- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
-
törölt tag
válasz
Peethy #11556 üzenetére
Bocs, hogy hosszú lett: az 1.8D tágon kontrasztszegény volt + "fátyolos", bokeh sem egy nagy dolog, de f/8-ra nagyon nagyon észheztért. Ennél tovább egyetlen obit sem tekerek (csak ha nagyon indokolt spéci szitu van) a diffrakció miatt.
A 800-ason az élesség nagyobb hangsúlyt "kell" hogy kapjon. Nem törvényszerű, de akkor ne vegyen 800-at az, aki ezt nem akarja kihozni belőle, mert jó FX-re ott a D700 (a video-ra én tojok). Nem a mindennapokban pixelvadászok én sem, mert nyaralni is elviszi az ember magával a tankot és egy jó minőségű standard zoom, ami hiába nem rajzolja ki a szenzort, ugyanúgy gyönyörűt, maradandót alkot, ami nyomtatható családi albumba, kitehető képkeretben az asztalra vagy nappaliba a komódra, mittomén, ki mit szokott a kedvesével csinálni ezekkel. Szóval tök átlag felhasználásra is jó a D800, eltekintve a körülményesebb használattól (fájlok mérete, gépen a feldolgozás lassúsága), de ha full hd körülre lehozod a képméretet és úgy mented JPEG-be, tulajdonképpen egy átlag FX. Nagy bokeh, jó zajtűrés, gyönyörű színek, stb.
Viszont obikat tesztelni a legjobb váz, mert nem nagyon van, amihez ez a szenzorfelbontás kevés. Ebből kiindulva pedig egyszerű a gondolatmenetem: ami ezen a szenzoron "wow"-t produkál, az kisebb felbontású szenzoron méginkább beadja a wow effektet. Olyat nem lehet mondani, hogy X obi 10 MP-n nem rajzol jól, D800-on meg jól rajzol. Olyat lehet, hogy ami D800-on jól rajzol, az ritkább szenzoron is jól fog, mert ez így logikusan hangzik (ha 36 körülit felbont, de legyen csak a fele, akkor felbont 12-t is).
A bokeh nekem is fontos (az a második fétisem), de pl. bokeh-ban is a két gyilkológép
vezet, szorosan mögöttük a 90-es Tamival. A 85-ös bokeh-ja gyengébb számomra, mint a 105-ösé. A 105-ös viszont erősen CA-zik, mondjuk a 85 is, a 70-200-ban is van CA, ezek viszont könnyen korrigálhatók (bár zavar mikor először belenézel a NEF-be, az Adobe automatikus korrekciós profilt ráereszted mindegyik képre és békesség) szóval ha valamelyik obi paramétert a többi paraméter javára gyengébben kell hagyni tervezéskor, teljesen jó, ha a CA az és ezt a Nikkor nagyon jól csinálta szvsz.
De mondom, a D800 azon túl, hogy klassz dinamikája van, jó zajtűrése, fókuszrendszere, fogása, bla bla - egyszóval szerintem egy rohadt király váz, "csak" egy szimplán jólsikerült FX akkor, ha nem használod ki a szenzor felbontását. Én ugyan nem használom ki most, de titkos álmom, hogy egyszer ha megtehetem és nagy kecóm lesz, lesznek nagy képeim a számomra legkedvesebbekből és nem a Kika-ban vagy Ikea-ban fogok a falra képeket venni, hanem sajátból nyomtatok óriásakat és őket keretezem be. Pl. a most 91 éves nagyapámat jó lesz A2-ben látni a falon az összes pici ráncával együtt, elég karakter az öreg. Többet fog adni, mint egyik dédapámról a levélboríték méretű, picit homályos, sárgás, karcos monokróm fotó anyám vitrinjében. Nálunk erős a család, szeretjük az öreget de amúgyis elég érdekes "kattant" kicsit mindenki (jó értelemben. Remélem.)
Vagy a macska mikor alszik.. Vagy egy gyönyörű tájkép kedvenc nyaralóhelyről.. bármi.
Visszatérve az 1.8D-re: nem nagyon használtam tágon, mert kontrasztszegény ott. f/4-5.6 körül pedig felhasználás nem adta úgy, hogy használjam, szinte minden képem vele f/8 körüli. Van pár egészalakos nyaralósom 4-5.6 körülről, de szó szerint csak pár, javarészt mindig tájat lőttem, az meg efnyóc. Nem obitesztre használtam Dél Tirolban, vagy a Balcsin, hogy beállok 4-5.6 körüli max felbontásra, hanem ami ésszerű arany középút. DOF miatt tájra az f/8 volt ésszerű, lehetett volna f/11 is, de ott meg már a diffrakció szól be és ha 800-am van, legyen már borotva. Hát, be is vált nagyjából
legalábbis én nagyon elégedett vagyok a vázzal is és a szaros kis 1.8D-vel is, mert amit el akartam érni velük, azt ők így kb. be is adták nekem.
Előző hsz-em élességre volt kihegyezve, semmi másra.
Spéci felhasználásra, egy adott szitut jól meglőni jók ezek és kellenek is. De Indiába egy standard zoom-nál nincs jobb (24-120 rulez). Talán még 70-200 ha elbírja a kézipoggyász a repülőn
mert 200-on be-be szúrni egy-két pillanatképet egy színekkel teli harmadik világbeli piacon, az azért .. füncsi.
b+ Freddy le fogja oltani a fejem, megint mennyit írtam...
-
roberto47
csendes tag
válasz
Peethy #11086 üzenetére
Ez az "ilyen nincs és mégis van" tipikus esete. Én sem gondoltam, hogy előfordulhat ezért is tartott sokáig mire rájöttem.
A Sigma-t például teszteltem 28-35-55-300 cm-es tárgytávolságokon napfénynél és lámpafénynél egyaránt (különböző ISO tartományokban is) kb egy héten keresztül.
Ez lett az eredmény: napfénynél 0 kalibráció minden (fentebb felsoroltak) tárgytávon, lámpánál -16 minden tárgytávon.
Ez van. -
törölt tag
válasz
Peethy #10914 üzenetére
Azért ez nem ennyire fekete-fehér, Tamik például elkezdenek pontosan fókuszálni már kisebb rekeszelésnél is és ez nem csak a 24-70 2.8 VC-re érvényes, a 90-esem anno f/4-en ugyanígy "bepontosodott" AF téren.
Úgy általában pedig szerintem ajánlott fényerősebb obit venni akkor is, ha mindig rekeszeled. Hiszen a rekeszelésnek egyik előnye - pár modellen az AF-en túl - hogy közelebb kerülsz a sweet spot-jához az obinak..
Az 50 1.4G-nek már az 1.6 is egy rekeszelés, az üveg legszéle nem alkot képet és látni ahogy a blende bentebb ugrik.. 1.8-on már látványosan ugrik bentebb - és még mindig van fényerő, más innen (sem) indul fényerőben. És még van pár szép látványos rekeszbeugrás f/2-n, f/2.2-n, f/2.5-ön és végül f/2.8-on, ahol már kisebb a rekesz, mint az LCD mellett lévő joystick-tárcsa és a 2.8 még mindig egy javában fényerős üveg.
Kis rekeszeléssel a szar üvegből átlagos lesz, az átlagosból jó, a jóból szuper, a szuperből pedig vadállatjó - és ha átáll az agyad erre, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy némi kompromisszummal bármikor tök tágra nyissa az ember, ha kell a fény, vagy szénné akar kenni valamit kisebb DOF-al.
-
szmiatf
csendes tag
válasz
Peethy #10912 üzenetére
Köszi,
igazából a kérdés arra irányult, hogy az előd 35 vs az új A-s 35-ös milyen.Nem azért kérdeztem a rekeszelést, mert ott használnám, hanem hogy a nagyobb DOF közvetve javít-e az AF viselkedésén. Tehát van-e olyan hogy az AF továbbra is *zar (mitől lenne jobb, ráadásul kevesebb fényben kell dolgoznia), de mégis belül van a DOF-ba amit művel.
Nikkor 35/1.8-am volt
-
aleister
veterán
válasz
Peethy #10875 üzenetére
Most kicsit vitatkoznom kell.
Sokan azt az elvet vallják, hogy UWA-nál lényegtelen a fényerő. Ebből a szempontból elveszik az egyetlen előnye az üvegnek.
A 16-os kezdő meg azért ciki FX-en, mert azt már 14-15-től is ki lehet rajzolni. Tehát ebből a szempontból sem hozott újat.Ettől természetesen még lehet nagyon jó kis üveg...optikailag. Ha kijön, kiderül.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Peethy #10599 üzenetére
Régen se lehetett, ha az alany volt a fotó témája/egyértelműen azonosítható volt, hiába volt az közterületen.
IYF: Tudod öreg, ha lefotóztad és nem mentél oda engedélyt kérni utólag és magadtól, akkor már te vagy a hunyó, innentől milyen alapon várod el, hogy még ő kérjen meg téged jólnevelten?
Ha odaordít neked, hogy "törlöd, vagy megb*szlak" akkor se hőböröghetsza helyes válasz a "Yes, bwana!" és a meghajlás
Ropi: Megfagyasztáshoz elég egy halonnal oltó
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Peethy #10565 üzenetére
Őőő, esetleg Fotoplus? [link]
(#10590) kayaman: "van amikor meg jó"
Igen, ez ismerős, hol jó, hol nem jó. Én feladnám a helyedben, mert szálankét fogod kitépkedni a hajad ha ez így megy tovább. És úgy is akkor lesz rossz a fókusz, amikor fontos pillanatot örökítenél meg.(#10591) Nono86: "Fagyasztás Nikon gépek esetében hányas záridőnél lehetséges?"
A rövid záridővel való fagyasztás nem márkafüggőMókás is lenne. Az 1/500 minden váznál 1/500, és így tovább. Ha mégsem, akkor ott valami nagy gubancnak kell lennie.
-
válasz
Peethy #10568 üzenetére
Épp a digilabortól rendeltem ~80 képet, van köztük 15*10-es is, amikor kész lesz, a héten valamelyik délután veszem át az üzletben, ha érdekel lecsekkolhatod.
220-tól még régebben egyet, de azon a WB... inkább hagyjuk.(#10582) Peethy : A 18-35-ös tartománnyal az a baj, hogy hiába 1.8, nem ad olyan faxa háttérmosást, csak ha nagyon közelre fotózol, így előnye csak a fényereje. Jobban örültem volna egy 14-28/1,8-nak
-
törölt tag
válasz
Peethy #10326 üzenetére
Na, a helyén kezelés nem sikerül sokaknak... én kitartok a
DxOphotozone MTF-ek mellett. De ez az "egyik pillanatban elismerjük, másik pillanatban szétfikázzuk a tesztelő oldalakat" című okoskodás ki-ki csapja nálam is a biztit és akkor ez a sz*r ömlik a fórumból egy hétig. Örülök, hogy nem kell ilyen irdatlan bonyolult kérdéseket meghoznom és éveket vitáznom valakivel arról, melyik obi a jobb egy másiknál, vagy mi jó a vázamra és mi nem. Istenem, komolyan, köszönöm és vielen vielen Dank, PZ ! A D800-at nálam két dolog döntötte el: a 600-as későn jött ki és nagyon vágytam egy komolyabb vázra a nyaraláshoz, illetve kellő merészség és némi különc hajlam. Ez nálam valami pszichés betegség lehet, de utálok a tömeggel menni és élvezet volt átélni, flame-elni és röhögni azon, aki fikázta a 36MP-t. A hülye tesztoldalak pedig ódát zengtek az iso teljesítményről - ekkora felbontáson - úgyhogy gyá. Én sem vagyok százas, csak előző hsz-emben alkottam egy véleményt, semmi több. Jogom van hozzá (hacsak egy dzsinn el nem veszi)Jócak, k* korán kelek
-
imyourfriend
őstag
válasz
Peethy #10296 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy én lövök túl kevés képet, és amikor elviszem a gépet jó ha születik 60-70 kép. De ha születne 1000 kép azt is kibírná két akkumlátor, aki meg dolgozik az többet lő és van köztük aki csak eredetit vesz. Te hogyan cselekednél ha hasonló cipőben járnál mint a Nikon? Sajnos pont azért nem csökkentenek az áraikon hogy megmaradjon a profit amit a felsővezetés elvár,és valószínű így is megveszik elég sokan. Annó beszereztem egy utángyártottat D90-hez belőle, 3 használat után annyira bizonytalan volt hogy mikor merül le inkább pihentetem a táskába.
(#10297) flash-: (Régebben írtam hogy szerintem a tükrös még mindig a luxus kategóriába tartozik.)szerk: Van a fórumlakók között olyan aki hobbi szinten alkalmanként 1000-nél több képet lő és nem elég neki 2 akkumlátor?
-
-
m3ss
veterán
válasz
Peethy #10073 üzenetére
ha lenne kicsit nagyobb latoszog olcson, en is azt vennem. az 50mm melle is jobban passzolna. de nem nagyon van.
lehet 17-50-et kellene, de az elesseg meg az 1.8-as fenyero nem hagy nyugodni. keves is van ebbol az obibol, utazgatni, tesztelgetni...(#10074) Kleroo pedig 270-ert latni neha. sztem fel even belul lehet annyi az ara, addigra d7100 meg d610 is esik vagy 50-70 ezret sztem. de lehet igazatok van, akkor nem veszek. mert ezek a 350ezrek amiket kernek egyesek gari nekluli d700-akert tobb mint nevetseges.
bar most az elobb lattam 260-ert 7d-taz lehet meg viccesebb...
-
mustang28
tag
Szia!
Picit csippan bekapcsoláskor, majd utána folyamatos a hang. Kikapcsoláskor szintén egy pillanatra felhangosodik. -(félre ne értsétek, alapvetően nem egy nagy zajról van szó, csak én már hallom, és zavar) az ultrahangos tisztítás folyamatos?
Geller_1972
Nem hiszem, hogy a motor lenne, hisz obi nélkül bekapcsolva a gépet, ugyan az a jelenség.
-
Flow
senior tag
Tökéletesen látod a dilemmámat! Most kicsit a Sigma felé hajlok, mivel annál derül ki igazán, használom-e egyátalán a 16 alatti tartományban a lencsét. Ha nem, akkor még mindig eladhatom, és kis ráfizetéssel ott lesz a Nikon. Egyelőre ez tűnik ésszerű lépésnek, de nem vagyok teljesen biztos a dolgomban.
-
Flow
senior tag
Erre (12–24mm f/4.5-5.6 DG Aspherical HSM II) gondolsz? Ez a dpreview szerint 2011 februárban jelent meg. Valahogy abban a hiszemben voltam végig, hogy ezt tesztelik a cikkben (2013. márciusi keltezésű), de most megnéztem, és elbizonytalanodtam. Igazából sehol sem írják...
Most utólag megnézve, nincs rajta a sárga jelölőcsík, úgyhogy gondolom az újabb, kettes, nem EX verzió.
Vagy esetleg kijött ebből valami "mark III"-szerűség ?
-
törölt tag
Csináltam gyorsba valamit, WB-t és ilyeneket ne nézd. Kb ilyen.
1080p-re méreteztem le "bicubic" algoritmussal PS-ben a képeket, minden más érintetlen direkt. Vázban sem és PS-ben sem szűrtem zajt, de majd látod is. Van összehasonlító az 1080-as képekre, illetve külön könyvtárban a jpeg-ek és az eredeti, nagy verziók. Bár én élesben a 25600-at még életemben 1x sem használtam, valamire jó, ha NAGYON kell az a kép, de amúgy félek tőle, színeknek kampec. (Bár egyébként a széjjelzajosodott képeket - ami már zavar engem - sosem szűröm agyon, hanem inkább zajszűrés nélkül otthagyom a zajt és fekete-fehérré alakítom, vignettáltatom kicsit, még a végén jobban eladja magát, mintha hülyére korrigálnám - szarul.) -
törölt tag
Igen, mert a zajpixel nem nyomtalanul tűnik el, hanem a matek természetesen beleépíti a képbe, mosottabb lesz tőle (kontrasztszegényebb, ha így tetszik). Ha van négy pixeled 2x2-ben és ebből 1 pixel egy szürke paca (legyen ez a zaj), a másik három tömény piros, akkor a négyből leméretezéskor keletkezett végső képi 1 pixel nem az a tömény piros lesz, mint az eredeti képen a három infópixel, hanem picit "tompítva" lesz a zajpixel által.
Viszont kontrasztot könnyebb gyógyítani, mint zajt szűrni - legalábbis így gondolom egyelőre. Amúgy nem csak a kontraszt, hanem a színek is.. fakulnak.. olyan.. szar mosott lesz, de látod atok képét, iso4000 és nem számottevő, a kép ilyen monitor-netes méretben teljesen oké.
-
Sequoyah
tag
Az, hogy egy zár hivatalosan mennyit bír, az nem jelent konkrétan semmit, főképp nem garanciális szempontból, csak egy "előrejelzés", hgoy kb menyni várható. Ez egy statisztikai adat csupán. Húztak egy görbét, hogy hány váz hány expónál hal meg, és húztak rajta egy vonalat, hogy teszemazt a 90%nál, hogy a vázak ennyied része hány expót élt túl. Kerekítik 50-ezerre és ennyi. A te vázad lehet a 10%ba ami hamarabb meghal, vagy a legjobb 1%ban is, ami örökké él
A garancia időre vonatkozik ettől függetlenül...
-
Andrew31
senior tag
"...de ez a tizedik gépem, százezer expót biztos ellőttem már, valamikor várható volt....."
Azt hittem, hogy ebbe a gépbe, így erre reagáltam azt, hogy "...Csak hát nem 100k-nál...
Az Artworknél van D90 (totál leharcolva) 200k-val...."
Tehát, ha egy D90 elmegy akár 200.000 expóig is és még árulják, nem papírnehezék, akkor a D300-nak is el kellene. És ha csak 60k van benne, akkor...
-
Andrew31
senior tag
Csak hát nem 100k-nál...
Az Artworknél van D90 (totál leharcolva) 200k-val.
M_o_g_y_i: tudom és köszönöm is.
Volt már máskor is gondom, nyomtam-nyomtam, aztán egyszer csak nem csinált semmit, túlmelegedett(?), gondoltam vagy nem is tudom (sajnos esküvőn volt..
), aztán ment tovább, kb. 1 perc után. Ez még FW frissítés előtt volt, azóta nem produkálta - nem hiszem, hogy van összefüggés, legalábbis nem írtak ilyesmit a frissítésnél, de szerencsére egy eset volt.
-
-
p_adam
addikt
Ez az obi valószínűleg a Noct Nikkor 58/1.2 modern szellemi utódja, tehát ezzel (remélhetőleg) nyitva is lehet olyan esti képeket készíteni amivel nem lesz életlen és torzulás a fények helyén. Nyilván nem fognak belőle olyan sokat eladni de ahhoz képest hogy a Noct bőven 2-3000 euró felett megy használtan... (mondjuk ezek után már nem biztos)
-
m3ss
veterán
d7000-en gondolkodok, d300 engem d7k miatt nem erdekel. sot magas ison valszeg jobb a d90 mint a d300.
viszont az ff oldala a dolognak vonzo, jo uvegekkel...egy vacak 50 1.8 obival olyan dofom lenne amit kb meg sem tudsz csinalni apscn...jobb uvegekrol meg ne is beszeljunk...kereso merete. de lehet leteszek rola, fokuszkalibralast nem tudo vazat nem akarok venni...vagy majd bemakkolom az uvegeket? -
*Ropi*
félisten
-
Kleroo
veterán
Vahh na igen.... Nagyon meg tudlak érteni egy remek program de az erőforrásokkal nem rosszul bánik, hanem NEM bánik.
A performance(RAM, Multi-Threading rész is mindenhogy rossz. Körberöhögi a 8giga ramot)Az Nvidia saját bugjával Te is találkoztál? Vagy ne adj isten most fogsz rájönni,hogy mindent konvertálhatsz újra?
A totál fekete tartomány eltűnik. A fekete nagyon sötétszürke lesz konvertálás után. Ez csak most,ennél a csillagjárós videónál tűnt fel....ISO5000, 20 sec 24mm f/2.8 (Kutyu Tami rulz
), 10 sec interval, elég masszív utómunka.
-
Kleroo
veterán
LR-ban minden utómunka, majd export TIFF-be.
Ezután After Effectsben megnyitottam TIFF sequence-ként. Beállítottam a képfrissítést,néhány apróságot, exportáltam natív aviban,majd lekonvertáltam h.263-ba.Először LR TL presettel csináltam,de úgy túl snassz volt a dolog, nem lehet maximalizálni a minőséget,nincs sok beleszólása az embernek. AE etalonjó erre (is) szvsz.
h.263 exportálásnál van egy nagy nvidia buktató(default elcseszett,eldugott beállítás, aminek a logika szerint nem igazán van köze a dologhoz). Az elmúlt jópár évben nem szívatott meg így semmi.
-
aleister
veterán
FX: 36x24
x1.2: 30x20
DX: 24x16
5:4 30x24Az 5:4-en kívül mindegyik 3:2-es képarány.
Ha jól emlékszem ezzel az x1.2-es croppal jöttek anno a D7100-nél, hogy milyen jó fícsőr. Egy ideje ez már létezik.
Az LV-s kérdéssel megfogtál. Nagyon ritkán használom így a vázat. Ha találgatnom kéne, azt mondanám, hogy nem. Szerintem elég mostoha ez a 16:9 a DSLR-eknél. Egyszerűbb, ha csinálsz LR-ben 16:9-es vágást, és ráhúzod az összes fotóra. Persze így elég nehéz lesz komponálni.
-
-
Larry303
addikt
van uilyenem d7000+50 az ok 16-85 so-so 70-300 felejtős...pedig súlyban kb fele a 70-200nak
én annyira nem használom sokat, arra gondoltam a vakut fogom rátákolni inkábblyunior: totál téma függő a kérdésed...amúgy sztem átlagos használatnál sokat tud segíteni nagyon...aztán ugye van ahol semmit sem ér...ezért kéne tudni, hogy mire és milyen tartományban vadászol
-
m3ss
veterán
jahjah
(#7218) aleister sztem elmegy, fotozzon van vki aki 500-on szokott fotozni sigmaval, most meg nem mondom ki de nem tunt hasznalhatatlannak.
(#7222) dwelablack 18-70? utoljara en ijeszto aron lattam ilyen uveget. mennyiert aruljak?
vr sincs benne, nem? en nem vennek ilyet..(#7221) aleister ez sztem is jo lenne arra amire neki kell...
-
lyunior
tag
-
m3ss
veterán
igen amugy pont olyan az 50-es nyitva...es el is talalod 85D-vel a fokuszt?
szoval pontos a tied targytavolsagtol fuggetlenul vagy ez az obi is kalandos egyes vazakon?
mondjuk nekem annyira nem hianyzik a szettbe az 50 meg 105 koze a 85, de a bokeh-ert mindent
de lehet vmi 1.4-es 50-es lenne a legjobb, ha hasznalhato 1.4-en (fokuszpontossag meg elesseg) -
spanyoll
addikt
Persze, hogy nem mond mindig hülyeséget, olyat senki nem tud, vagy aki igen az okos és direkt játssza el ezt a szerepet.
Viszont amikor hülyeséget mond, az fáj, legalábbis nekem, meg sokaknak; bár a mainstream véleményre én sem adnék (főleg profiként)
@iyf: Olvasd el még egyszer az ottani reakcióm, aki akarta, az megértette, hogy miről beszélek.
Ha pedig nem posztod ezt vitatni akkor ne tedd, mivel, hogy tökéletesen semmi közöd hozzá. De, hogy a te gondolatmeneted vigyem tovább: nálad is minden okés otthon, hogy az én itthoni dolgaim érdekelnek?
Mellesleg vannak energiáim az IRL életem mellett online tevékenységekre is, én ekkora májer vagyok kérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest