- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Zé777: De sztem van magyarázat: sokkal jobb a fólia, mert olcsóbb, könnyebben cserélhető és sokkal tisztább képet ad mint az a műanyag cucc. Nekem is tök furcsa volt, D90 urtán D7100on, de kb egy hét után beláttam h sokkal jobb így. Vettem eBay-ről vmi elég jófeéle fóliát ami védi éás szuper szép a képe.
-
Andrew31
senior tag
én fóliát tettem rá, meg rendeltem védő üveget is rá, de azt még ne tettem fel - ez viszont nem olyan masszív, mint amit elsőre várnék, az elsőt el is törtem, azután rendeltem még egyet, de amíg a fólia kitart (márpedig kitart), nem teszem fel. De egy olyan védőkupakot is felragaszthatsz (valamilyen nyomot nem hagyó módszerrel), ha nem bízol ezekben a dolgokban.
-
Sequoyah
tag
A sima üveg D40-est sem tudtam megkarcolni, ez meg már gorillaglass. Szóval felesleges rá, cserébe ronda.
A fólia pedig a kijelzővel ellentétben könnyen karcolódik, szóval szvsz az is felesleges. Arra jó, hogy mindig karcos legyen a kijelző, leszámítva egy pillanatot, amikor el akarod adni.
-
Kleroo
veterán
Akkor ezt az elvet gondold át. Karcok elleni fóliára hiányolsz egy karcok elleni kupakot az amúgy is nehezen karcolható kijelzőre. Félteni és óvni kell a felszerelést , de nem tutujgatni, hisz az van értünk és nem fordítva. Jobb ha előre felkészíted és edzed magad ezen a téren, különben javarészt otthon marad a gép, nehogy baja essen.(én sikeresen leküzdöttem a beteges tutujgatást
)
A műanyag kupak alá egyébként indokoltnak mondható a fólia, ugyanis sokszor a kupak és kijelző közé keveredett szennyeződések végzetesek...Ezért is mondható szinte feleslegesnek ez a plexi kupak.
Summa: Jó fólia a kijelzőre és kész.
-
Kleroo
veterán
Nem olyan nagy érvágás. A kijelzővédő "hivatalosan" csak tároláshoz,hordozáshoz való. Tehát amikor használod akkor nincs fent a Nikon elv szerint. Ahhoz viszont, hogy táskában betörjön a kijelző....hát egy elég erôs behatás kell, mondhatni felesleges. Rakj rá egy jó kis fóliát, és kész is vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest