- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
dabgergo
őstag
válasz
Balinov #12767 üzenetére
Erről szól, lényeg h külön van választva az expogomb meg a fókuszálás. Nem kell sosem félig lenyomvatartanod az expogombot, és elég csak egyszer megnyomni hátul úgy fog maradni tehát úgy komponálhatsz újra h nem kell félig lenyomvatartanod az expogombot.
Meg a lényeges az is h így baromi gyorsan tudsz AFS meg AFC között váltani mert csak nyomva kell hagyni a back-buttont és folyamatosan újrafókuszál.
Én is át akarok erre állni, de lehet h majd csak ha lement az esküvői szezon -
spanyoll
addikt
válasz
Balinov #12266 üzenetére
Nem tudom, hogy onnan rendeltem-e (de sanszos, mivel én is németektől rendeltem), és emlékeim szerint 6-7 munkanap alatt megjött egy gyönyörűen kibélelt kis dobozkában életem legszebben tálalt ebayes csomagjaként. Nem olyan pőre módon mint a kínaiak, hogy nesze, bubis zacsi, következő.
-
törölt tag
válasz
Balinov #11862 üzenetére
Mikor én vettem a vázat, a PS nem tudta megnyitni a NEF-jeit, kellett egy külön csak ACR update-et szednem netről, na, úgy már ment. Aztán rá pár hónapra átnevezték ezt DNG converterre, vagy nem is tudom, mit szenvedtek körülötte, lényeg, hogy a későbbi update-eket már nem tudtam-akartam feltelepíteni, igaz, minek.
Egyébként tervezem, hogy átállok vmi másra, csak fogalmam sincs, mire. Ami azért nem árt, ha visz PS plugineket. Ubuntun is agyalok, vajon Linux alól mennyire kell machochistának lenni, hogy tisztességesen lehessen dolgozni x+1 tool-lal ?
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov #11748 üzenetére
Sanszos, hogy d7100. Csak most, hogy hirtelen üres lett a fotóstáskám, belémbújt a kisördög, és teljes rendszerváltáson kezdtem el agyalni.
Egyelőre semmi, most egy darabig elleszek a fuji x20-szal, aztán majd meglátom. A tamit és az ötvenest, valamint a vakut csak akkor adom el, ha végül rendszerváltás lesz, ha maradok nikon, akkor természetesen maradnak ők is.
-
Real_Necro
veterán
-
aleister
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz
Balinov #8978 üzenetére
Megkaptam ma az új cukrosbácsi-detektoromat: le sem tagadhatná, hogy Canonos tervezte az L-es piros csíkkal...
Ja, ezt az OFF-ban kellett volna, hopszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest