- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
Stephan89 #46871 üzenetére
Turbado outletet figyeld. Én most vettem egy D5300-at 18-55 obival 106eFt-ért. Azt írták, hogy újra csomagolt, bevállaltam. Szerencsére 0 expós, bontatlan gépet kaptam, a használt ár alatt.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Stephan89 #46859 üzenetére
Szia, ha még nem vetted át a rendelést, akkor még az átvételkor nézd meg, hogy az objektív is benne van-e a csomagban, csinálj róla kicsomagoló videót, vagy ha súly-méret alapján nem stimmel akkor át se vedd, mert obi nélkül küldték ki fórumtársnak. Állítólag korábban obi-s kitjük is volt, de már csak a váz van, csak nem lett módosítva időben az adatlap.
Utolsó 10-15 hozzászólása:
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/keres.php?suser=jannid&offset=100 -
válasz
Stephan89 #46865 üzenetére
Semmi gond, lehet vitát generálni - különben hogyan lehetne tanulni?!
Ennek szellemében rögtön be is vallom, hogy Sony cumóval nincs személyes tapasztalatom. De pl. OpticalLimits-re én azt mondanám, hogy obi ügyekben nagyságrendekkel megbízhatóbb (full sized képekkel), mint ez az expertakármi. Ééés hát engem ez meggyőzött. Vagy ha nem, Lenstip is még egy olyan ahol ugyan egy másik (non-PZ) kitobit teszteltek, és így eléggé köhögött.
Rövidre zárva, nagyon leegyszerűsítve - ha picit is érdekelnek a... nem is a sarkok, de mondjuk középszélek, akkor az alapján, amit én itt olvastam, a Sony kitobik jobban taknyolnak.
-
válasz
Stephan89 #46859 üzenetére
Az expertreviews egy fene se tudja, milyen review site... mondjuk a turbado-t se ismerem. Az első képén egy ezermilliárd (jó, csak 11
) éves AF-S 18-55 VR van a vázra tekerve, a másodikén meg egy 3 éves AF-P, de a VBA370K001 kódra rákeresve meg van, ahol AF-S VR II van a képen. Magyarul fassetuggya, hogy végülis mit kapsz a csomagban.
De a váz még mindig jó, kitobi - akkkármelyik - optikailag leveri a Sony A6k vonal kitobijait, szóval én erre aztán tényleg nem paráznék rá. (Főleg, hogy kitobit úgyis megunod egy éven belül, aztán megy jófogásra vagy polcra vésztartaléknak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Vicces videók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest