Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Joe1985 #6131 üzenetére

    Szia! Igazából nem értem, hogy hogyan jött az a két alaplap... mármint egyik se rossz választás, csak árban ég és föld a kettő! :F Szerintem elég az UD4P, de ha többet akarsz, akkor UD5, vagy P6T Deluxe is jó. OC Palm, meg Gigabyte Extreme szerintem már fölösleges dolgokat tartalmaz extra pénzért... tehát azokat érdemes békén hagyni.
    A 920-as egyértelmű, a másik kettőnek nincs értelme. (sniper nehogy válaszolj, tudom, hogy elmondanád újra ugyanazt századszorra, de ne tedd, kösz)
    Procihűtő: Ja Mugen II, vagy Thermalright Ultra 120 Extreme-t érdemes választani, bár előbbi olcsóbb, de több helyet is foglal el a házban.
    Videókari: na most ez itt nem igaz, mert az a 4870 volt, amiről beszélsz. Nekem 4890 van és halk, és nem megy 75°C fölé semmilyen esetben. Sokat optimalizáltak az RV770-en, nem termel már annyi hőt és kevesebbet fogyaszt emiatt nem is pörgeti annyira a ventit! 4890 Vapor-X meg még meg se jelent, ezért nem is kapni...
    Táp: szerintem valami Corsair HX620W bőven elég, esetleg TX650W.
    Ház+egér+bill ízlés dolga...
    Ram: szerintem jó választás mind a kettő, de az időzítés elég másodlagos, mivel az Uncore freki többet számít, szóval jó lehet egy mezei Kingmax is!
    SSD: na ebben annyira nem tudok segíteni, majd valaki aki jobban képbe van ezekben. Én nem is igazán foglalkoztam velük, mert nekem még sokára lesz. Majd amikor elérhető lesz az SLC is árban, MLC az nem kell.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák