-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért azt tudd, hogy nem lebeszélni akartalak - szerencsés körülmények között megoldható bagóból is. Ebayen van programozható timer ezresekért, egy állvány ami legalább szélcsendben megáll 1-2 tizesért, meg a RawTherapee se annyira egy nagy agysebészeti mutatvány, mint amilyennek kikiáltják (plusz tele a net tutorialokkal).
Meg lehet oldani. Ha érdekel, és hajlandó vagy egy (tényleg) kis pénzt meg elég időt belefektetni, tudhatsz azért jó dolgot kihozni belőle. Biztosan jobbat, mint amit a géped gombnyomásra kiad... és eleinte nyilván gyengébbet, mint ami felkeltette az érdeklődésedet az HDR iránt, de hát ilyen ez a popszakma.
-
fanti
addikt
Én csak megerősíteni tudlak a D3300-al kapcsolatban.
Nekem is a kislányom miatt jött az ihlet, hogy venni kéne valami gyors fókuszos gépet, amivel szép képeket lehet csinálni. Sok kutakodás után választottam a Nikont mint gyártót, és utána meg a D3300-at, mint kezdő vázat. Egy Tamron 18-200 VC-vel vettem meg, és nagyon kell is még a vége is, mert gyakran kergetni kell a gyerkőcöt, és ilyenkor baromi jól jön egy 200-as végű tele.Nehéz gyermeket fotózni......de megéri a szép emlékek miatt!
-
Ametist
csendes tag
Szia, D3200-es tartalmaz AA szűrőt. Vásárlás előtt ha teheted győződj meg róla, hogy zavaró-e ez számodra? A szememnek úgy tűnt, hogy minden képen mintha egy fátyol lenne. Szerkesztéssel levehető volt, de nem akartam bajlódni a képekkel, az elvárásom az volt, hogy a képek nagy része legyen úgy jó és szép, ahogyan a gép rögzíti. Feljebb léptem (D5500), ennél nincs ilyen problémám.
A D3300-ban már nincs AA szűrő. Van, aki meg észre sem veszi a jelenlétét a D3200-n, ezért javaslom a személyes ellenőrzést. -
Ed Parker
nagyúr
D3200 és egy fény erős obi, beltéren vaku deritéshez és némi gyakorlás.
Gyereket amúgy sem egyszerű fotózni.
Ez nem olyan mint a tárgyfotózás, sok expót el kell lőni hogy elkapj egy igazán jó pillanatot, de ehhez elengedhetetlen a gyakorlás.
Ne a belépő vázakon vacillálj, jó üvegeket vegyél, a váz ezen a szinten másodlagos.
Ja és a fotózás drága hobbi -
Throme
veterán
Igen ezt akartam volna még kérdezni, hogy más gépekkel tettél-e próbát?!
Érdekes dolog ez a rászánt pénz kérdése. A géphez pár "apróságot" úgy is venni kell. jobb memóriakártya, táska védelemnek, alap tisztító szett, vaku... stb., mind - mind viszik a Mátyást....
Nem tudom mennyit kéne spórolnod egy olyan gépért, amit - a realitások mellett - szívesebben használnál, de nem érné meg?szvsz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest