- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphy
aktív tag
válasz
Snakeiboy #5028 üzenetére
Ha a szerviz messze van és Te szeretnéd csinálni a tisztítást, akkor ezt a Lenspen kitet javaslom. Ezzel gyerekjáték a tisztítás.
-
Freddy76
addikt
válasz
Snakeiboy #2456 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom, a Nikon Magyarországnál beállították a váz af szenzorát, és azóta pontos. Obit nem kellett vinnem, nekik van egy gyári referenciaobijuk, ahhoz lövik be a vázat. Bevittem kedden, csütörtökön kész volt. Igaz, a 35/1.8 utána is pontatlan volt, de azt meg eladtam, a többi obimmal (nikon 18-105, 50/1.8G, tamron 17-40/2.8) nincs gond, de pontosnak tűnt a rövid ideig próbált nikon 24-120/4 is.
-
Peethy
őstag
válasz
Snakeiboy #1402 üzenetére
Nem értem a problémádat. Van ugyanilyen márkájú akksi is
(#1405) A Zéé: vigyázzatok ezekkel a szíjakkal.. nemrég voltam esküvőt fotózni és a videós úr említett egy esetet, amikor a templomi szertartás után egy nagy csattanást-csörgést hallott maga mögött. A fotós srác volt, épp szedte fel a földről az egy hetes Canon 24-70L II-t a földről. Este megkérdezte tőle, hogy mi történt: a szíj valahogy odafeszült az objektív kioldógombjához, benyomta, utána pedig csak idő kérdése volt, hogy mikor csavarodik ki. Le is nullázott vele egy hatszázezres optikát, szóval érdemes minden apróságra odafigyelni a vételnél.
-
Peethy
őstag
válasz
Snakeiboy #1395 üzenetére
Nemrég volt ugyanilyen kérdés, én Meike-t ajánlom, más meg valami Travort mondott - utóbbival nekem nincs jó tapasztalatom, de ez nem az akksin múlt: már alapból egy hibás darabot adtak egy D90-hez. Ettől még lehet jó.
Viperator: ha érdekel, tudok felrakni pár képet, amit azzal az optikával készítettem nemrég egy esküvőn. 2.8-5.6-ig van minden
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Snakeiboy #832 üzenetére
Tehát, nem recseg nem ropog. Kézben teljesen stabil a cucc még nagy üveg + vaku kombóval is. Viszont ha már feldobom az állványra azért ott már észre lehet venni egy nagyon pici lötyögést... de nem vészes.
Én eddig hibát nem tapasztaltam. A markolatba eneloopokat szoktam dobálni. A vázba meg a gyári akku van. Eddig még semelyiket nem szívta le.
-
Horbal
őstag
válasz
Snakeiboy #829 üzenetére
Óvatva a 3rd party markkolatokkal D7000-en. Nekem is van és nem használom mert szívja az aksit mint a barom. (keress rá sok helyen írnak ilyen hibát)
dabgergo:
pont Vertax van nekem 24K-volt és a fentebbi hibát produkálja. Elvileg cserélnék a boltban de nem nagyon izgat, amióta Prágát végig fotóztam markolat nélkül rájöttem, hogy felesleges súly meg hely még úgy is, hogy sok függőleges képet csinálok.
Építési minősége amúgy remek, és minden ugyanúgy működik mint a Nikon gyárin.
-
JohnyBlue
addikt
-
dabgergo
őstag
válasz
Snakeiboy #829 üzenetére
Állítólag a Vertax markolatok elég jók, de drágábbak is mint a Meike markolatok.
Számomra az a kérdés jelenleg h nem akad-e fenn a vámon, mivel 22Euro feletti összegről van szó... Nem tudom mik a mostani tapasztalatok, fél éve elég rossz volt a helyzet. De pl. 3,5 éve D90-hez HongKongból 1,5 hét alatt megjött mindenféle probléma nélkül a Meike grip.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest