- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
t_a_m_a_s #6308 üzenetére
Mert a kompakt szenzoros nagyobb vízkiszorítású gépeket bridgenek hívja tévesen a köznyelv, ami a súlyán kívül nem nyújt többet egy kompaktnál.
X20, X-S1 már más tészta, de a milceket is idecsaphatnánk akár. Ha nem nagyon kevés a fény, az X10ünk (ahogy már korábban a dpreviewon is megcsodáltam) hasonló dof-ot tud mint egy belépő kit. Vakuja okos (igaz, ha záridőt én állítom még faszább az eredmény, tegnap kísérleteztem épp vele) és átlag szituációban sötétben sem marad el sokkal az alap kitektől.
-
Throme
veterán
válasz
t_a_m_a_s #5646 üzenetére
Nekem spec most jött volna jól a 18-35 f1.nyóc lencse a pannonhalmi apátságban.
A téma nem rohangál viszont a 35-ös fix néha szűknek bizonyult.
A 18-105 meg sok iso-val nem lenne gyógyír.
Vakuzni nem volt szabad, de az is kb 4-5 méteren belül hatásos igazán.
No de itt olvasom, hogy kb 240k egy ilyen lencse... hát akkor inkább szűkölködök a 35-ös fixel. Legközelebb lövök vele panorámát....
A vaku (külső, nem pop up) nálam is bejön beltérben (lakás, nem templom). Vaku + 18-105 egy jó kombo
-
MC Pite
veterán
-
aleister
veterán
válasz
t_a_m_a_s #5365 üzenetére
Igen, valami történhetett velem. Lehet, hogy nálam a hőség valami peace módot aktivizál.
Egyébként én is elolvastam a manualt. Tényleg vannak benne okosságok. No meg van egy sajátos légköre, szertartása amikor az ember kicsomagolja az új kütyüt, beszívja a kábelek és a csomagolás új-kütyüszagát, majd a vázat jobb kézbe véve, a manualt balban olvasva folyamatosan próbálgatja a dolgokat.
-
Engin-R
csendes tag
válasz
t_a_m_a_s #4514 üzenetére
70e Ft, de a leírtak alapján inkább keresek egy kevesebb expoval rendelkezőt, köszönöm a tanácsokat!
Kirándulás, családi események megörökítésére használnám. Szeretnék jobban belemélyedni a beállításokba, mint amit egy kompakt nyújt.
D5000-nél nagyon tetszik a kihajtható kijelző. Kirándulás alkalmával is nyugodtabb lennék, ha nem a kijelző üvege dörzsölné az oldalamat. Videó funkció nem szempont.
-
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #3993 üzenetére
Kikérem magamnak, nem vagyok népszerű. Az okos emberek sohasem azok.
Julot: en letojnám azt a porszemet, de ha ennyire zavar, akkor tüntesd el. Ugyanakkor ha ráparázol, akkor inkább ne turkálj a gépedben, hanem bízd szakemberre. Én nem kezdenék neki a tüköraknában turkálni, az biztos (persze én egy buta jogász vagyok nulla műszaki érzékkel)... Mondjuk annyival egyszerűbb a helyzetem, hogy Budapesten vagyok, itt minden második sarkon van szaküzlet, ahol megcsinálják - de szerintem ez Pécsett sem lehet gond.
Mielőtt erre a hozzászólásra válaszolsz, várd meg, hogy valaki előtted írjon, különben olyan lesz, mintha magammal beszélgetnék
Eperkutyus: még ha azt írta volna Tamás, hogy méltán népszerű...
-
-
Kleroo
veterán
válasz
t_a_m_a_s #3624 üzenetére
Lehet,hogy sok volt de belefér néha-néha. pont mint bármilyen más témánál.
Ezt a gittet emlékeim szerint még nem rágcsáltam. De egyszer elég is volt.Throme
Én sem feltétlenül cáfolni akartam, de nincs ezzel semmi baj szerintem ha néha elméletről is folyik diszkurzus,hogy mi miért is van a háttérben,és kinek mi róla a véleménye.szerk: Én vagy 1 éve érdemileg csak analizálok. Most fogok kiszabadulni a "börtönből",és képekre váltani a sok ígéretet nőszemélyeknek,illetve autótulajoknak. VÉGREHHH.
-
Real_Necro
veterán
válasz
t_a_m_a_s #3602 üzenetére
Én ezt a sok szakmaizást hobbi szinten már nem igazán követem, nem is nagyon érdekel (szóval hadd vitassák, tényleg erre van a fórum). Eljutottam egy szintre, jobbak lettek a képeim mint anno bridge-el. Jelenleg arra sincs időm, hogy megnézzem a nyaralós képeket, nemhogy még napi x100 hozzászólást olvasgassak arról, ki miben hisz vagy mit tart jobbnak.
Farokhosszabbító vagy sem, új gép, régi gép, én a jelenlegi felszerelésemmel meg vagyok elégedve, elértem azt a maxot aminél azt mondhatom nincs újdonságra szükségem.
Képelés tényleg lehetne több, de én magam sem sokat képelek, bár tőled sem láttam mostanában sokat. (ne vedd sértésnek)
Inkább hozzunk össze egy csülközős-sörözős minitalit mondjuk Dunaújvárosban júliusban (csak ne 20-21-én).Szerk.:
Kutyus:
"1. k*ra nem süt a nap és tegnap sem sütött."
Ezen dobtam egy hátast... Ugye csak viccelsz, hogy ilyen kifogást hozol fel?
Vagy user error....
-
Kleroo
veterán
-
Throme
veterán
válasz
"aztán b*sztok képelni"
Hidd el mindenki képel csak nem oda ahol az emberek nem merik elmondani az igazi véleményüket, mert félnek a készítő haragjától (ha most benézel oda, akkor nem kell sokat visszaolvasnod ehhez).
Ahol csak a benyalás elfogadható és a lájk. Ha valaki - aki nincs benne a körben - veszi a bátorságot, hogy véleményt mondjon, akkor az hülye mert a kép úgy jó ahogy (ha már haver koma barát mondja akkor az más!)... és nem kell az agymenés.Szóval köszi nem....kár az időért...
-
törölt tag
válasz
1. k*ra nem süt a nap és tegnap sem sütött.
2. a nyakamban 1 milla lóg, nem fél.(Ez volt a "troll ON" helye, amúgy nem igaz)
3. Nem sértődök, nekem nincs farokhosszabbítóm.
4a. Forceberg jó srác, de nem az egyetlen jó srác, sztem itt mindenki az.
4b. Én is szoktam mutogatni ad-hoc jelleggel, de a nagy számokat nézve kicsit igaz amit írsz, de ez a fórum itt erre van, szájjáratásra, nem képmutogatásra. Arra ott a flikör.
5. Több mint egy hónapig kíméltem mindenkit a szófosástól, de azért pirospontot nem kaptam -
Freddy76
addikt
válasz
t_a_m_a_s #2926 üzenetére
Túlnyomrészt igazad van. De. Ahogy Throme is írja, azt senki sem posztolja ki, hogy valami faxán működik. Okés, leírja egyszer, hogy hepiség van, de aztán ennyi. Ellenben a probléma megoldandó dolog, sokan hozzászólnak, érdeklődnek, javasolnak - és olyan is leírja a problémáját, akinek korábban nem volt: működik - egy hozzászólás, nem működik - 100 hozzászólás... Ez természetes szerintem egy fórumon... Nekem pl. eléggé tanúlságos volt, hogy amikor leírtam: nem működik a d7 és a 35, majd mindenki júzer errort emlegetett, aztán beköszönt nesa, hogy ja kérem, az neki is xar volt aztán hoppá, hirtelen lettek még így jópáran...
Abban igazad van, hogy nem érdemes rögtön tesztelgetni, hanem használni kell. Ha lehet... Nekem eléggé elvette a kedvem az első két hónap szívása (azért az eléggé frusztráló, hogy a pár napos drága szettel lényegében egy éles képet nem tudtam lőni karácsonykor), és a végén már valóban mindenhol a hibát kerestem, miután megjavították, akkor is. Aztán persze valami valamikor elszakadt, és azóta nem tesztelek, ellenben örömmel használom a cuccot, ez a kedvenc az eddigiek közül... Azt hiszem, azóta van ez így, amióta megvettem a Tamront...
Az monduk tényleg különös, hogy még meg sincs a cucc, de már félünk a hibáktól - mit félünk, expedíciót szervezünk, hogy megtaláljuk őket... Crow, ennyire azért ne parázd túl.
Szerk: lehet, hogy nekem sem működnek a szélső fókuszpontok. De most nem kelek fel, hogy megnézzem, mert nem érdekel. Nem használom őket
.
-
Throme
veterán
válasz
t_a_m_a_s #2926 üzenetére
"le is írják a tapasztalataikat mindenféle fórumokra"
Tudod erre szokták mondani, hogy akinek problémája van panaszkodik és leírja. Aki örül, az örül és nem írogat.
Relatív a megállapítás egy vázról, hogy nem jó.Ezeket a panaszokat is helyén kell kezelni. Ez nekem is szól, mert hajlamos voltam a D7k-t kicsit lehúzni az itt olvasottak miatt.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
t_a_m_a_s #2810 üzenetére
Nyaralásra nekem is be kellene izzítani a vállpántot, csak lötyög rajta a rögzítő lemez. Mit érdemes oda rakni, hogy ne kaparja szét a váz alját? A pánthoz amúgy lehet le fogom szerelni a markolatot, mert eléggé terhelődik, ha a markolatba csavarom bele és még a 70-200 is fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest