- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartimre88
tag
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
anaqer #44413 üzenetére
Mind2 képet ugyan abból a pozícióból csináltam.
Megpróbáltam mindkét képet azonos méretre zoomolni a PC-n és ilyenkor jön ki a szembetűnő különbség.
A teló képe nem olyan zajos, de viszont a Nikon képe részletesebb és arányosabb.
A Nikon vaku mentes full automata üzemmódba volt és a zoom 18-ra tekerve tehát a legkisebben volt.
Nem mellesleg a színek is teljesen masok és sztem a teló képe a reálisabb szín.Nyers teló kép: [link]
Nyers Nikon kép: [link]
Na mármost visszatérve az objektív méretekre...
Próbáltam 50-esre tekerni de hát akkor abból a pozícióból csak a monitor látszik semmi más.
Ez ugye csak valami vicc?
Kajak egy 200k-s fix ~20-as obit kell vennem ahhoz, hogy egy normális képet csináljak a szobáról?Vagy a Zoom 50-es állása az nem ugyan az mint a fix 50-es?
-
gaben22
senior tag
válasz
anaqer #44406 üzenetére
Talán Tamronnak is van hasonlója. Van 24-120 f/4G-m, én elvoltam/elvagyok vele, igaz már ritkán használom. Megnéztem 1-2 MTF chartot, az alapján valóban Sigma jobb valamivel. Viszont nem szokott Sigma+Nikon párosításban fókusz probléma lenni?
@i-sti
Azért full frame esetén nem árt jó objektívekkel játszani (ez DX-re is igaz, csak ott valamivel olcsóbb objektívparkot építeni), különben tök felesleges volt drága vázat venni, ha szar objektíveket teszel rá. -
-
válasz
anaqer #44400 üzenetére
Ha már auto WB szóba került: most egy kicsit én is elbizonytalanodtam.
Járulékos kérdés: ugye jól tudom, hogy az auto WB független a fénymérési beállításoktól (mátrix/center/spot) és mindig a teljes képet nézve lő be egy adott értéket...? (Direkt visszalapoztam én is a doksiban, és nem találtam explicit említést erre vonatkozólag.)
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
anaqer #44367 üzenetére
Még egy kérdésem lenne.
Előfordulhat az is, hogy ezzel a drága géppel amit vettem valami 100% színhűséget is el lehet érni?
3-or csináltam képet ugyan arról a tárgyról ugyanakkor ugyan onnét, annak 3x-or más színe lett.
Vagy ehhez egy 4 millás objektív kell?
Azért valamilyen szintelen lehangoló, hogy egy ilyen drága gép sem képes arra amit az ember szeretne.Soha nem tetszett az se a telefonos képnél se az olcsó régi fényképezőmnél, hogy egyszerűen nem képes a 100% színhűségre. Ezért is vettem végre egy komolyabb gépet, hogy majd talán ez.. de ez sem.
Létezik egyáltalán olyan felvevő eszköz amivel azt kapom amit látok?
Vagy jöjjek vissza 20 év múlva a kerdésemmel? -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
anaqer #44244 üzenetére
Legtöbbször a 15-30-as tamront használom. Azon van egy fain kis skála, a végtelen jelzés közepére állítom és mindig éles
Amúgy meg igen ha kell, akkor LV-ben belezoomolok.De mint mondtam javarészt csak statikus témat fotózom, vagyis tájkép és épületek, sokat nem kell variálnom az élesség állítással.
-
Byk01
őstag
-
törölt tag
válasz
anaqer #44149 üzenetére
Nagyon sok tükörobim volt, általánosságban elmondható, hogy ha nem pixelkukkolunk, akkor elfogadható képet adnak. /Samyang, Opteka, stb./
Ami elég jó, az az orosz tükörobik,a régi filmes gépekre tervezett Sigma 600-as.
A csúcs a Rubinar, Leica, de eszemben sincs annyiért vásárolni, amennyiért adják.
Persze egy sok megapixeles gépen, jobb eredményt kapsz ha felteszel egy jó minőségű normál lencsés obit és ránagyítasz.
A tükörobit a bokeh, a nagy gyújtótávolság, a rövid építés,/bár vastag/ és elsősorban az alacsony ár miatt vásárolják, persze vannak drágák is. -
marcitp
őstag
válasz
anaqer #44108 üzenetére
Igen, kinek mi a fontos. Engem pl az ISO (ahogy én használom) nem érdekel.
A D90 mellett a komolyabb kialakítás szól, natív ISO-n elég jó az a szenzor még mindig, de sajnos ebben sincs af fine-tune. Egy jól kalibrált obiparkkal nem rossz az - annak aki szeretiInkább a D90 a szenzor miatt, mint egy D300. A 300s talán ua szenzor, mint a 90.
Évekig elvoltam 50/1,8D +18-105 + D300, meg makróobi. De ha azt nézem, ez a szett is (mármint D90+50+18-105) cca 100k meg egy pici a jelenlegi árakkal, és egy öregedő vázon... elgondolkodtató valóban.
És inkább egy újabb fejlesztést venni tényleg. -
Throme
veterán
válasz
anaqer #44110 üzenetére
Én inkább a 70-300-at használtam/használom, az 55-200-zal szemben és elégedett vagyok vele mosás terén is. Elsősorban ez nem portré obi, nem is lesz olyan minőségű a háttér.
Aki főként portrézik, annak célszerű valamely fix obit megvennie, viszont állatkertbe, repülőnapra, kirándulni, autóversenyre teljesen jó a tele, és oda előny egy gyorsabb (ha nem is ez a leggyorsabb a világon) AF.
Ilyen helyeken nem tudok közelebb menni a témához egy fix obival(ok van fix 300...stb, de az nem az én pénztárcámnak való)
szvsz
-
marcitp
őstag
válasz
anaqer #44091 üzenetére
Tudom, Neked volt bajod a D90-el, de egyébként kezdőnek az is full klassz lehet. A szenzor szerintem nem rossz, két tárcsa, státusz LCD, jó fogású váz (ez nyílván relatív). van benne motor, olcsóbb D-s obik is mennek. Talán a kereső is jobb, mint pl a 3-as szériának, én nem írom le azt a típust sem egyáltalán.
Aztán persze ki tudja. -
Throme
veterán
válasz
anaqer #43945 üzenetére
Pentax-ot (illetve helyesen pentax-et) nem próbáltam, csak tudom, hogy abban szenzor mozgatásos a stabi és pont az olcsóbb - stabi mentes - obikat hozzák fel előnyként a canikonnal szemben.
De eltudom képzelni milyen, mert van fix lencsém ami nem stabis, így csak a kezemmel tudok stabilizálni.
Ahogy írod minél hosszabb az obi annál durvábban látszik a remegés. Pl repülőnap én tuti nem használnék szenzor stabis dslr rendszert. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
anaqer #43926 üzenetére
Ha ilyen több képes dologgal szeretnél próbálkozni,akkor inkább egy blending-gel (pl.:apply image) próbálkozz. Jimmy Mcintyre munkásságát ajánlom.
3 kép elég már, azzal jól le lehet fedni mindent. CC-ben egy röpke rétegigazítással helyre lehet tenni a rétegeltolodódást. Persze a legszelesebb időben vagy egy alapból nem statikus témánál felejtős ez a módszer.
-
rekid
addikt
válasz
anaqer #43888 üzenetére
Tanulási időszakban ér hülyeséget csinálni., azért tanulsz
(Már eddig is könyvet írhatnék az enyéimről a jó hír, hogy technikailag azért javuló a tendencia..
)
(#43889) szacsa82:
"Én néha sok fénynél P-be rakom, egyébként szinte kizárólag A-ban tartom, és a záridót inkább az ISO-val terelgetem,"
Mi az, hogy sok fénynél P-be rakod? Minek? Mi az, hogy sok fény, vagy az a baj hogy a vaku nem HSS képes és csak 1/200-at tud? (Bár azon a Programautomatika sem segít.) Miért nem rekeszeled ha már amúgy is A-ban (Azaz rekeszprioritásos módban - Aperture priority) tartod?
Ugye a záridőt csak akkor állítgatod az érzékenység növelésével ha kevés a fény? Azaz este?"rendszervakut ttl módban használom, akkor Auto módba, mert a rendszervaku használathoz buta vagyok és lusta is beletanulni..."
Na az aztán érdekes eredményt adhat. De ezzel azt mondod, hogy amikor vakut használsz csöppet sem tudatosan fotózol. Lesz ami lesz. A vakut technikailag megtanulni használni kb. 3 óra még úgy is hogy csak nekiállsz próbálgatni. (Hogy jó fotót is csinálj a használatával már egy másik kérdés.)
Amúgy "no offense" részemről!
Az automata funkciók azért vannak, hogy megkönnyítsék a fotózásod de neked kell tudni mit és hogyan akarsz a képen látni. A kuli munkát bízod a gépre.
Mondok egy példát: Pl. Portrézás este vaku nélkül városi fényben ami elég népszerű tud lenni.
Ok, berakod A-ba mert, nyitod a rekeszt mert kevés a fény plusz még kis mélységélességet is akarsz szép háttérmosással. Aztán, hogy segítsen a gép berakod auto ISO-ba mert a fények mennyisége változik pl. attól függően, hogy van e egy batár nagy kivetítő vagy kirakat ami fényt ad és nem akarod minden lövés előtt állítgatni a gépet. Így az auto iso szépen állít de azt beparaméterezed egyrészt a Max ISO-t megadod mert tudod mondjuk, hogy ISO 1600 felett már nagyon zsizsikes a kép így a felé nagyon nem akarsz menni, és nem engeded neki. Majd megadod, az objektíved gyutávjától függően reciprok szabályt alkalmazva, hogy mi az a záridő ami alá semmi esetre sem mehet mert akkor már tuti bemozdul a kép kézből fotózva.
Így tudod mit akarsz fotózni, hogyan akarod és a kuli munkát rábízod az automatikára.Mindenkinek úgy használja a gépét ahogyan jólesik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
anaqer #43872 üzenetére
Sikerült találnom róla infot külföldi forumon. Nikkor minőségibb, fokuszálás kicsit jobb vele (meg talán közelebbre is tud pár centivel lőni). Ettől eltekintve optikailag ugyanaz a kettő. Ezt a coatingot nem tudom, de nem hiszem, hogy képeket bármi jelentősége lenne.
Sony A6000-re tenném a lencsét.
-
szacsa82
tag
válasz
anaqer #43794 üzenetére
OK OK, de azért sztem a D90 még nem retrózás, sőt ha jól emlékszem, Te is sokáig ragaszkodtál egy jó kis D40-hez. Tisztelem, aki ma, az új technikák kavalkádjában meg tud elégedni azzal, amije van, és ráadásul tök jó képeket csinál így is. Hallottam profi, sikeres fotósokról, aki máig valami D2 szerűséggel nyomják, közben társaik évente elköltenek milliókat az új cuccra, mégsem lesznek olyan sikeresek.
-
helixP
nagyúr
válasz
anaqer #43760 üzenetére
Nekem 466 van ráírva, de így most meg nem mondom a kettő közt a különbségetNem a laptop-rekeszes verzió, de aszem az meg a 466 "i" -lenne...
Aha. A 467 nagyobb egyel.
-
Viperator
őstag
-
Throme
veterán
válasz
anaqer #43638 üzenetére
Sima e-bay-es verziót használok, ami kísértetiesen hasonlít az eredetire (lehet valamelyik éjszakás műszakot meghúzták a sárga barátaink...) . Igaz nem frissítettem fw-t, de nem lennék meglepve, ha frissítetttel is ugyanúgy menne az utángyártott.
Még nem is néztem hol tartanak az akksik élettartamban...
Váz vásárlás óta ezeket használom (eredeti + utángyártott).
Nem kell rátölteni az akksira, hanem el lehet menni vázon belüli lemerülésig, ott van a másik feltöltve... és így megy ez körforgásban. Szerintem ezzel is lehet növelni akksi élettartamot. -
B1T3
addikt
válasz
anaqer #43608 üzenetére
Hm, ezeket nem is figyeltem.
Akkor a kifutó D3400 jobb választás, lehet, még picit mérséklődik is majd az ára.
Azért remélem, néhány hiányosság nem is az, hanem csak pontatlanok az infók.helixP
Használtam egy D5600-at rövid ideig, kényelmes ez a LV gomb, de nekem sérülékenynek tűnik. Találkoztam is már olyan hozzászólással, hogy letört, persze lehet, mostohán bántak vele, mindenesetre egy hagyományos gombbal bánhatnak bármennyire mostohán, akkor sem fog letörni.
-
válasz
anaqer #43606 üzenetére
Ja, és még egy apróság - NINCS rajta infra érzékelő se! Se elöl, se hátul. Valamint ha a Nikon oldalán nem írnak hülyeséget, SnapBridge-dzsel sem tudsz távkioldani, mert :
(D3500) Shutter Release Modes
Continuous
Quiet Shutter Release
Self-timer Mode
Single-frame (S) mode(D3400) Shutter Release Modes
ContinuousDelayed RemoteQuick Response Remote Mode
Quiet shutter-release
Self-timer Mode
Single-frame (S) modeEz így tényleg egy kalap szar.
-
Throme
veterán
válasz
anaqer #43538 üzenetére
Nem azt mondom, hogy szemfelismerés funkció nélkül nem lehet megoldani, hanem azt, hogy könnyebb, ha szoftveres rásegítést kap az ember.
Mindig fókuszban lesz a szem, és nem kell lekövetned af pontokon ugrálva.
Aztán, hogy hová rekeszeled az rajtad múlik (2 szem, 1 szem...).
Gondolom a másik gyártó nem véletlenül tette bele a repertoárba... -
-
válasz
anaqer #43508 üzenetére
Nevermind... jobban belegondolva tényleg nem is kell nagyobb.
Végtére is, EVF-be mindent (mindent is!) bele lehet pakolni, és úgy még le se kell venned a szemedet a kukucskáról.
Azért persze még néhány dizájn döntésbe bele lehetne kötni.
Pl. mekkora már a bezel a hátsó panel körül? Ha egy kisebb tilt mechanizmussal csinálják, az talán nem nézne ki elsőre ilyen pöpecnek (vagy parasztvakítósnak, ha őszinték akarunk lenni...), de sokkal jobban/szellősebben elférnének mellette a gombok. Szerintem az különösen problematikus, hogy a menü meg a shooting mód gombok ennyire közel vannak egymáshoz...
@tvamos
Olvastam olyanokat, hogy e-ink tech, mint amit a Fuji használ... az mondjuk nem lenne egy teljesen veszett ötlet. -
Throme
veterán
válasz
anaqer #43287 üzenetére
Én ezeken nem szoktam filozofálni, mert másfelől mindenki költséget csökkent, és megy a fillérbakkerálás.
Japánok se kivételek, pláne a budget kategóriában, ahol olyan nagyot nem lehet fogni, csak nagy mennyiségekkel.Az elméleted követve - habár nem tudom gyártásban van-e még a 18-105 - az újabb darabokon már javított/fejlesztett minőségű guminak kéne lenni. Nem tudom így van-e...
Mivel én negatív vagyok () nem hiszek benne
(#43288) Kiskopika: nincs ezzel gond.
. Kicsit fura volt, hogy már normál körülmények közt (expo korrekció nélkül) is megjelenik ez a mumus. Amíg szét nem hullik marad a 7100 nálam
-
Roachy
senior tag
válasz
anaqer #43269 üzenetére
Attól még alkalmas madár fotózásra is, max kicsit ügyesebbnek, türelmesebbnek kell lenni. Ezzel a géppel is meglőheted az év madár fotóját.
Totál hülyeség fényképezőre azt állítani, hogy szuboptimális fényképezésre.
Azért manapság rendesen el vagyunk kényeztetve a sok elektronikai segítség miatt. És hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezek nélkül már nem is lehet igazán alkotni.
Tessék használni, manuális, filmes gépet is néha, ne adj isten saját kezűleg hívni és nagyítani. Akkor majd rájössz, hogy aki szeret fotózni, annak csak egy dolog lehet szuboptimális, ha nincs nála semmilyen képrögzítő eszköz. -
Roachy
senior tag
válasz
anaqer #43265 üzenetére
Nem kell mindig ilyen nagy lóról beszélni, mert elijeszted a kérdezőket.
És nem rémlik hogy azt írta volna hogy madár és sport fotózásra keres felszerelést, amire egyébként a D610 is alkalmas. Vagy te tudsz valamit amit mi nem? Van benne valami tiltás és az ilyen jellegű képeket kiszűri? -
dualcore
őstag
válasz
anaqer #42980 üzenetére
Velbon EX440 állvány, D5300 váz, Obi_ Nikon 35,1.8G, Sigma 17-50,1:2.8 EX HSM, Nikon 18-105 f/3.5-5.6G ED VR, és végezetül, Tamron AF 70-200 F/2.8(IF)
Tudom nem igazán arra a célra való obik és a váz sem(pláne a Tamron, amit csak a teljesség kedvéért írtam) de csak össze lehet hozni valamit az első 3 obival. Természetesen infra kioldót használok.
Köszi. -
Throme
veterán
válasz
anaqer #42895 üzenetére
Neked igazad van, és én is szeretem a 2 tárcsát.
Viszont annak tükrében válaszoltam a fórumtársnak, hogy megkérdezte, hogy mi az a második tárcsa, meg gombok...
Ahhoz, hogy 7x00 vázakat ajánljunk, szerintem több ismerettel kéne rendelkezni a lehetőségekkel kapcsolatban.
Visszakérdezés alapján úgy gondolom a belépő kategória is kielégítő.
Belépőkön van egy programozható gomb, amire ISO pakolható.
Így a P, A, S módoknál állítható az ISO is.
Emlékszem, hogy mennyire szerettem a D5k-t (és még mindig jó gépnek tartom), simán elvoltam a gomb + tárcsa kombóval ISO állításhoz.szvsz
-
chepavel
aktív tag
válasz
anaqer #42701 üzenetére
Ki es bekapcsolt allapotban is ugyan ez a helyzet. Meg mielott itt irtam, objektiv nelkul is neztem, hogy megtalaljam mivel van gond, de ugyanugy hallani lehet(ett) a kattogast, egyertelmuen az a lemez lotyog a vakuhoz kozelebb eso reszen. Kb fel millimeter, ha van annyi mozgastere egyaltalan.
Itt a masodik videon jobban latni, hogy..
- Lecsukott vakuval tud lotyogni, hallani a halk kattogast,
- Felnyitott vakuval, miutan kiugrik, nincs semmi hang,
- Ha picit hozzaerve megmozgatom, akkor is hallani, 100%, hogy ez a gondja.Ott van 1-1 csavar, a vaz feloli reszen, mint rogzitesi pont, probaltem egy negyed fordulatot huzni rajta, de ugyan az, semmi javulas, jobban tekerni pedig nem merem, nehogy beleszakitsam, mert ahhoz azert eleg sokba kerult
-
chepavel
aktív tag
válasz
anaqer #42699 üzenetére
Hat, nem orulok az infonak, de kozben csinaltam egy videot, amin hallani, hogy konkretan mirol van szo. Most gondolom meg megprobalom megemeszteni, de valoszinu hogy szerviz lesz a vege, ha masnal nincs ilyen "hiba".
Koszonom a segitseged!
PS: Ha valakinek esetleg ismeros igy a jelenseg, hat ne tartsatok magatokban
-
chepavel
aktív tag
válasz
anaqer #42697 üzenetére
Szia,
Bocs, ha nem teljesen ertheto, nekifutok meg egyszer.
De szeretnem elore leszogezni, semmi eroszak nem volt, se forgatashoz, se felnyitashoz!
Nem a kulso vakuhoz tartozo vakupapucsra gondolok, hanem a beepitett vakut megfogo ket vekony kis lemezre:
[kép]Mikor a vaku felnyotott allapotban van, akkor azok feszesen allnak, nem hallani, hogy billen, viszont, normal, behuzott vaku mellett, ha a gepet horizontrol vertikalisra billentem, hogy allokepet keszitsek, hallani, hogy megmozdulnak azok a lemezek, gondolom az oldalara dol. Mikor vissza fekvore, ujra hallani a dolesebol eredo hangot.
A gep nehany kepet keszitett osszesen vakuval, tehat nem hiszem, hogy sok nyitas-csukas miatt tortenne az "extra" zorges. (amugy is szinte uj a gep meg)
A masik gepunk, - egy D3400 - nem csinal igy. Ezert kerdezem, hogy ez masnal is megvan-e, vagy sincs. Azon kivul, hogy engem zavar, hogy lotyog, minden tokeletesen mukodik.Koszi,
Andras -
HThomas
őstag
válasz
anaqer #42631 üzenetére
Szerintem nem arról van szó, hogy egyszer csak valami mágikus hiba folytán elromlik az adapter és ettől félne bárki... hanem egyszerűen csak a hibák lehetőségének csökkentéséről. Pl ha sokat fotózik valaki egy nagy megapixeles vázzal raw-ban és relatíve sűrűn cserélgeti a kártyákat, akkor több az esély az adapteres megoldásnál, hogy valami kosz kerül az adapter és a micro kártya közé. Vagy esetleg a táskában vagy csere közben kiesik a kártya az adapterből és elveszik / összekeveredik.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
anaqer #42625 üzenetére
Akárhol kérdeztem, mindenhol ezt a választ kaptam, nekem is alap volt először, hogy ha van otthon micro SD és van adapter, akkor azt használom, de azt a javaslatot kaptam, hogy csak ha nagyon muszáj vészhelyzet esetén használjam így.
Tény, hogy 5, vagy 7 lesz az a szám és ez a szűk keresztmetszet.
-
updog
őstag
válasz
anaqer #42625 üzenetére
Hozzám már jött egy ismerős kétségbeesve: te rendszergazda vagy (közöm nincs hozzá, fejlesztő vagyok
), "nézd már meg, hibát ír a gép". Kingston microSD adapterezve, gatter volt neki. Nem tudom mi lehetett, szerintem sem egy atomtechnológia az adapter, hogy annyi minden elromolhasson benne...
Mindenesetre +1 hibalehetőség, amivel nyilván együtt lehet élni, csak annyira filléres a különbség, hogy felmerül a kérdés: minek? Tipikusan az ilyenekből szoktak lenni a "kéthetes családi nyaralásomat egy darab adapterezett/kínából rendelt kártyára fotóztam, mire hazaértem, nem működik, tudtok segíteni?" kérdések. Ritkán, de pont azt, akit utolér, nem fogja vigasztalni.
Én csak hobbiból fotózok, de három helyre mentem azokat a képeimet, amiket nem csak hülyéskedésből/teszt kedvéért lövök. Addig érzi csak az ember macerának, amíg nem éri el egy adatvesztés.
-
rekid
addikt
válasz
anaqer #42586 üzenetére
Hát pedig nemrég olvastam, hogy az egyik fotósblog tulaja -aki elvileg fotózásból is él- most már kb. 2/3-ad áron (a használt árénak) árulja a másodvázként használt 6Djét miután váltott. És így sem viszik el..
Annál drágább nincs amikor ott áll a polcon a cucc.. ha valaki váltani akar akkor most váltson mert most még talán kisebb a bukó, mert legalább van aki elviszi. -
thomasrc
tag
válasz
anaqer #42569 üzenetére
Na igen, ennyit azért nem szeretnék rászánni... A "híres" Tamron 17-50 f/2.8-ról mik a vélemények? Esetleg a Sigma 17-50 f/2.8? Kirajzolnák vajon a D7200 szenzorát? Sajnos az alattad emlegetett Nikon 24-120 F/4-et jelenleg sehol nem látok hirdetni, objektív nélkül meg nem akarok maradni, de egyébként árban még pont beleférne, ha 150-ért találnék egyet.
A Nikon objektíveknél mi a Canon "Luxury" (L) sorozatának megfelelő széria? Vagy ők nem kategorizálják külön a "professzionális" lencséiket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest