Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
i4s
tag
Azt a Sigma 70-300-ast allvanyrol kell hasznalni makrohoz vagy legalabbis mesterloveszi tehettseg kell hozza ha kezbol akarsz vele fotozni (makroban). Pont a hetvegen fotoztam ilyennel, kezbol - toroltem is az osszes kepet, mind bemozdult. Egyebkent nincs rossz kepe, de a kepstabilizacio nagyon kellene bele.
-
pinkypinky
tag
-
Szten Márs
nagyúr
Sajnos autofókuszd D40-el csak AF-S-es (vagy AF-I-s) Nikkor opjektívvel lesz, illetve belső fókuszmotoros Tamron és Sigma objektívekkel - a Sigma 70-300 és 55-200 nem belső fókuszmotoros, tehát buknád az AF-et. A 18-200-as Tamron nem tudom belső fókuszmotoros-e, és igazság szerint én sem vagyok oda a hatalmas zoomátfogású objektívekért.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest