- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hát ez kellemetlen!
Én is amikor elromlott a D80 vettem egy D7100 -at.
Utána sokáig agyaltam, hogy nem-e inkáb 7200 -at kellett volna venni.
Majd később, hogy el kellett volna adni a régi csavaros üvegeket és inkáb egy 5500 zat kellett volna venni meg 2 - 3 motoros obit.Ha már jön ne agyalj, csak megfájdul a fejed!
Ha nagyon 5500 kell, vedd meg, a másikat meg add el bontatlanul!
-
Colonel993
senior tag
Kösd meg rá
De a részletek fontosak, tuti százalékos részt kell majd fizetned az ilyen jellegű kár esetén, ami gondolom ki van kötve egy MAXIMUMBAN is.Volt nekem is ilyenem, bár én azért csináltam mert tudtam, hogy 2 év múlva én fogom az adott telefont és széttöröm, megúsztatom szándékosan... és váltok korszerűbb készülékre cirka max 6000 HUF-ért (ami 3200 HUF lett... és még a hűségnyilatkozaton kívül is esett a készülék, azaz azonnal eladhattam... nem kellett félnem attól, hogy jön egy rossz hónap, vagy valami gixer és letiltott készülékkel az új tulajdonos és én is nagyokat pisloghatunk, és kezdődnek a kellemetlen percek/órák/napok )
[Bevallom, nem azért mert ilyen lennék, szimplán azt a telefont akkor hirtelen szükségből vettem... nem azért mert akartam... így jött és csak így nyerhettem vele és persze hosszútávon. Bár a Trémobil többet nyert
]
-
Colonel993
senior tag
Ha a dropsot úgy értik, hogy leejtés, törés, vagy csak beázás.. elázás...
Illetve ÉS elázás mindemellett akkor megéri...Még magyar keresetben is beleférne... ha kint dolgozol/élsz, akkor meg alap.
Ha gyakran dolgozol kültéren felszereléseddel; ismételten ALAP ennyiért.HA csak beázás, akkor gondold át... mert egy normális táskád gondolom már van.
-
gerlaip
addikt
18-105 egy nagyon jó obi, a legtöbb dologhoz elég, egy baja van, hogy könnyen szétcsúszik tele állásba az objektívet lefelé tartva, és igazán távoli dolgokhoz nem elég.
A 18-55 mellé egy 55-200 jó választás lehet, ugyanakkor kicsit macerásabb a használat, mert amint egy kicsit távolabbi a témád cserélni kell az objektívet.
Sandisk ultra SDHC mindeképpen kell, különben a memóriakártya nem győzi menteni a képeket, és lemondhatsz a gyors sorozatról. Ha videózni is akarsz egy kicsit, akkor min. 16GB, de inkább 32GB. -
rellif
senior tag
-
aleister
veterán
Annyit írtál, hogy D3100-ed volt, de ez ugye semmit nem jelent.
Én a D5200+18.105-öt ajánlom, de új árakat nézve ez némileg túlmegy a 150-en. Az obit nyugodtan veheted használtan is. Úgy 40 körül megvan. Mivel elsődlegesen a turistafotókat jelölted meg felhasználási területként, ezért elgondolkoztató lehet egy 35 1.8G is. Ugyanabban az árban van a használt piacon mindkét optika.
Én a helyedben a vázat is használtan venném. Ha van rá magyarországi gari, akkor bátran bevállalható.Arra figyelj majd 10-20k el fog még menni az olyan alap dolgokra, mint az SD kártya és a fotóstáska. Plusz én pattintanék a 35-ösre egy polárszűrőt is.
-
80hun
addikt
-
flash-
veterán
-
m3ss
veterán
nekem ml-l3 van, parszaz huf volt. hatotavolsaga mondjuk max 1 m. bar lehet a gyari elem sem az igazi...viszont zero helyet foglal. programozhato nem csak timelapsehez, hanem esti hossszu (30 sec+) zaridos kepekhez, vagy nd szurohoz is jol johet. nem kell oraval merni...
gondolom wifis vazakon ilyesmit mobilrol is lehet vezerelni? az kenyelmes lehet... -
A Zéé
addikt
madzagos van, meg rádiós. Az a párforintos infrás nincs. Ebayről érdemes ezeket szerintem, itthon kb 5x áron adják őket.
Vezetékesből vannak full buták párszáz forintért, programozhatóak kicsit drágábban. (time lapsehoz jók pl).
Rádiósból nekem ilyen van. Ez is tud madzagos lenni, bár az a kis zsinór van vagy 20 cm. Vezetéknélküliből is van programozhatós is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest