságolás" magyarázatot is, de legalább javítják a gépet, tehát megtalálták a hibát, ez is valami.Honnan hoznák, szürkeimportból
... na jó csak viccelek!!!
-
aleister
veterán
válasz
Serius1974 #26500 üzenetére
Sajnos noszogatni kell őket.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Serius1974 #26500 üzenetére
Telefonhívás ügyfélszolgálatra hetente megvolt?
Jut eszembe, valamikor én is beviszem gépet pucolásra. Néztem, hogy Hungárián szélső sávban meg lehet reggel állni, de pontosan hol van a bejárat? MKB banknál vagy a Siemens felé egyel odébb?
-
törölt tag
válasz
Serius1974 #26411 üzenetére
Hobbi szinten hogy lehet kevés mondjuk egy nem éppen drága 32GB-os kártya?
Larry303: A Noct-Nikkor-t meg 1977-ben kezdték el gyártani. Mégis az egyik legjobb, ami valaha készült Nikon fronton.
-
80hun
addikt
válasz
Serius1974 #26391 üzenetére
Örülök hogy elégedettek vagytok a régi vázakkal. Végülis ez a fontos.
Nekem meg a garancia fontos, sajna nem egyet láttam zárhibával eladót mikor keresgéltem így én kilőttem.
Nekem fontos az iso , a hdr funkció és egyéb effektek + a kihajtható kijelző.sá hátrány.
Ha nagyobb lesz a nem gyári olcsóbb objektív választék a Milcekhez én vszínű lemondok a tükrös gépről.
Sajna nekem az optikai kereső nem jön be annyira mint az elektronikus..Szép fényeket uraim.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Serius1974 #26107 üzenetére
Csurgó Laci.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Serius1974 #24543 üzenetére
Gondolom nem került rá Unsharp Mask. Azt hiszem a gépből kikerülő jpg-re automatikusan megy valamennyi.
-
Throme
veterán
válasz
Nikon saját sw-e átveszi a vázadban beállított élességet jpg-be mentéskor, ha nem nyúlsz hozzá (nyilván módosítható).
Egyéb sw-ben meg az általad korábban beállított élességet (pl: preset) vagy a sw default beállítása szerinti élességet kapsz jpg-ben, ha nem nyúlsz hozzá...Ha nem akarsz hozzányúlni a képekhez, akkor inkább jpg-ben fotózz szerintem.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Úgy érted mindenféle utómunka nélkül letömörítetted jpg-be?
-
Colonel993
senior tag
válasz
Serius1974 #24515 üzenetére
Nikonra kb mindenhez lencsés kell a végtelenhez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest