Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knbs

    senior tag

    válasz Erdei88 #8736 üzenetére

    "Tuning lenne, 4Ghz a cél" ez alatt mit ertesz? Szeretnel par teszt erejeig 4Ghz-n hajtani a procit, vagy a stabil 24/7-s 4Ghz a cel? Csak mert fentebb irtak a sracok,hogy konnyen elerheto a 4Ghz, ez igaz is egy par teszt erejeig, viszont a beloni 24/7-re a 4-t mar azert nem olyan egyszeru. Ezalatt azt ertem, hogy a 4Ghz-hez 24/7-ben mar nagyon jol szellozo haz es nagyon jo procihuto kell, ezekben a 30+ fokos idokben nem leggkondis szobakban ez meg kritikusabb.
    Az asus jo valasztas, nekem rampage 2 extrem van, de ez egy dragabb fajta olyan extra funkciokkal amire sokaknak nincs szuksege, a Gene matx-es lap erre figyelj mert nagyon pici! Nagyon jol lehet vele tuningolni ( OC Team Hungary-s sracok csinaltak egy szep tesztet rola) P6T-t nem ismerem annyira, akkor mar inkabb WS PRO ha nem tetszik az matx formatum. A WS is nagyon tuningbarat, de elegge "extra mentes" leven ugye hogy szerver lap.
    Az 1600-s ramok jok lesznek, probalj azert valami markasat valasztani, bar paran aztmondjak eleg a legolcsobbat megvenni, ezt nem tudom igazolni/megcafolni sem. Nalam Corsair 1600-s dominator van, veluk eddig nem volt semmi gondom tuning teren sem.

    A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

Új hozzászólás Aktív témák