- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Kvazár #49369 üzenetére
Az ilyen objektívre szerelhető lencséket felejtsd el úgy, ahogy vannak. Közgyűrű még rendben van, de ilyenekre ne pazarolj egy forintot se.
Amit makrónál linkeltél objektív elé, az szűrő szett, és szerintem pont makróra nem jó, használni biztos nem fog a képnek. A fordítógyűrűnél az a lényeg, hogy fordítva rakhatod fel az optikát, sokkal nagyobb nagyítást lehet elérni... m3ss fotózott asszem így a topikból, de javítson ki valaki, ha rosszul emlékszem.
-
Throme
veterán
válasz
Kvazár #49152 üzenetére
Objektív felbontása lehet kevés a 24MP-es szenzoroknak, de lehet ezt csak akkor látod, ha egymás mellé raknak 2 képet.
Hobbi szinten nem hiszem hogy zavaró dolog lenne egy D5200/3200 vázon a kitobi.
Annál is inkább, mert a nikon nem vállalná a blamát, hogy szenzorát felhűzza 24MP-re és ad hozzá egy szar kitobit.
D7k (16MP)/7100 (24MP) vázakra is feldobja a 18-105-öt... -
flash-
veterán
válasz
Kvazár #49113 üzenetére
dxo szerint Jobb választás a Nikon ha fontos a jó szenzor.
(azért elgondolkodtató hogy a canon 500 ezer forintos váza a legolcsóbb ami partyba van a d5100al képérzékelő szempontjából),de szerintem ha nem akarsz komolyan belemerülni a fotózásba,akkor vedd a d5100at.
Jobb a szenzor,viszont hiányozhatnak olyan funkciók amiket lehet soha az életbe nem is akarsz használni.
Nekem d3100 van,néztem neten teszteket hogy milyen extra menüpontok vannak pl a d7100ban,és hát nem találtam esetet amikor is azokat nekem bármire használni kellene...
(number of focus points=minek? focus tracking on lock on,stb..biztos jók valamire,de ez már számomra high end elvárás.) -
Telomanikus
senior tag
válasz
Kvazár #49127 üzenetére
Nekem D5100(18-105mm) van. Első DSLR gépem, szóval nem tudom mások milyenek, de én nagyon megvagyok elégedve. Gondolod nézd meg pár vele lőtt képemet. Az első oldal már csak ezzel készült.(Kivéve az utolsó kacsás.)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest